Leanware WMS – älykäs ja ohjaava varaston­hallinta­järjestelmä

Tiedolla johdettu tehokas varastonhallintajärjestelmä kohentaa yrityksen kannattavuutta, mahdollistaa kasvun ja parantaa toimintavarmuutta tehden asiakkaistanne tyytyväisempiä – henkilökuntaa unohtamatta. Työntekijäsi viihtyvät paremmin, kun työ on sujuvaa ja uudet tekijät koulutetaan muun muassa keräyksen ammattilaisiksi jopa alle tunnissa. Valitse älykäs ja ohjaava LeanwareWMS!

Tehokasta varaston­hallintaa

LeanwareWMS (Warehouse Management System) on ERP:iä älykkäämpi, ohjaavampi ja tehokkaampi varastonhallintajärjestelmä, jota johdetaan tiedolla – ei mutulla. Jos haluat varastostasi kaikki tehot irti, valitse LeanwareWMS.

Leanwarelaisille varasto ei ole vain varasto, vaan tehokkaan liiketoiminnan sykkivä sydän. Älykäs ohjaus, toiminnan läpinäkyvyys, dynaaminen varastointi ja kattavat integraatiot muihin järjestelmiin takaavat tehokkaan varastonhallinnan.

Tehokas varastointi parantaa yrityksen kannattavuutta, mahdollistaa kasvun samoilla tai pienemmillä resursseilla sekä lisää asiakastyytyväisyyttä parantuneen toimitusvarmuuden ja virheettömyyden kautta. Myös henkilökunta viihtyy töissä paremmin, kun käytössä on nykyaikainen ja helppokäyttöinen WMS.

LeanwareWMS:n hyötyjä ovat:

 • Kustannussäästöt jopa 500 000 €/vuosi
 • Varaston toimituskyvyn nousu 2,5-kertaiseksi samalla henkilöstöllä
 • Toimitustarkkuus 99,9 %
 • 50 % lyhentyneet toimitusajat
 • Keräysvirheet poistuvat
 • Nimikkeiden kierto toimii FIFO tai/ja FEFO
 • Saldotarkkuus vähintään 99,9 %
 • 100-prosenttinen jäljitettävyys automaattisesti
 • Työhönoppimisaika lyhenee jopa tuntiin
 • Automaatio-ohjaus
 • Reaaliaikaiset välineet päivittäisjohtamiseen

Miten tehokkuutta mitataan?

Yksi varastojen tehokkuutta mittaava menetelmä on kokonaisuustehokkuuden laskukaava. Laskukaava on yksinkertainen: toimitetut rivit jaetaan varastotyöhön käytetyllä ajalla.

Kokonaistehokkuuden kasvu tuo suurimmat säästöt varastolle.

Olemme tehneet 250 varastoanalyysiä ja yli 30 WMS-toimitusta, joiden perusteella olemme pystyneet laskemaan, että ERP ohjatun varaston keskimääräinen kokonaistehokkuus on noin 6 riviä/henkilö/tunti. WMS:in avulla tehokkuus voidaan moninkertaistaa.

Katso video parhaista opeista

Laske varastosi kokonaistehokkuus

LeanwareWMS-toimitusmalli

Työskentelemme päivittäin Suomen parhaiden varastojen kanssa. LeanwareWMS on valmisohjelmisto jokaisen varaston tarpeisiin. Älykäs ohjaus, toiminnan läpinäkyvyys, dynaaminen varastointi ja kattavat integraatiot muihin järjestelmiin takaavat tehokkaan varastonhallinnan. Näet alta LeanwareWMS-ohjelmistovaihtoehdot. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten juuri sinun varastoosi.

Toimitusmallit

Kaikki järjestelmämme ovat saatavilla joustavina SaaS-ratkaisuna tai on premise -asennuksina omalle palvelimelle.

Lue lisää

Tutustu asiakkaidemme menestys­tarinoihin

Ota yhteyttä

Petri Karjalainen
Simo Tirkkonen
Mikko Kähkönen

Lue lisää asiantuntijoidemme ajatuksia