Leanware toimittaa varaston­hallinta­järjestelmän Indoor Groupille

Suomen ja Viron johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Indoor Group Oy siirtää varastotoiminnot omaan hallintaansa vuodenvaihteessa 2014-2015. Leanwaren WMS-ratkaisun avulla lyhennetään investoinnin takaisinmaksuaikaa parantamalla sisälogistiikan tehokkuutta ja virheettömyyttä.

Uuden logistiikkakeskuksen projektia johtava Indoor Groupin logistiikkapäällikkö Martti Ilveskoski kertoo, että toimitusvarmuus on ollut pitkään Indoor Groupin kilpailuetu ja nyt tehtävillä muutoksilla tullaan varmistamaan, että näin tulee olemaan myös jatkossa.

”Osa uusista tiloista on rakenteellisesti haastavia tehokkaan varastotoiminnan järjestämiseksi. Tällöin tehokkuutta tulee hakea hyvin suunniteltujen ja tarkasti ohjattujen prosessien avulla. Juuri tässä Leanwarella on keskeinen rooli hankkeessamme. Leanwaren vahvuus on ymmärtää useiden erilaisten ja erikokoisten tuotteiden käsittelyyn parhaiten soveltuvia prosesseja ja saada WMS – järjestelmä optimoitua ohjaamaan näitä kaikkia yhdessä tehokkaalla tavalla, arvioi Ilveskoski.”

Lisätietoja:

Indoor Group Oy / Martti Ilveskoski, logistiikkapäällikkö
+358 40 351 0617 / martti.ilveskoski(at)kesko.fi

Leanware Oy / Ville Keskinen, Head of Sales
+358 50 593 6587 / ville.keskinen(at)leanware.fi


Indoor Group Oy
Kesko Oyj:n tytäryhtiö Indoor Group Oy on ketjukonsepteillaan johtava kodin huonekalujen ja sisustustuotteiden vähittäiskauppias Suomessa ja Virossa. Yhtiöön kuuluvat vähittäiskauppaketjut Asko ja Sotka, sohvatehdas Insofa Oy sekä tytäryhtiö Virossa. Indoor Group -konsernin liikevaihto vuonna 2012 oli 184,4 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 670.

Leanware OyLeanware Oy on tamperelainen teollisuuden ja logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Yritys työllistää noin 80 henkilöä ja vuoden 2013 liikevaihto oli 5,3 Meur. Leanware sijoittui Great place to work – Suomen parhaat työpaikat listauksessa sijalle 27. Kasvu on kannattavaa ja luottoluokitus AAA. www.leanware.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Tiedote: Kasvatustieteiden maisteri, Guidin toimitusjohtaja Johanna Pystynen Leanwaren hallitukseen

  Leanwaren hallituksessa uutena jäsenenä on aloittanut Johanna Pystynen. Lue lisää

  OneClinic toimitti ensimmäisen logistiikkajärjestelmän
  tulevalle hyvinvointialueelle – onnistuneesti!

  Hyvinvointialueet aloittavat työnsä vasta ensi vuoden alussa, mutta Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja… Lue lisää

  Toimitusketjun digitalisointi kiihtyy – uudistunut ohjelmisto vastaamaan käyttäjien tarpeeseen

  Toimitusketjun hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijatalo Leanware on julkaissut markkinoille uuden LeanwareSCM ohjelmiston vastaamaan johdon, oston,… Lue lisää