Tehosta ostamista ja toimitus­ketjun hallintaa

Leanware tarjoaa kehittyvät järjestelmät monenlaiseen oston ja toimitus­ketjun hallinnan tarpeeseen. 150 asiakkaalla olemme Suomen markkina­johtaja järjestelmissä.

SCM, osaava henkilöstö ja sujuvat prosessit auttavat toimitus­varmuudessa, palveluasteen nostossa sekä järkevissä ostoerissä. SCM:n avulla parannat keskeisiä toimitusketjun hallinnan tunnuslukuja, kuten saatavuutta, varaston arvoa ja varaston kiertoa sekä työmäärää.

Toiminta­malli ostamiseen ja toimitus­ketjun hallintaan

Toimitusketjun tehokkuudella on ratkaiseva merkitys yritysten tuottavuudelle. Monet yritykset ovat vieneet digitalisoinnin seuraavalle tasolle valitsemalla Leanwaren toimitus­ketjun aivoiksi. Näin he saavat täyden hyödyn irti toiminnan­ohjaus­järjestelmiin säilötyistä tieto­massoista ja parantavat kilpailukykyään. LeanwarenSCM palveluiden avulla varmistat samanaikaisesti, että raaka-aineita ja tuotteita on tarpeeksi saatavilla, työpanokset kohdistetaan oikeisiin asioihin sekä pääomaa ei tuhlata yli­varastointiin.

Keskeiset tunnusluvut paranevat

  • Saatavuus nostetaan yli 98 %
  • Varaston kierto paranee ja työmäärä vähenee
  • Varastoarvon laskeminen 10-30 %
  • Halpojen nimikkeiden työmäärän vähennys 30-70 %
  • Ostohintaindeksit kehittyvät 0,5-3 %

Paranna tulosta ja pienennä kustannuksia

SCM on ainutlaatuinen ratkaisu­kokonaisuus toimitus­ketjun hallinnan tekemiseen, seurantaan, läpinäkyvyyteen sekä raportointiin ja analysointiin. Toimitusketjusta tulee läpinäkyvää toimittajista asiakkaisiin. Tuote laskee dynaamisesti ohjaus­arvoja, huomioiden kulutuksen tai ennusteiden muutokset, luo selkeät prosessit ja toimintatavat ostamiseen, toimittaja­yhteistyöhön ja valikoiman hallintaan sekä tuotepolitiikkaan.

Organisaation on optimoitava toimitusketju ja lisättävä varaston kiertoa. Siten voidaan varmistaa, että oikea varasto on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kaikkialla maailmassa. Samalla voidaan estää liikavarastointi ja varaston loppumiset. Tämä parantaa kassavirtaa ja pienentää kustannuksia.

Saat oston työn selkeämmäksi, pienemmät varastot ja paremman saatavuuden, mutta ennen kaikkea helpotat työtä ja parannat motivaatiota sekä asiakas­tyytyväisyyttä.

SCM:n hyödyt

Saatavuus parantuu

Oikeita nimikkeitä oikeaan aikaan.

Asiakas­tyytyväisyys ja myynti kasvaa

Aina oikea valikoima ja toimitusvarmuus.

Oikeat varastotasot

Ei ali- tai ylivarastointia

Pienempi työmäärä

Vähennämme rutiinityön määrää.

Selkeä analysointi ja raportointi

Selkeät prosessit ja työkalut analysointiin ja raportointiin.

LogisticarBI

LogisticarBI on tunnuslukujen seurantaan kehitetty mobiiliraportoinnin työkalu. Se mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan missä vaan ja milloin tahansa, puhelimella tai muulla mobiililaitteella. Sen tuottama raportti on selkeä, kompakti ja helppolukuinen, josta yhdellä silmäyksellä näkee mm. miten tunnusluvut ovat kehittyneet suhteessa tavoitteisiin.

LogisticarBI on Microsoft BI:tä hyödyntävä valmis työkalu raportointiin ja koko toimitusketjuun. Raporttikokonaisuutta on kehitetty yli 500 käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

Toimitusketju voi olla vaikeasti hallittava, näytöillä kuinka se onnistuu avullamme

LeanwareSCM tarjoomassa on kaksi eri SCM-tuotetta

SCM Expak

Ketterä käytännön laskentaratkaisu täydennysten ja varastotasojen ohjaukseen.

SCM Logisticar

Kokonaisvaltainen SCM ohjaus- ja raportointi­työkalu yrityksen tuloksen parantamiseen. Se on Microsoft Power BI:n päälle tehty valmis raportointi­työkalu toimitus­ketjun hallintaan.

Pilvessä tai palvelimella

Kaikki järjestelmämme ovat saatavilla joustavana SaaS-ratkaisuna tai on premise -asennuksina omalle palvelimelle. Järjestelmämme ovat mobiili­optimoituja ja käytettävissä millä tahansa päätelaitteella.

Lue lisää toimitusmalleista

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita

Ota yhteyttä

Tommi Hyyrynen
Tom Karlsson

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia