14.-15.9.2022 Logistiikka-messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Leanwaren Logistiikka-messujen osastolla C2001 esittelyssä varastonhallinta- ja ostonohjausjärjestelmät

Leanware osallistuu 14.-15.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettäville Logistiikka-messuille. Messuosastollamme C2001 pääset tutustumaan älykkäisiin ja tehokkaisiin varastonhallinta– ja ostonohjausjärjestelmiin, jotka helpottavat arjen työtä.

Leanwaren Logistiikka-messujen ohjelmassa mm.:

 • Osastolla C2001 Varustelekan varastopäällikkö Jarmo Tyni tulee vastaanottamaan Huippuvarasto-tunnustuksen 14.9. klo 12.00
 • Osastolla C2001 livenä demot älykkäistä ja tehokkaista varastonhallinta- ja ostonohjausjärjestelmistä koko messujen ajan
 • Osastolla C2001 Leanwaren Huippuvarasto 2022 -tunnustuksen saajan julkistus
 • C-hallin Logistiikka-lavalla ke 14.9. klo 13.00-14.35 yhtenä puhujista Leanwaren Seppo Pyykkö aiheenaan ”Teollisuuden sisälogistiikan kasvavat vaatimukset”
 • C-hallin Logistiikka-lavalla to 15.9. 11.30-12.55 yhtenä puhujista Leanwaren Janne Viinikkala aiheesta ”Automaation lisääminen yrityksen kasvun mukana”

Varastonhallinta- ja ostonohjausjärjestelmien livedemot

Messuosastollamme pyörivät livedemot sekä varastonhallinta- että ostonohjausjärjestelmistämme koko messujen ajan. Pääset näkemään ja kokemaan logistiikan nykyaikaisimmat työkalut sekä keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa juuri teidän tarpeisiinne parhaista ratkaisuista – saavuta tavoitteet ja helpota työarkea.

Tule suoraan osastollemme C2001 tai varaa ennakkoon demo- tai tapaamisaika!

Asiantuntijapuheenvuorot C-hallin Logistiikka-lavalla

Asiantuntijamme ovat esiintymässä oman messuosastomme lisäksi molempina päivinä myös C-hallin Logistiikka-lavan puheenvuoroissa. Keskiviikkona 14.9. klo 13.00-14.25 välillä Leanwaren Seppo Pyykkö on puhumassa aiheesta “Teollisuuden sisälogistiikan kasvavat vaatimukset”. Voit halutessasi tutustua jo ennakkoon onnistuneeseen referenssiimme aiheesta: SEW Industrial Gears Oy – LeanwareWMS-varastonhallintajärjestelmä tehosti varastotoimintoja ja mahdollisti muuton uusiin tiloihin tuotannon katkeamatta.  

Torstaina 15.9. klo 11.30-12.55 puolestaan samalla lavalla puhuu Leanwaren Janne Viinikkala aiheenaan “Automaation lisääminen yrityksen kasvun mukana”. Tästäkin aiheesta löydät jo ennakkoon verkkosivuiltamme kaksi referenssitarinaa:

Huippuvarasto 2022 -tunnustuksen julkaisu

Messujen yhteydessä julkaisemme vuoden 2022 Huippuvarasto -tunnustuksen saajan. Tervetuloa messuständillemme kuulemaan nyt viidenettä kertaa jaettavan tunnustuksen perusteluja sekä nappaamaan hyviä vinkkejä ja käytäntöjä myös omaan työarkeen.

Aiempien vuosien Huippuvarastojen esittelyt:

Rekisteröidy Logistiikka-messujen kävijäksi maksutta

14.-15.9.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestettävät Logistiikka-messut ovat Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma. Messuilla ovat esillä sisälogistiikka sekä logistiikka- ja varastointipalvelut. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Rekisteröitymisen jälkeen saat sähköpostiisi nimelläsi varustetun kortin, joka oikeuttaa maksuttomaan sisäänpääsyyn.

Tapaamisiin messuilla!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  16.5.2024 Toimitusketjun kilpailukyky 5.0

  Jo seitsemännen kerran järjestämme suuren suosion saaneen Kilpailukyky-tapahtumamme. Toimitusketjun kilpailukyky 5.0 järjestetään 16.5.20234 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 10 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 16 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää