LeanwareWMS – ohjaava ja optimoiva varaston­­hallinta­­järjestelmä

Tiedolla johdettu tehokas varaston­hallinta­järjestelmä nostaa yrityksen kannattavuutta, mahdollistaa kasvun ja parantaa toiminta­varmuutta. Virheettömät ja ajantasaiset toimitukset parantavat asiakastyytyväisyyttä. Työntekijäsi viihtyvät paremmin, kun työ on sujuvaa ja uudet tekijät koulutetaan keräyksen ammattilaisiksi jopa alle tunnissa.  

”Varastomme operatiiviset kustannukset ovat laskeneet noin 25 %. Rästitilauksia ja keräämättömiä rivejä ei ole lainkaan ja keräystehokkuutemme on noussut huimasti. Nyt meillä ei ole enää kontteja jonossa satamassa, vaikka tilausmäärät ovat ennätyksellisen suuria.”

– Timo Eronen, tuotanto- ja logistiikkajohtaja, Airam Electric Oy Ab

”Tuottavuus on parantunut lähtötilanteeseen nähden 20-30 %.”

– Antti Sinervo, logistiikkajohtaja, Tuomi Oy

”Toimitusketjun jäljitettävyys ja varastosaldojen reaaliaikainen seuranta ovat sekuntipeliä. Verkkokaupan edelleen kasvaessa logistiikan pitää olla superkilpailukykyinen, jotta kaikkia asiakasryhmiä pystytään palvelemaan nopeasti ja laadukkaasti. Leanware on meille ketterä ja innovatiivinen kumppani, jonka kanssa on ollut helppoa yhteistyössä toteuttaa paras mahdollinen ratkaisu suunnittelusta käyttöönottoon asti.”

– Mikko Eronen, logistiikan kehityspäällikkö, ALSO Finland Oy

”Kausityöntekijöille keräyksen kouluttaminen onnistuu jopa vartissa. Varastotyöntekijän päätelaitteesta näkee suoraan kerättävän tuotteen kuvan, jolloin työnteko helpottuu entisestään.”

– Henri Nyström, toimitusjohtaja, Varusteleka Oy

Tehokasta varaston­­hallintaa

LeanwareWMS (Warehouse Management System) on ERP:n varastotoimintoja älykkäämpi, ohjaavampi ja tehokkaampi varaston­hallinta­järjestelmä, jota johdetaan tiedolla – ei mutulla. 

Jos haluat varastostasi parhaan suorituskyvyn irti, valitse LeanwareWMS. LeanwareWMS skaalautuu asiakkaan tarpeisiin. Ohjelmisto on käytössä eri kokoisilla kaupan ja teollisuuden toimialan yrityksillä – asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa eli 8,6!

Älykäs optimoiva ohjaus, toiminnan läpinäkyvyys, dynaaminen yksikköpohjainen varastointi ovat avainsanoja hyvään varastohallintaan. Lisäksi kattavat integraatiot muihin järjestelmiin takaavat toimivan ja tehokkaan kokonaisuuden.  

LeanwareWMS kerää tiedot kaikista tehdyistä suoritteista, tieto tallentuu helposti analysoitavaan muotoon ja tilannekuva on reaali­aikainen. Läpinäkyvyys mahdollistaa tarkan ajantasaisen päivittäis­johtamisen sekä jatkuvan toiminnan parantamisen.  

Tehokas varastointi parantaa yrityksen kannattavuutta, mahdollistaa kasvun pienemmillä resursseilla sekä lisää asiakastyytyväisyyttä parantuneen toimitus­varmuuden ja virheettömyyden kautta. Myös henkilökunta viihtyy töissä paremmin, kun käytössä on nykyaikainen ja helppokäyttöinen WMS.

Hyödyt

Kustannustehokkuus

Saldotarkkuus

Toimitusvarmuus

Varastoautomaation ohjaus

Tilansäästö

Ketterä reagointi kausivaihteluihin

100 % jäljitettävyys

Nopea perehdytys

Tehokas päivittäisjohtaminen

Case: Varustelekan varaston tehokkuus on jopa kolminkertaistunut

Vauhtiaan kiihdyttänyt Varusteleka on viime vuosien varrella uudistanut ja kehittänyt varastoaan aktiivisesti. Varastolla on käytössä LeanwareWMS-varastonhallintajärjestelmä, jota työntekijät kuvailevat helppokäyttöiseksi ja tärkeää dataa tarjoavaksi työkaluksi. Varusteleka palkittiin Leanwaren Huippuvarasto 2022 -tunnuksella hyvän ja rohkean toimintakulttuurin sekä Lean 6S-mallin mukaan standardoidun siistin, turvallisen ja vastuullisen varaston ansiosta.

LeanwareWMS varastonhallinnassa

LeanwareWMS-valmis­ohjelmisto soveltuu jokaisen varaston tarpeisiin. Älykäs ohjaus, toiminnan läpinäkyvyys, dynaaminen varastointi ja kattavat integraatiot muihin järjestelmiin takaavat tehokkaan varastonhallinnan. Kaikki järjestelmämme ovat saatavilla joustavana SaaS-ratkaisuna tai On Premises -asennuksina omalle palvelimelle. 

Tutustu myös muihin LeanwareWMS-varastonhallintaa tukeviin ratkaisuihin ja tuotteisiimme:

Lue Saldonhallinnasta tulokselliseen varastonhallintaan -opas

Varaston toimintaa järjestelmäohjausta parantamalla kehittettäessä tyypillisin kysymys on: ”Miksi varastonhallintajärjestelmä (WMS) tarvitaan, kun nykyisessä toiminnanohjausjärjestelmässäkin (ERP) on toiminnot varastonhallintaan?”

Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät.

Lue lisää oppaasta ja kerää vinkit talteen!

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan. Lue tästä Leanwaren Tietosuojaseloste.

  Tutustu asiakkaidemme menestys­­tarinoihin

  Katso kaikki asiakastarinat >>

  Varaa demo

   Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

   Ota yhteyttä

   Simo Tirkkonen

   Tutustu aiheeseen lisää

   250 varaston opit

   250 varaston opit

   Varastonsuunnittelu-webinaarisarja

   Logistiikkaa ERP:llä vai WMS:llä?

   Logistiikkaa ERP:llä vai WMS:llä?

   Varaston tehokkuutta laskevat virheet

   Varaston tehokkuutta laskevat virheet