Mitä saadaan, kun parhaat tekevät yhteistyötä?

Leanware on yhdistänyt voimansa ohjelmistotalo Expak Systems Oy:n ja PR Logisticar Oy:n kanssa. Fuusiohan tarkoittaa sulautumista, ja niin Expakin ja Logisticarin ohjelmistotkin sulautuvat hyvin yhteen Leanwaren ratkaisujen kanssa. Yhdessä meillä on yli 70 vuoden kokemus, josta saamme merkittävää synergiahyötyä ja rajattomia mahdollisuuksia.

Toimitusketjun hallinnan (SCM) asiantuntijana Expak kehittää muokattavaa valmisohjelmaa tukkukaupan, erikoiskaupan ja valmistavan teollisuuden toimitusketjun hallintaan. Expakin ja Logisticarin tuen tiedot löytyvät täältä. Samalta sivulta löydät myös Expakin käyttöoppaan.

Toimitusketjun hallinnan tehostamiseen, koulutukseen ja ohjelmistoratkaisuihin erikoistunut Logisticar tarjoaa monipuolisia toimintojen tehostamisen työkaluja.

Leanware on kaupan alan, teollisuuden ja logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Hengästyttävän pitkä osaamislista kertoo, että meiltä saa asiantuntijuutta ja toimivia ratkaisuja.

Yhdessä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisen ratkaisuvalikoiman toimitusketjun hallintaan ja raportointiin. Yhdistelmästä syntyy ainutlaatuinen ratkaisukokonaisuus, joka tarjoaa yhtenäisen palvelukokonaisuuden aina hankinnasta sisälogistiikkaan. Kehitämme vahvalla asiantuntijuudella tulevaisuuden ratkaisuja läpinäkyvämpään ja tehokkaampaan toimitusketjun hallintaan, josta hyötyvät niin nykyiset kuin uudetkin asiakkaat.

SCM on ainutlaatuinen ratkaisukokonaisuus toimitusketjun hallinnan tekemiseen, seurantaan, läpinäkyvyyteen sekä raportointiin ja analysointiin.

Tutustu Leanware SCM

Kirjaudu SCM Expak -ohjelmistoon

Kirjaudu SCM Expak -ohjelmistoon

Ota yhteyttä