LeanwareSCM-ohjelmiston tuotekehitysuutisia

Olemme LeanwareSCM:n tiimissä innoissamme esitellessämme uusimmat tuotekehitysuutiset, jotka tuovat mukanaan lukuisia hyötyjä ja mahdollisuuksia ohjelmiston käyttäjien liiketoiminnalle! 

LeanwareSCM on visuaalinen ja ohjaava toimitusketjun hallinnan ohjelmisto, erityisesti oston ja hankintojen ohjaamiseen. Ohjelmisto on saatavilla SaaS-palveluna ja uudet ominaisuudet päivittyvät sinne jatkuvasti.

Toteutetut uudet ominaisuudet ja parannukset:

 • Kysyntäennusteiden syöttö ja tuonti ERP-järjestelmistä: Voit nyt käyttää ulkoista ennustetietoa ERP-järjestelmästäsi tai muista lähteistä täydentämään tai korvaamaan historiallista kulutustietoa. Tämä mahdollistaa vuodenaikojen vaihteluiden, markkinointikampanjoiden tai muiden tekijöiden huomioimisen tulevassa kysynnässä.
 • Ennusteiden huomioiminen täydennystilauksissa: LeanwareSCM:ssä voi nyt käyttää ennustetietoja, mikäli niitä on saatavilla, laskettaessa optimaaliset tilausmäärät ja -ajankohdat jokaiselle varastonimikkeelle ja toimittajalle. 
 • Käyttäjäkohtaisesti muokattava kojelauta: Kojelaudan voi räätälöidä näyttämään juuri ne tiedot ja mittarit, jotka ovat liiketoiminnan kannalta olennaisia. Näin olennaiseen keskittyminen mahdollistuu ja päätökset tehdään nopeammin ja tarkemmin.
 • Tehokkaat taulukoiden Export-mahdollisuudet: Taulukoiden vienti exceliin helpottaa tiedon analysointia ja raportointia, mikä säästää aikaa ja lisää tuottavuutta. 
 • Tarve-ehdotusten yhteenveto: LeanwareSCM:n generoimien tarve-ehdotuksien toimittajakohtaisten yhteenvetojen tarkastelu onnistuu.
 • Viestikeskus uusista toiminnallisuuksista tiedottamiseen: Näet viimeisimmät uutiset ja ilmoitukset LeanwareSCM:stä, kuten uudet ominaisuudet, parannukset, virheidenkorjaukset, vinkit ja parhaat käytännöt. 
 • KPI-mittareiden laajennukset saapumisten ja toimitusten laskemiseen: LeanwareSCM tarjoaa nyt yksityiskohtaisempia ja tarkempia KPI-mittareita varastonhallinnan suorituskyvyn mittaamiseen. Olemassa olevien mittareiden, kuten palvelutaso, kiertonopeus ja ylivarasto, lisäksi nyt voi seurata myös vastaanottojen ja toimitusten määrää kullekin nimikkeelle, toimittajalle ja varastolle. Tämä auttaa tunnistamaan kysynnän vaihteluiden lähteet ja optimoimaan varastosaldon sen mukaisesti. 
 • Mahdollisuus lisätä kulutuspoikkeamatapahtumia: Näiden avulla voidaan jättää esim. huippukulutukset pois suunnitellusta kulutuksesta. Näin voit välttää yli- tai alivarastoimisen johtuen poikkeamista tai poikkeavuuksista kulutustiedoissa.
 • Uudet SCM Analytics BI-raportit (PowerBI-raportit): Uusia raportteja ovat mm. hankinta-aika-analyysi, hintaindeksit ja jälkitoimitustenseuranta. Hyvän analytiikan avulla saadaan syvempi käsitys toimitusketjusta ja päätökset voidaan tehdä dataperusteisesti. 

Uusimmat päivitykset ja uudistukset aina kaikkien käyttäjien saatavilla

Työskentelemme jatkuvasti LeanwareSCM:n parantamiseksi ja tuottaaksemme asiakkaillemme entistä enemmän arvoa. Jatkuvasti kehittyvä ohjelmistomme mahdollistaa kaikille sen käyttäjille pääsyn aina viimeisimpiin uudistuksiin. Seuraavaksi työstämme mm. saldoerien käsittelyyn, tilauskalentereihin sekä ennusteihin liittyviä uudistuksia eteenpäin. 

Haluaisitko kuulla tarkemmin monipuolisesta oston ja hankinnan LeanwareSCM-ohjelmistosta?

Leanwaren ratkaisut toimitusketjun hallintaan

               

             

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

  Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Lue lisää

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 17 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  Asiakascase: LeanwareMESin käyttöönotto 4 kuukaudessa

  Teollisuudessa toimiva asiakasyrityksemme hankki Leanwarelta visuaalisen ja ohjaavan LeanwareMES-ohjelmiston kehittääkseen tuotantonsa digitalisaatiota, laatua ja analytiikkaa.  Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 11 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää