Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskustelujen avulla. Seminaarin jälkeen on tiedossa verkostoitumista rennosti cocktail-tilaisuuden parissa.

Tämän vuoden tapahtuman teemana on tekoäly ja data toimitusketjun johtamisessa. Kuulet aiheesta ajankohtaisia asiantuntijapuheenvuoroja ja pääset pohtimaan aihetta yhdessä asiantuntijoidemme sekä tapahtuman osallistujien kanssa. Vierailukohteet sekä tarkemman ohjelman paljastamme lähempänä tapahtumaa!

Aika Torstai 16.5.2024 klo 8.30-11 yritysvierailut, 11.30-16.00 seminaari sekä 16.15-18.00 cocktail-tilaisuus
Paikka Yritysvierailukohteet eri kohteissa, seminaari ja cocktail-tilaisuus Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa, Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere
Saapuminen ja pysäköinti Pysäköinti on maksuton. Katso TÄSTÄ Tampereen messu- ja urheilukeskuksen saapumisohje.
Mitä?
Kaupan ja teollisuuden asiantuntijatapahtuma, jonka pääteemoja ovat toimitusketjun digitalisointi sekä datan ja tekoälyn hyödyntäminen kasvun ja kannattavuuden tukena.
Kenelle? Tapahtuma on suunnattu erityisesti toimitusketjun strategian ja suunnittelun, hankinnan, valmistuksen sekä sisälogistiikan parissa työskenteleville ammattilaisille.

Vuoden 2023 tapahtumaan osallistui 180 alan asiantuntijaa vaihtamaan kokemuksia ja palaute tapahtumasta oli erinomaista. Suosion vuoksi avaamme ennakkoilmoittautumisen, jotta voit heti varata paikkasi tämän vuoden tapahtumaan!

Ilmoittautumiseen>> 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  14.3.2024 Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

  Webinaarissa keskitytään tavoitteelliseen ostoon ja hankintaan sekä siihen, mitkä tekijät ja työkalut tukevat ostamista ja hankintaa. Lue lisää

  Saldonhallinnasta tulokselliseen varastonhallintaan -opas on julkaistu!

  Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät. Lue lisää

  LeanwareSCM-ohjelmiston tuotekehitysuutisia

  LeanwareSCM-ohjelmisto on saatavilla SaaS-palveluna ja uudet ominaisuudet päivittyvät sinne jatkuvasti. Lue lisää