Leanwarella laitetaan hukka kuriin

Leanware on kilpailukyvyn kehittämisen asiantuntija- ja ohjelmisto­talo. Tehostamme asiakkaidemme toimintaa leanaamalla prosesseja sekä toimittamalla operatiivista toimintaa ohjaavia älykkäitä ohjelmisto­ratkaisuita. Yli 200 asiakastamme hyödyntävät ohjelmistojamme tuotannon, toimitusketjun ja sisä­logistiikan digitalisointiin sekä datan analysointiin ja tiedolla johtamiseen.

Asiakkaidemme kertomia yhteistyömme hyötyjä:

  • Varaston arvo laski 3 miljoonaa euroa ja samalla varaston kierto nopeutui merkittävästi.
  • Ostamiseen käytetty aika lyhentyi tunnista viiteen minuuttiin.
  • Reaaliaikainen tilanne­kuva helpottaa päivittäis­johtamista todella merkittävästi.
  • Varaston saldotarkkuus on 99 % tai parempi.
  • Varaston toimitus­varmuus nousi 85 % → 99 %.
  • Logistiikan operatiiviset kustannukset ovat laskeneet 25 %.
  • Kykymme analysoida ja kehittää tuotantoa ja toimitus­ketjua on parantunut merkittävästi.
  • Tuotannon materiaali­hukka väheni 40 %.
  • Varastossa on viihtyisämpää ja turvallisempaa työskennellä.
  • Henkilöstömme on tyytyväisempi ja sairas­poissaolot puolittuneet WMS käyttöön­oton jälkeen.

Avainluvut

Olemme vuosien varrella ehtineet analysoida, tehostaa ja parantaa satojen tuotantojen ja varastojen toimintaa. Sitoudumme periksiantamattomasti asiakkaamme päämäärään: tehostamaan työn tuottavuutta.

Asiakastyytyväisyys0asteikolla 1-5

Käytössäsi 0asiantuntijaa

Asiakkaita0kpl

Toimituksia0kpl

Konsultointeja0kpl

Arvomme

Koko henkilöstön kanssa yhdessä valitut arvot näkyvät joka­päiväisessä työssämme, päätöksen­teossa sekä tavassamme toimia ja palvella asiakkaitamme. Arvojemme mukainen toiminta tekee meistä vahvan yrityksen ja halutun työnantajan.

#1 Hyvinvointi

Tulokset ja motivaatio lähtevät hyvästä olosta. Pidä mieli virkeänä ja kroppa vetreänä. Töihin on mukava tulla, kun saa olla oma itsensä ja kehittyä valitsemallaan tiellä.

#2 Ammattiylpeys

Olemme parhaita siinä, mitä teemme. Ole ylpeä saavutuksistasi, kyseenalaista ja kokeile rohkeasti. Tähtäämme korkealle tekemällä oikeita asioita oikein.

#3 Teltattomuus

Todellinen tavoite saavutetaan avoimella kentällä. Torppaa teltat ja näe laajemmin. Yhdessä olemme ja opimme enemmän kuin yksin.

#4 Joukkuepeli

Kaveria ei jätetä. Kuuntele, kannusta ja ole aidosti läsnä. Kannamme vastuumme tiiminä ja tuomme voiton yhdessä kotiin.

#5 Alastomuus

Luottamus syntyy luottamuksesta. Toimi reilusti ja näytä avoimesti kuka olet ja mitä ajattelet. Arvostamme toisiamme juuri sellaisina kuin olemme.

Tunnustuksemme

Leanwarella työskentelee kolme MESA-sertifioitua henkilöä. MESA International (Manufacturing Enterprise Solutions Association) on kansainvälinen asiantuntija- ja konsultointiorganisaatio, joka kouluttaa ja sertifioi teollisuuden asiantuntijoita.

LeanwareWMS on tunnustettu osaksi eurooppalaista Fraunhofer-instituutin WMS-tietokantaa. Tietokantaan on koottu tiedot maanosan merkittävimmistä WMS-toimittajista tuotteineen, jotka kaikki validoidaan instituutin toimesta vuosittain. Lisätietoja täältä.

Suomen Osto- ja logistiikkayhdistys palkitsee vuosittain esimerkillisesti alaa kehittäviä yrityksiä innovaatioistaan ja toimistaan yritysten kehittymisen hyväksi. Vuonna 2015 yhdistys palkitsi Leanwaren vuoden logistiikkayrityksenä asiakkaidensa kilpailukyvyn edistämiseen tekemänsä työn johdosta. Lisätietoja täältä.