Tehosta ostamista ja toimitusketjun hallintaa

Leanware tarjoaa kehittyvät järjestelmät monenlaiseen oston ja toimitusketjun hallinnan tarpeeseen. 150 asiakkaalla olemme Suomen markkinajohtaja järjestelmissä.

SCM, osaava henkilöstö ja sujuvat prosessit auttavat toimitusvarmuudessa ja palveluasteen nostossa sekä järkevissä ostoerissä. SCM:n avulla parannat keskeisiä toimitusketjun hallinnan tunnuslukuja, kuten saatavuutta, varaston arvoa ja varaston kiertoa sekä työmäärää.

Toimintamalli ostamiseen ja toimitusketjun hallintaan

Toimitusketjun tehokkuudella on ratkaiseva merkitys yritysten tuottavuudelle. Monet yritykset ovat vieneet digitalisoinnin seuraavalle tasolle valitsemalla Leanwaren toimitusketjun aivoiksi. Näin he saavat täyden hyödyn irti toiminnanohjausjärjestelmiin säilötyistä tietomassoista ja parantavat kilpailukykyään. LeanwarenSCM palveluiden avulla varmistat samanaikaisesti, että raaka-aineita ja tuotteita on tarpeeksi saatavilla, työpanokset kohdistetaan oikeisiin asioihin sekä pääomaa ei tuhlata ylivarastointiin.

Paranna tulosta ja pienennä kustannuksia

SCM on ainutlaatuinen ratkaisukokonaisuus toimitusketjun hallinnan tekemiseen, seurantaan, läpinäkyvyyteen sekä raportointiin ja analysointiin. Tuote laskee dynaamisesti ohjausarvoja, huomioiden kulutuksen tai ennusteiden muutokset, luo selkeät prosessit ja toimintatavat ostamiseen, toimittajayhteistyöhön ja valikoiman hallintaan sekä tuotepolitiikkaan.

Organisaation on optimoitava toimitusketju ja lisättävä varaston kiertoa. Siten voidaan varmistaa, että oikea varasto on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, kaikkialla maailmassa. Samalla voidaan estää liikavarastointi ja varaston loppumiset. Tämä parantaa kassavirtaa ja pienentää kustannuksia.

Saat oston työn selkeämmäksi, pienemmät varastot ja paremman saatavuuden, mutta ennen kaikkea helpotat työtä ja parannat motivaatiota sekä asiakastyytyväisyyttä.

LogisticarBI

LogisticarBI on tunnuslukujen seurantaan kehitetty mobiiliraportoinnin työkalu. Se mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan missä vaan ja milloin tahansa puhelimella tai muulla mobiililaitteella. Sen tuottama raportti on selkeä, kompakti ja helppolukuinen, josta yhdellä silmäyksellä näkee mm. miten tunnusluvut ovat kehittyneet suhteessa tavoitteisiin.

LeanwareSCM tarjoomassa on kaksi eri SCM-tuotetta

SCM Expak

Ketterä käytännön laskentaratkaisu täydennysten ja varastotasojen ohjaukseen.

SCM Logisticar

Kokonaisvaltainen SCM ohjaus- ja raportointityökalu yrityksen tuloksen parantamiseen. Se on Microsoft Power BI:n päälle tehty valmis raportointityökalu toimitusketjun hallintaan.

SCM:n hyödyt

Saatavuus parantuu

Oikeita nimikkeitä oikeaan aikaan.

Asiakastyytyväisyys ja myynti kasva

Oikean valikoiman ja toimitusvarmuuden myötä.

Oikeat varastotasot

Ei ali- tai ylivarastointia

Pienempi työmäärä

Vähennämme rutiinityön määrää.

Selkeä analysointi ja raportointi

Selkeät prosessit ja työkalut analysointiin ja raportointiin.

Pilvessä tai palvelimella

Kaikki järjestelmämme ovat saatavilla joustavina SaaS-ratkaisuna tai on premise -asennuksina omalle palvelimelle. Järjestelmämme ovat mobiilioptimoituja ja käytettävissä millä tahansa päätelaitteella.

Lue lisää toimitusmalleista

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita

Ota yhteyttä

Sales Director, SCM Expak

Tommi Hyyrynen

Sales Director, SCM Logisticar

Tom Karlsson

Lue asiantuntijoidemme ajatuksia