29.11.-1.12.2022 Tuottavuusloikka ilman koneinvestointeja? Leanware Konepaja-messuilla

KUTSU: Tervetuloa tutustumaan Leanwaren ratkaisuihin Konepaja-messuille

Tavoitteletteko kilpailukyvyn kasvua? Onko teillä suunnitelmissa uudet koneinvestoinnit tai vanhojen laitteiden päivittäminen? Haluaisitteko parantaa tuotannon tuottavuutta?

Tule Leanwaren messuosastolle A 60 haastamaan konehankinnat ja kuulemaan, miten tuottavuusloikka onnistuu myös ilman koneinvestointeja!

Kannattavin koneinvestointi on nykyisten laitteiden tehokkaampi hyödyntäminen – Leanware on kumppaninne kohti digitaalista tehdasta

Oli tavoitteenanne sitten kasvu tai kannattavuus, Leanwaren Digitaalisen tehtaan konsepti tarjoaa asiantuntijapalvelut ja tuotteet koko valmistusketjun kehittämiseen ja digitalisointiin, jotta liiketoiminnan vaatimuksiin vastaaminen on mahdollista nykyistä konekantaa hyödyntäen. Lisäksi toiminnasta kertyvää dataa voidaan analytiikan avulla hyödyntää prosessien kehityksessä, päivittäisjohtamisessa tai toiminnan mittaroimisessa

Ständillä A 60 esittelyssä havainnollistavat livedemot koko messujen ajan:

Johdetaanko yrityksessänne tiedolla vai mutulla? 

Reaaliaikaisella tiedolla ja havainnollisella mittaristolla voidaan päivittäistä toimintaa ohjata ketterästi. Leanware on kokonaisvaltainen tiedolla johtamisen kumppani aina strategisesta kehittämisestä käytännön soveluksiin ja raportoinnista tekniseen toteutukseen asti.

Tervetuloa messuosastollemme A 60 kartoittamaan teidän tarpeisiinne parhaiten vastaavaa ratkaisua monipuolisesta tarjonnastamme. Kokeneet asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa vinkkinsä tuottavuuden ja laadun kehittämiseen konsultointi- tai ohjelmistoratkaisuidemme avulla!

Leanwarella on yli sadan tuotantolaitoksen kokemus

Tarjoamme asiakkaillemme alan johtavien ammattilaisten kanssa yhdessä kehitettyjä tuotteita ja palveluita, jotka iskevät suoraan ongelmien ytimeen ja ovat tehokkaiksi todistettuja. Ratkaisuja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten asiakkaillamme ovat käytössä aina ajan tasalla olevat työkalut.

Katso mitä olemme toteuttaneet tyytyväisille asiakkaillemme ja liity mukaan joukkoon:

Katso, kuinka LeanwareWMS ohjaa SEW Industrial Gears Oy:n tuotantolaitoksen varastoa sekä tuotannon materiaalivirtoja ja on näin mahdollistamassa yrityksen tulevaisuuden kasvun:

Rekisteröidy Konepaja-messujen kävijäksi maksutta

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 29.11.-1.12.2022 järjestettävät Konepaja-messut ovat metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma, jossa esillä ovat uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. Tapahtumassa paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Konepaja avaa näkymän uuden ajan todellisuuteen, vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin.

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Ennakkoilmoittautumislomakkeen täyttäminen ja lipun tulostaminen oikeuttavat maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille.

Tapaamisiin messuilla!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

  Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Lue lisää

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 17 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  Asiakascase: LeanwareMESin käyttöönotto 4 kuukaudessa

  Teollisuudessa toimiva asiakasyrityksemme hankki Leanwarelta visuaalisen ja ohjaavan LeanwareMES-ohjelmiston kehittääkseen tuotantonsa digitalisaatiota, laatua ja analytiikkaa.  Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 11 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää