Digital Works -ohjelmistokonsultointi

Harva yritys pystyy viemään liiketoiminnan uudelle tasolle ilman digitalisaation määrätietoista kehittämistä. Olemme strateginen kumppanisi, kun olet valmis ottamaan seuraavan loikan digitaalisessa muutoksessa.

”Opiskelijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä uuteen Alva-järjestelmään ja kehuneet sitä helppokäyttöiseksi ja hyvin toteutetuksi. Yliopiston näkökulmasta taas on erinomaista, että Alva palvelee hyvin opettajien tarpeita. Järjestelmä on tarpeen mukaan käytettävissä myös muissa yksiköissä ja siinä on otettu erinomaisesti huomioon myös saavutettavuus.”

– Sanna Juntunen, asiantuntija, Tampereen yliopisto

Palvelumme

Satojen projektien kokemuksella tiedämme, miten ydinliiketoiminnan prosessit digitalisoidaan. Kanssamme opit tunnistamaan digitalisaation tuomia mahdollisuuksia ja navigoimaan kaikissa digitaalisen muutoksen vaiheissa – liinisti tottakai.

Digitaalinen muutos

Teknologian nopea kehitys avaa yrityksille uusia mahdollisuuksia ja tuottovirtoja. Digitaalinen muutos on välttämätöntä jokaisen yrityksen selviytymiselle tulevaisuudessa. Digitaalinen muutos voi tarkoittaa käytännössä uusia liiketoimintamalleja, tehokkaampia prosesseja tai uusia tapoja palvella asiakkaita.

Erityisosaaminen: digi- ja datastrategiat, roadmap

Nollia ja ykkösiä, Digital Factory toiminnassa

Ohjelmistokehitys

Kaikkiin tilanteisiin ei löydy valmista ratkaisua tai valmis ei ole aina riittävän hyvä, kun tavoitellaan kilpailuetua markkinoilla. Me palvelemme, kun tarvitset taitavaa ja näkemyksellistä ohjelmisto-osaamista.

Erityisosaaminen: konseptointi, web-kehitys, mobiilikehitys, IoT, arkkitehtuuri, integraatiot, pilvialustat, projektinhallinta

BI-raportointi ja analytiikka

Autamme tunnistamaan organisaatiosi nykytason datan hyödyntämisessä sekä rakentamaan kirkkaamman kuvan siitä, miten data saadaan ohjaamaan liiketoimintaa tehokkaammaksi ja kilpailukykyisemmäksi. Kerätään oikea tieto eri lähteistä yhteen liiketoiminnan raportointia ja ennustamista helpottamaan. Rakennetaan visuaaliset ja selkeät näkymät päätöksenteon tueksi.

Erityisosaaminen: Power BI

Ylläpito ja monitorointi

Projektin valmistuessa et suinkaan jää yksin järjestelmän kanssa. Me voimme tarvittaessa hoitaa myös järjestelmän ylläpidon ja monitoroinnin. Järjestelmä pysyy suorituskykyisenä ja tietoturvallisena suunnitelmallisella ylläpidolla ja elinkaaren hallinnalla.

Erityisosaaminen: ylläpito, elinkaarenhallinta

Digitaalinen maailma, Digital works

Palvelemme tarpeeseen

Samankaltaiset toimet johtavat samoihin tuloksiin. Kilpailuetua saavuttaakseen täytyy tehdä jotain paremmin kuin muut. Digital Works -palvelumme antavat tähän oivan mahdollisuuden.

Parempi ei myöskään tarkoita vaikeampaa, vaan helpompaa: kun toiminta on laadukasta ja tehokasta, on työskentelykin mielekästä ja selkeää. Moderneilla ja sujuvilla ratkaisuilla on suora vaikutus myös asiakaskokemukseen.

Reaaliaikaisella tiedolla ja havainnollisella mittaristolla voidaan päivittäistä toimintaa ohjata ketterästi. Tunnuslukujen trendiseurantaa ja pidemmän aikavälin kehitystoimia varten luodaan omat digitaaliset näkymänsä, jotka tukevat johtoa tehtävissään.

Tuemme sinua myös lähtötilan kartoituksessa ja suunnitelman muodostamisessa tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita

Ota yhteyttä

Harri Julmala, Business Director, Digital Works, Leanware

Haluatko sparrailla digihankkeistasi?

Harri Julmala

Tutustu näkemyksiimme