Asiakascase: LeanwareMESin käyttöönotto 4 kuukaudessa

Teollisuudessa toimiva asiakasyrityksemme hankki Leanwarelta visuaalisen ja ohjaavan LeanwareMES-ohjelmiston kehittääkseen tuotantonsa digitalisaatiota, laatua ja analytiikkaa. 

Asiakasyritys, jolla on tuotantolaitoksia Euroopassa, lähestyi Leanwarea tarjouspyynnöllä toimitusketjun digitaalisten ratkaisuiden kehittämiseen. Tarjousdokumentaatio, demot ja työpajat eri yksiköiden kanssa selkeyttivät tavoitteita ja tarpeita.

Keskustelut asiakkaan kanssa käytiin kesällä 2023. Asiakkaan ensiaskeleen ratkaisuiksi valikoitui LeanwareMES. Päätöksen jälkeen syksyllä lähdettiin tekemään ensimmäisen tehtaan implementaatiota Suomessa. Projekti eteni käyttöönottoon tammikuun alussa 2024. Asiakkaan etenemispäätöksestä käyttöönottoon kului siis vain neljä (4) kuukautta.

Tuotanto pyörii asiakasyrityksessä nykyään täysin paperittomasti. Tuotannon tarkka reaaliaikainen tilannekuva on kaikilla käytettävissä. Toteumien ja kirjattujen laatupoikkeamien avulla päästään analysoimaan ja kehittämään tuotannon tehokkuutta ja laatua. Ratkaisua tukevat osaltaan Leanwaren analytiikkapalvelut. Samalla syntyi malli, miten asiakkaan muille tehtaille saadaan vietyä vastaava ratkaisu vieläkin nopeammalla ja kevyemmällä toimitustavalla.

Asiakasyrityksen kaksi seuraavaa tehdasta ovat nyt käynnistämässä omat käyttöönottoprojektinsa. Samalla suunnitellaan miten Leanwaren muut tuotteet ja palvelut voitaisiin hyödyntää vastaavan laajentumismallin mukaisesti.

Katso LeanwareMES-esittelyvideo

Kiinnostuitko LeanwareMES-ohjelmistosta?

Ota yhteyttä

Simo Tirkkonen

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

  Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Lue lisää

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 17 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  Asiakascase: LeanwareMESin käyttöönotto 4 kuukaudessa

  Teollisuudessa toimiva asiakasyrityksemme hankki Leanwarelta visuaalisen ja ohjaavan LeanwareMES-ohjelmiston kehittääkseen tuotantonsa digitalisaatiota, laatua ja analytiikkaa.  Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 11 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää