LeanwareSCM – käytössä yli 150 asiakkaalla

SCM-ratkaisut yhdessä Leanwaren muiden ratkaisujen kanssa mahdollistavat merkittävät tulosparannukset asiakkaillemme. Kokonaisuus on ainutlaatuinen.

 

WMS tehostaa varaston operointia (kokonaistehokkuus, tilatehokkuus, laatu). WMS optimoi fyysistä työtä. 0,50 sentin pyyhekumin logistiikka voi maksaa yhtä paljon kuin 25 euron muistikortin. Varastotyön kannalta tuotteen hinnalla ei ole merkitystä. SCM-ratkaisut laskevat euroja ja suunnittelevat operaatiota saatavuuden sekä eurojen kannalta.

Aloitanko varaston tuottavuuden kehittämisen WMS- vai SCM-järjestelmällä?

Nyrkkisääntönä on, että mikäli saldot ovat epäluotettavat, aloita WMS:llä. WMS auttaa varaston kokonaistehokkuudessa, prosessien tehostamisessa, sisälogistiikan laadussa ja tilan dynaamisessa käytössä. SCM auttaa toimitusvarmuudessa ja palveluasteen nostossa, varastoarvon laskussa ja järkevissä ostoerissä. LogisticarBI auttaa asettamaan ostolle tasapainotetut tavoitteet. Yli 250 yritysanalyysin kokemuksella me voimme auttaa varastosi nykytilan selvittämisessä. SCM/WMS Prestudyssä pystymme laskemaan sinulle säästöpotentiaalit sekä ostojen että varastotyön optimoinnista. Luonnollisesti siitä kannattaa aloittaa missä on suurempi potentiaali. SCM ja WMS voidaan ottaa myös samaan aikaan käyttöön. Teknisesti ERP-integraatio saadaan kuntoon pienemmällä työmäärällä, ja käyttöönotot ja koulutukset osuvat eri puolille organisaatiota.

LeanwareSCM tarjooma

 

LeanwareSCM tarjoomassa on kaksi eri kohderyhmille suunnattua SCM tuotetta.

  1. SCM Expak on ketterä käytännön laskentaratkaisu täydennysten ja varastotasojen ohjaukseen.
  2. SCM Logisticar on kokonaisvaltainen SCM ohjaus- ja raportointityökalu yrityksen tuloksen parantamiseen.

Leanware tarjoaa kehittyvät järjestelmät monenlaiseen oston ja toimitusketjun hallinnan tarpeeseen. 150 asiakkaalla olemme Suomen markkinajohtaja järjestelmissä ja SCM konsultoinnissa.

Klikkaamalla logoja saat lisätietoa.