Oppaamme tiedolla johdetun toimitusketjun ohjaukseen

Leanware tehostaa asiakkaidensa toimintaa leanaamalla prosesseja sekä toimittamalla operatiivista toimintaa ohjaavia älykkäitä ohjelmisto­ratkaisuita. Olemme tuottaneet joukon oppaita, joista saat hyödyllisiä vinkkejä niin oston, tuotannon kuin toimitusketjujen hallinnan tehostamiseen.

Leanwarella on käytössä yli 100 vuotta alan asiantuntijaosaamista ja yli 300 asiakkaan kokemus. Kokeneet asiantuntijamme työskentelevät päivittäin asiakkaidemme haasteiden ja ratkaisuiden parissa ja nyt haluamme jakaa osan tästä asiantuntijuudesta myös oppaiden muodossa kaikkien saataville.

Opas tulokselliseen varastonhallintaan

Varaston toimintaa järjestelmäohjausta parantamalla kehittettäessä tyypillisin kysymys on: ”Miksi varastonhallintajärjestelmä (WMS) tarvitaan, kun nykyisessä toiminnanohjausjärjestelmässäkin (ERP) on toiminnot varastonhallintaan?” Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät.

Lataa opas

Opas oston automatisointiin

Kaipaatko vinkkejä oston ja hankinnan tehostamiseen, systemaattisuutta työhösi ja varmistaa, että oikeita asioita on oikeaan aikaan varastossa? Leanwaren Oston automatisoinnin opas on tehty sinua varten antamaan vinkkejä oston automatisointia varten, jotta voit tehdä päätöksiä perustuen dataan ei mutuun.

Lataa opas

Opas tiedolla johtamiseen

Haluatko tehostaa yrityksen toimintaa, ennakoida tulevaisuuden tarpeita paremmin ja johtaa dataan perustuen? Olemme laatineet sinulle oppaan, jonka myötä tunnistat organisaatiosi nykytason ja kyvykkyydet tiedolla johtamiseen.

Lataa opas

Opas työvoimapulaan

Työvoimapulasta kärsii yhä useampi yritys ja yrityksillä onkin kasvava pula työvoimasta. Kulkiessamme asiakkaissamme kuulemme samankaltaisia tarinoita liittyen työvoimapulaan. Leanwaren Viisi ratkaisuideaa työvoimapulaan -oppaasta, saat ideoita siihen, mitä turha työ teidän organisaatiossanne voi olla, mistä se johtuu ja ensisijaisesti siihen, mikä tähän on ratkaisuna.

Lataa opas

Ota yhteyttä