LeanwareWMS – älykäs ja ohjaava järjestelmä tehdasympäristöön

Hyvin toimiva sisä­logistiikka on tehokkaan tehtaan sydän. Digitaalinen tehdas tarvitsee älykästä ja ohjaavaa varaston­hallinta­järjestelmää, jolla varmistetaan tuotannon saumaton ja laadukas palvelu, tehokas logistiikka, täysi läpinäkyvyys ja tiedolla johtaminen. 

”Tämän kaltaisessa kokoonpanossa myöhästyminen johtuu yleensä siitä, että tarvittavaa osaa ei ole saatavilla. LeanwareWMS:n avulla näemme reaaliaikaisesti mikä varastotilanteemme kunkin nimikkeen osalta on, jolloin pystymme ennakoimaan tuotantoa ja tarvittavaa materiaalia.”

– Toni Teittinen, kokoonpanon ja varaston tuotantopäällikkö , SEW Industrial Gears Oy

”Meillä ei aikaisemmin ollut sisälogistiikkaa sellaisenaan eroteltuna tuotannosta. Nyt on. Se on tuonut paljon uutta dynamiikkaa, selkeyttä tekemiseen. Pienemmällä tehdastilalla, samalla väkimäärällä voidaan hoitaa kasvavia volyymeja, se on aika konkreettinen hyöty se. Olemme saaneet tuotannon tehokkuuden tuplattua.”

– Mikko Heinilä, valmistuspäällikkö, Isku

LeanwareWMS (Warehouse Management System) on ERP:iä älykkäämpi, ohjaavampi ja tehokkaampi varaston­hallinta­järjestelmä, jota johdetaan tiedolla – ei mutulla. WMS:n kerää tiedon kaikista toimenpiteistä, se tallennetaan helposti analysoitavaan muotoon ja tilannetieto on reaali­aikaista. Tämä mahdollistaa tehokkaan päivittäis­johtamisen sekä jatkuvan toiminnan parantamisen.

Tehdasympäristö tuo sisä­logistiikalle ja varaston­ohjaukselle omat erityistarpeensa, johon WMS:n pitää vastata. LeanwareWMS on kokonaisratkaisu tehtaan sisälogistiikkaan, jolla parannetaan tuotannon tuottavuutta, logistiikan kokonais­tehokkuutta sekä laatua. Tämä näkyy parempana yrityksen kilpailukykynä.

Ohjelmisto mahdollistaa koko varastonohjauksen yhden järjestelmän kautta, sillä ohjelmistosta löytyvät valmiit liitynnät yleisimpiin varastoautomaatioihin. Automaatio on osa kokonaisprosessia, ja siitä saadaan täydet tehot irti.   

Hyvin toimivalla tehtaan sisälogistiikalla on suuri merkitys tuotannon tuottavuuteen. Kun logistiikka pystyy tuomaan virheettömästi oikeat materiaalit oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan, tuotannon henkilökunta voi keskittyä täysin omaan työhönsä. LeanwareWMS:n älykäs ohjaus mahdollistaa siirtymisen enemmän keskitettyyn ja paremmin palvelevaan logistiikkaan, joka toimii tehokkaasti.

Hyödyt

Toimitustehokkuus

Kustannustehokkuus

Saldotarkkuus

Varastoautomaation ohjaus

Tilansäästö

Nopea perehdytys

100 % jäljitettävyys

Tehokas päivittäisjohtaminen

Mahdollistaa tuotannon häiriöttömän toiminnan

LeanwareWMS tehtaan sisälogistiikassa

LeanwareWMS soveltuu tehtaan sisälogistiikan kokonaisvaltaiseen ohjaukseen; materiaalivaraston, tuotantovaiheiden väliseen sekä lopputuotteiden sisälogistiikkaan. Ohjelmisto voidaan ottaa käyttöön vaiheittain, ja se on helposti liitettävissä käytössä olevaan ERP:iin sekä tuotanto­järjestelmään. Lisäksi LeanwareWMS on helposti liitettävissä automaatioon, kuten alusta-automaatteihin ja AGV-trukkeihin. 

Jotta tehtaan toiminnoista saa kaiken hyödyn irti, niin LeanwareWMS on integroitu tiiviisti LeanwareMES-järjestelmään ja LeanwareSCM-ostonohjaus täydentää kokonaisuutta. Leanwaren Digitaalinen tehdas -konsepti taas sisältää ratkaisut koko valmistusketjun digitalisoimiseksi.  

TUTUSTU DIGITAALISEEN TEHTAASEEN

Tuottavuus alkaa materiaalivirroista

Asiakkaidemme onnistumistarinoita

Varaa demo

    Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

    Ota yhteyttä

    Simo Tirkkonen

    Lue asiantuntijoidemme ajatuksia