Digital Works – asiakas­kohtaista palvelua

Kaikkiin tilanteisiin ei löydy valmista ratkaisua, tai valmis ei ole aina riittävän hyvä. Me palvelemme asiakkaita silloin, kun tarvitaan taitavaa ja näkemyksellistä ohjelmisto-osaamista. Digital Works palveluitamme ovat ohjelmistokehitys, arkkitehtuurisuunnittelu, projektijohtaminen sekä asiakasjärjestelmien jatkuvat palvelut.

Kilpailijoiden edelle

Räätälöidyillä ratkaisuilla saavutetaan kilpailuetua rohkeilla ja näkemyksellisillä valinnoilla. Toimintojen tehostaminen ja automatisointi antavat etumatkaa kilpailijoihin. Me tuemme soveltuvimpien teknologioiden valinnassa ja tehokkaiden ratkaisujen suunnittelussa. Elinkaaripalvelumme varmistavat, että saavutettu kilpailuetu myös pysyy, kun toimintaa ja ratkaisuanne kehitetään määrätietoisesti. Sujuvat palvelumallimme tekevät monimutkaisetkin asiat asiakkaalle selkeiksi.

Toteutamme elinkaaripalveluita ja jatkuvaa kehittämistä asiakkaidemme kanssa. Kumppanuus auttaa pitämään yhteistyön tehokkaana ja laadukkaana, jolloin käytössäsi on aina ajantasainen tieto ja huippuvälineet.

Palvelut

Digitalisoinnin asiantuntijana osaamme valita työkalupakista sinulle sopivan ratkaisun. Saat kumppanin aina projektinhallinnasta mobiilikehitykseen, ja kaikki palvelut räätälöitynä sinun tarpeisiisi.

Ohjelmistokehitys

Tuoreet teknologiat, vahva osaaminen ja sujuva kumppanuus

Integraatiot

Kokonaisuus ratkaisee. Me integroimme järjestelmiä ja laitteita yli 20 vuoden kokemuksella.

Pilvialustat

Ketterää kustannustehokkuutta ja skaalautumiskykyä.

Web-kehitys

Modernia joustavuutta päätelaiteriippumattomasti.

Ylläpito ja monitorointi

Järjestelmä pysyy tuoreena ja nopeana suunnitelmallisella ylläpidolla ja elinkaaren hallinnalla. Uusia ominaisuuksia rakennetaan tarpeiden muuttuessa.

Analytiikka

Tietoa on kaikilla, mutta kaikilla se ei ole läpinäkyvää, reaaliaikaista ja helposti tulkittavaa. Me tuomme tiedon käytettäväksenne.

Arkkitehtuuri

Järjestelmäkokonaisuus voidaan rakentaa monin tavoin. Osaamme auttaa laadukkaan arkkitehtuurimallin suunnittelussa ja valinnassa järkiperustein

Projektinhallinta

Satojen projektien kokemus näkyy ja tuntuu. Me tiedämme sudenkuopat ja osaamme ohjata asiakkaan niiden ohi. Onnistumme, kun asiakas onnistuu.

Palvelemme tarpeeseen

Jos teet niin kuin kaikki muut, tulokset mukailevat muita. Digital Worksin avulla pääset askeleen edemmäs digitaalista toimintaa ja kirit etumatkaa kilpailijoihisi. Digitaalisilla palveluilla on suora vaikutus myös asiakaskokemukseen, sillä analysoinnin ja raportoinnin laatu sekä toiminnan tehokkuus ja läpinäkyvyys hyödyttää kaikkia. Reaaliaikainen data mahdollistaa toiminnan muuttamisen ketterästi ja ongelmat pystytään tunnistamaan nopeasti sekä niihin osataan puuttua tehokkaasti. Toiminnan digitalisointi tekee toiminnasta taloudellisempaa ja tehokkaampaa.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita

Ota yhteyttä

Aleksi Korkea-Aho

Tutustu näkemyksiimme