Leanware WMS – älykäs ja ohjaava varaston­­hallinta­­järjestelmä

Tiedolla johdettu tehokas varaston­hallinta­järjestelmä kohentaa yrityksen kannattavuutta, mahdollistaa kasvun ja parantaa toiminta­varmuutta, tehden asiakkaistanne tyytyväisempiä – henkilökuntaa unohtamatta. Työntekijäsi viihtyvät paremmin, kun työ on sujuvaa ja uudet tekijät koulutetaan muun muassa keräyksen ammattilaisiksi jopa alle tunnissa. Valitse älykäs ja ohjaava LeanwareWMS!

”Hukka on pienentynyt ja rahaa säästyy joka rivistä. Näemme reaaliajassa, mitä nimikkeitä varastossa on ja missä ne sijaitsevat. Saldot pitävät paikansa, eikä niissä ole inventointivirheitä. Pientavaroiden osalta keräysteho on jopa viisinkertaistunut.”

– Antti Kaunisto, Logistiikkapäällikkö, Fysioline Oy

”Tuottavuus on parantunut lähtötilanteeseen nähden 20-30 %.”

– Antti Sinervo, Logistiikkajohtaja, Tuomi Logistiikka Oy

”Varastomme operatiiviset kustannukset ovat laskeneet noin 25 %. Rästitilauksia ja keräämättömiä rivejä ei ole lainkaan ja keräystehokkuutemme on noussut huimasti. Nyt meillä ei ole enää kontteja jonossa satamassa, vaikka tilausmäärät ovat ennätyksellisen suuria.”

– Timo Eronen, Tuotanto- ja logistiikkajohtaja, Airam Electric Oy Ab

”Toimitusketjun jäljitettävyys ja varastosaldojen reaaliaikainen seuranta ovat sekuntipeliä. Verkkokaupan edelleen kasvaessa logistiikan pitää olla superkilpailukykyinen, jotta kaikkia asiakasryhmiä pystytään palvelemaan nopeasti ja laadukkaasti. Leanware on meille ketterä ja innovatiivinen kumppani, jonka kanssa on ollut helppoa yhteistyössä toteuttaa paras mahdollinen ratkaisu suunnittelusta käyttöönottoon asti.”

– Mikko Eronen, Logistiikan kehityspäällikkö, ALSO Finland Oy

”Kausityöntekijöille keräyksen kouluttaminen onnistuu jopa vartissa. Varastotyöntekijän päätelaitteesta näkee suoraan kerättävän tuotteen kuvan, jolloin työnteko helpottuu entisestään.”

– Henri Nyström, Toimitusjohtaja, Varusteleka Oy

Tehokasta varaston­­hallintaa

LeanwareWMS (Warehouse Management System) on ERP:iä älykkäämpi, ohjaavampi ja tehokkaampi varaston­hallinta­järjestelmä, jota johdetaan tiedolla – ei mutulla. Jos haluat varastostasi kaikki tehot irti, valitse LeanwareWMS.

Leanwarelaisille varasto ei ole vain varasto, vaan tehokkaan liike­toiminnan sykkivä sydän. Älykäs ohjaus, toiminnan läpinäkyvyys, dynaaminen varastointi ja kattavat integraatiot muihin järjestelmiin takaavat tehokkaan varastonhallinnan.

Tehokas varastointi parantaa yrityksen kannattavuutta, mahdollistaa kasvun samoilla tai pienemmillä resursseilla sekä lisää asiakastyytyväisyyttä parantuneen toimitus­varmuuden ja virheettömyyden kautta. Myös henkilökunta viihtyy töissä paremmin, kun käytössä on nykyaikainen ja helppokäyttöinen WMS.

LeanwareWMS:n hyötyjä ovat:

 • Kustannussäästöt jopa 500 000 €/vuosi
 • Varaston toimituskyvyn nousu 2,5-kertaiseksi samalla henkilöstöllä
 • Toimitustarkkuus 99,9 %
 • 50 % lyhentyneet toimitusajat
 • Keräysvirheet poistuvat
 • Nimikkeiden kierto toimii FIFO tai/ja FEFO
 • Saldotarkkuus vähintään 99,9 %
 • 100-prosenttinen jäljitettävyys automaattisesti
 • Työhönoppimisaika lyhenee jopa tuntiin
 • Automaatio-ohjaus
 • Reaaliaikaiset välineet päivittäisjohtamiseen

Miten tehokkuutta mitataan?

Yksi varastojen tehokkuutta mittaava menetelmä on kokonaisuus­tehokkuuden laskukaava. Laskukaava on yksinkertainen: toimitetut rivit jaetaan varasto­työhön käytetyllä ajalla.

Kokonai­stehokkuuden kasvu tuo suurimmat säästöt varastolle.

Olemme tehneet 250 varasto­analyysiä ja yli 30 WMS-toimitusta, joiden perusteella olemme pystyneet laskemaan, että ERP ohjatun varaston keskimääräinen kokonais­tehokkuus on noin 6 riviä/henkilö/tunti. WMS:in avulla tehokkuus voidaan moninkertaistaa.

Katso video parhaista opeista

Laske varastosi kokonais­tehokkuus

LeanwareWMS-toimitus­malli

Työskentelemme päivittäin Suomen parhaiden varastojen kanssa. LeanwareWMS on valmis­ohjelmisto jokaisen varaston tarpeisiin. Älykäs ohjaus, toiminnan läpinäkyvyys, dynaaminen varastointi ja kattavat integraatiot muihin järjestelmiin takaavat tehokkaan varastonhallinnan. Näet alta LeanwareWMS-ohjelmisto­vaihtoehdot. Sovitaan tapaaminen ja katsotaan, mikä vaihtoehto sopii parhaiten juuri sinun varastoosi.

Toimitus­mallit

Kaikki järjestelmämme ovat saatavilla joustavana SaaS-ratkaisuna tai on premise -asennuksina omalle palvelimelle.

Lue lisää

Tutustu asiakkaidemme menestys­­tarinoihin

Ota yhteyttä

Simo Tirkkonen

Tutustu aiheeseen lisää