Digital Works -ohjelmistokonsultointi

Harva yritys pystyy viemään liiketoiminnan uudelle tasolle ilman digitalisaation määrätietoista kehittämistä. Olemme strateginen kumppanisi, kun olet valmis ottamaan seuraavan loikan digitaalisessa muutoksessa.

”Kehitysprojektin ansiosta toimitusaikamme puolittui, puskurikapasiteetti lisääntyi ja työvoimaa saatiin vapautettua kytkintuotantoon. Myös tuotannon ennakointi, joustavuus ja laatu ovat lisääntyneet merkittävästi.”

– Jyrki Hangasmaa, Production Line Manager, ABB

”Merkittävin taloudellinen hyöty tulee läpimenoaikojen tehostumisesta. Pystymme nyt valmistamaan tuplavolyymin samalla henkilöstöllä, jos verrataan aikaan ennen MES-järjestelmää ja prosessin tehostamista. Samalla perehdytysajat ovat tippuneet kuukausista päiviin. Resurssien käyttö on joustavampaa ja linjalle voidaan rekrytoida myös henkilöitä, joilla ei ole alalta aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta.”

– Pekka, Saarelainen, Transformation Project Lead, Agco Power

”Voimakas keskittyminen tavaralajimenetelmän metsäkoneiden kehittämiseen vaatii myös tuotannolta jatkuvaa kehittymistä. Vain siten pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja pysymään teknologian kärjessä vaativilla metsäkonemarkkinoilla. Turvallinen ja nykyaikainen tehdas on ehdottomasti myös tärkeä panostus työntekijöihimme.”

– Juho Nummela, toimitusjohtaja, Ponsse

Palvelumme

Satojen projektien kokemuksella tiedämme, miten ydinliiketoiminnan prosessit digitalisoidaan. Kanssamme opit tunnistamaan digitalisaation tuomia mahdollisuuksia ja navigoimaan kaikissa digitaalisen muutoksen vaiheissa – liinisti tottakai.

Digitaalinen muutos

Teknologian nopea kehitys avaa yrityksille uusia mahdollisuuksia ja tuottovirtoja. Digitaalinen muutos on välttämätöntä jokaisen yrityksen selviytymiselle tulevaisuudessa. Digitaalinen muutos voi tarkoittaa käytännössä uusia liiketoimintamalleja, tehokkaampia prosesseja tai uusia tapoja palvella asiakkaita.

Erityisosaaminen: digi- ja datastrategiat, roadmap

Nollia ja ykkösiä, Digital Factory toiminnassa

Ohjelmistokehitys

Kaikkiin tilanteisiin ei löydy valmista ratkaisua tai valmis ei ole aina riittävän hyvä, kun tavoitellaan kilpailuetua markkinoilla. Me palvelemme, kun tarvitset taitavaa ja näkemyksellistä ohjelmisto-osaamista.

Erityisosaaminen: konseptointi, web-kehitys, mobiilikehitys, IoT, arkkitehtuuri, integraatiot, pilvialustat, projektinhallinta

BI-raportointi ja analytiikka

Autamme tunnistamaan organisaatiosi nykytason datan hyödyntämisessä sekä rakentamaan kirkkaamman kuvan siitä, miten data saadaan ohjaamaan liiketoimintaa tehokkaammaksi ja kilpailukykyisemmäksi. Kerätään oikea tieto eri lähteistä yhteen liiketoiminnan raportointia ja ennustamista helpottamaan. Rakennetaan visuaaliset ja selkeät näkymät päätöksenteon tueksi.

Erityisosaaminen: Power BI

Ylläpito ja monitorointi

Projektin valmistuessa et suinkaan jää yksin järjestelmän kanssa. Me voimme tarvittaessa hoitaa myös järjestelmän ylläpidon ja monitoroinnin. Järjestelmä pysyy suorituskykyisenä ja tietoturvallisena suunnitelmallisella ylläpidolla ja elinkaaren hallinnalla.

Erityisosaaminen: ylläpito, elinkaarenhallinta

Palvelemme tarpeeseen

Samankaltaiset toimet johtavat samoihin tuloksiin. Kilpailuetua saavuttaakseen täytyy tehdä jotain paremmin kuin muut. Digital Works -palvelumme antavat tähän oivan mahdollisuuden.

Parempi ei myöskään tarkoita vaikeampaa, vaan helpompaa: kun toiminta on laadukasta ja tehokasta, on työskentelykin mielekästä ja selkeää. Moderneilla ja sujuvilla ratkaisuilla on suora vaikutus myös asiakaskokemukseen.

Reaaliaikaisella tiedolla ja havainnollisella mittaristolla voidaan päivittäistä toimintaa ohjata ketterästi. Tunnuslukujen trendiseurantaa ja pidemmän aikavälin kehitystoimia varten luodaan omat digitaaliset näkymänsä, jotka tukevat johtoa tehtävissään.

Tuemme sinua myös lähtötilan kartoituksessa ja suunnitelman muodostamisessa tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita

Ota yhteyttä

Harri Julmala, Business Director, Digital Works, Leanware

Haluatko sparrailla digihankkeistasi?

Harri Julmala

Tutustu näkemyksiimme