29.11.-1.12.2022 Tuottavuusloikka ilman koneinvestointeja? Leanware Konepaja-messuilla

KUTSU: Tervetuloa tutustumaan Leanwaren ratkaisuihin Konepaja-messuille

Tavoitteletteko kilpailukyvyn kasvua? Onko teillä suunnitelmissa uudet koneinvestoinnit tai vanhojen laitteiden päivittäminen? Haluaisitteko parantaa tuotannon tuottavuutta?

Tule Leanwaren messuosastolle A 60 haastamaan konehankinnat ja kuulemaan, miten tuottavuusloikka onnistuu myös ilman koneinvestointeja!

Kannattavin koneinvestointi on nykyisten laitteiden tehokkaampi hyödyntäminen – Leanware on kumppaninne kohti digitaalista tehdasta

Oli tavoitteenanne sitten kasvu tai kannattavuus, Leanwaren Digitaalisen tehtaan konsepti tarjoaa asiantuntijapalvelut ja tuotteet koko valmistusketjun kehittämiseen ja digitalisointiin, jotta liiketoiminnan vaatimuksiin vastaaminen on mahdollista nykyistä konekantaa hyödyntäen. Lisäksi toiminnasta kertyvää dataa voidaan analytiikan avulla hyödyntää prosessien kehityksessä, päivittäisjohtamisessa tai toiminnan mittaroimisessa

Ständillä A 60 esittelyssä havainnollistavat livedemot koko messujen ajan:

Johdetaanko yrityksessänne tiedolla vai mutulla? 

Reaaliaikaisella tiedolla ja havainnollisella mittaristolla voidaan päivittäistä toimintaa ohjata ketterästi. Leanware on kokonaisvaltainen tiedolla johtamisen kumppani aina strategisesta kehittämisestä käytännön soveluksiin ja raportoinnista tekniseen toteutukseen asti.

Tervetuloa messuosastollemme A 60 kartoittamaan teidän tarpeisiinne parhaiten vastaavaa ratkaisua monipuolisesta tarjonnastamme. Kokeneet asiantuntijamme ovat paikalla kertomassa vinkkinsä tuottavuuden ja laadun kehittämiseen konsultointi- tai ohjelmistoratkaisuidemme avulla!

Leanwarella on yli sadan tuotantolaitoksen kokemus

Tarjoamme asiakkaillemme alan johtavien ammattilaisten kanssa yhdessä kehitettyjä tuotteita ja palveluita, jotka iskevät suoraan ongelmien ytimeen ja ovat tehokkaiksi todistettuja. Ratkaisuja kehitetään aktiivisesti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, joten asiakkaillamme ovat käytössä aina ajan tasalla olevat työkalut.

Katso mitä olemme toteuttaneet tyytyväisille asiakkaillemme ja liity mukaan joukkoon:

Katso, kuinka LeanwareWMS ohjaa SEW Industrial Gears Oy:n tuotantolaitoksen varastoa sekä tuotannon materiaalivirtoja ja on näin mahdollistamassa yrityksen tulevaisuuden kasvun:

Rekisteröidy Konepaja-messujen kävijäksi maksutta

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 29.11.-1.12.2022 järjestettävät Konepaja-messut ovat metalliteollisuuden kone- ja laiteinvestoinneista päättäville henkilöille suunnattu tapahtuma, jossa esillä ovat uusimmat laitteet, tehokkaimmat koneet ja kehittyneimmät teknologiat. Tapahtumassa paneudutaan ajankohtaisimpiin rahoitusratkaisuihin sekä kestävään sijoittamiseen. Konepaja avaa näkymän uuden ajan todellisuuteen, vastuulliseen, valoisaan ja moderniin teollisuuteen, jossa ihminen voi hyvin.

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Ennakkoilmoittautumislomakkeen täyttäminen ja lipun tulostaminen oikeuttavat maksuttomaan sisäänpääsyyn messuille.

Tapaamisiin messuilla!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  LeanwareMES-ohjelmiston esittelyvideo julkaistu

  Katso LeanwareMES-video, jossa esittelemme ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja niistä saatavia hyötyjä, kun tieto kulkee eteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. Lue lisää

  Järjestelmien väliset integraatiot – tehokasta tietojenvaihtoa ohjelmointirajapintojen avulla

  Ohjelmointirajapinnat, tunnetaan myös nimellä APIt (Application Programming Interface), ovat järjestelmien tapa kommunikoida keskenään. APIt välittävät tietoa ja käskyjä eri järjestelmien välillä ja huolehtivat tarvittavista datamuunnoksista. Lue lisää

  Tiedolla johtaminen strategian tukena

  Tiedolla johtaminen osana strategiaa tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että organisaatiossa pyritään luomaan päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa, jonka avulla organisaatiota johdetaan. Lue lisää