LEANWARE ON NYT
ELISA INDUSTRIQ FINLAND

Yhdessä kohti älykkään teollisuuden tulevaisuutta: Leanware on nyt Elisa IndustrIQ Finland

Tulevaisuuden älykkään teollisuuden rakentaminen ottaa merkittävän harppauksen eteenpäin, kun Leanware jatkaa matkaansa osana Elisa IndustrIQ:ta. Tämä on merkittävä askel älykkään valmistuksen tulevaisuuteen. Yhdistämällä voimamme voimme tarjota asiakkaillemme entistäkin laajemman ja kehittyneemmän valikoiman teknologisia ratkaisuja, jotka vievät heidän liiketoimintansa uudelle tasolle.

Integraatio tuo parempia ratkaisuja

Integraatiomme Elisa IndustrIQ:n kanssa avaa asiakkaillemme oven huipputason tekoälyominaisuuksiin. Yhdistämällä nämä ominaisuudet Leanwaren luotettaviin ohjelmistoihin voimme tarjota entistäkin tehokkaampia ja älykkäämpiä ratkaisuja esimerkiksi tuotannon optimointiin ja varastonhallintaan.

Saumaton siirtymä, keskeytyksetön palvelu

Ymmärrämme liiketoiminnan jatkuvuuden tärkeyden. Siksi olemmekin varmistaneet, että siirtyminen osaksi Elisa IndustrIQ:ta tapahtuu täysin saumattomasti ja läpinäkyvästi – ilman minkäänlaisia häiriöitä palveluihimme.

Innovaatiot ja tulevaisuuteen valmistautuminen

Yhdistyminen ei liity pelkästään kasvuun; kyse on innovaatioiden vauhdittamisesta. Yhdistetyllä asiantuntemuksella ja resursseilla asiakkaamme voivat odottaa nopeita edistysaskeleita tuotteissamme ja palveluissamme, joiden avulla asiakkaamme pysyvät teollisuuden trendien ja teknologioiden edelläkävijöinä.

Kattava palveluvalikoima

Elisa IndustrIQ:n resurssit ja ratkaisut mahdollistavat entistäkin paremman tuen asiakkaidemme kasvulle kilpaillussa teollisuusympäristössä.

Laajentunut ratkaisuvalikoimamme tuotannosta logistiikkaan kattaa nyt toimintojen kaikki osa-alueet.

Vastaamme kysymyksiisi

Läpinäkyvyys on luottamuksen perusta. Vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja huoliin, joita asiakkaillamme on muutoksen suhteen. Ota yhteyttä milloin tahansa ja kysy, mitä tämä muutos tarkoittaa teille info@leanware.fi.

Sitoudumme erinomaisuuteen

Olemme edelleen omistautuneet toimittamaan erinomaisuutta. Sitoutumisemme asiakkaidemme menestykseen on entistäkin vahvempi ja kyvykkyytemme tukevat jatkuvaa parantamista ja kestävää kasvua.

Liity mukaan matkalle

Uuteen ja jännittävään vaiheeseen astuessamme asiakkaidemme luottamus ja yhteistyö ovat meille korvaamattomia. Yhdessä Elisa IndustrIQ:na olemme valmiita määrittelemään uudelleen älykkään valmistuksen tulevaisuuden. Lähdetään yhdessä tälle muutosmatkalle ja avataan uusia mahdollisuuksia kasvulle, tehokkuudelle ja innovaatioille.

Elisa IndustrIQ — rakentamassa kestävää tulevaisuutta digitaalisaation kautta