Digital Works – asiakas­­­kohtaista palvelua

Kaikkiin tilanteisiin ei löydy valmista ratkaisua, tai valmis ei ole riittävän hyvä. Me palvelemme asiakkaita silloin, kun tarvitaan taitavaa ja näkemyksellistä ohjelmisto-osaamista. Monipuolisia Digital Works -palveluitamme ovat ohjelmisto­kehitys, arkkitehtuuri­­suunnittelu, projekti­johtaminen sekä asiakas­­järjestelmien jatkuvat palvelut.

Kilpailijoiden edelle

Räätälöidyillä ratkaisuilla sekä rohkeilla ja näkemyksellisillä valinnoilla saavutetaan kilpailuetua. Toimintojen tehostaminen ja automatisointi puolestaan antavat etumatkaa kilpailijoihin. Elin­kaari­palvelumme varmistavat, että saavutettu kilpailuetu myös pysyy, sillä kehitämme toimintaa ja ratkaisua määrätietoisesti asiakkaidemme kanssa.

Me tuemme soveltuvimpien teknologioiden valinnassa ja olemme kumppanina tehokkaiden ratkaisujen suunnittelussa. Sujuvat palvelumallimme selkeyttävät monimutkaisetkin asiat ja kumppanuus­suhde auttaa pitämään yhteistyön tehokkaana ja laadukkaana. Käytössäsi on aina ajantasainen tieto ja huippu­välineet.

Palvelut

Digitalisoinnin asiantuntijana osaamme valita työkalupakista sinulle sopivan ratkaisun. Saat kumppanin aina projektinhallinnasta mobiili­kehitykseen, ja kaikki palvelut räätälöitynä sinun tarpeisiisi.

Nollia ja ykkösiä, Digital Factory toiminnassa

Ohjelmisto­kehitys

Tuoreet teknologiat, vahva osaaminen ja sujuva kumppanuus.

Integraatiot

Kokonaisuus ratkaisee. Me integroimme järjestelmiä ja laitteita yli 20 vuoden kokemuksella.

Pilvialustat

Ketterää kustannustehokkuutta ja skaalautumiskykyä.

Web-kehitys

Modernia joustavuutta päätelaiteriippumattomasti.

Ylläpito ja monitorointi

Järjestelmä pysyy tuoreena ja nopeana suunnitelmallisella ylläpidolla ja elinkaaren hallinnalla. Uusia ominaisuuksia rakennetaan tarpeiden muuttuessa.

Analytiikka

Tietoa on kaikilla, mutta kaikilla se ei ole läpinäkyvää, reaaliaikaista ja helposti tulkittavaa. Me tuomme tiedon käytettäväksenne.

Arkkitehtuuri

Järjestelmäkokonaisuus voidaan rakentaa monin tavoin. Osaamme auttaa laadukkaan arkkitehtuurimallin suunnittelussa ja valinnassa järkiperustein.

Projektin­hallinta

Satojen projektien kokemus näkyy ja tuntuu. Me tiedämme sudenkuopat ja osaamme ohjata asiakkaan niiden ohi. Onnistumme, kun asiakas onnistuu.

Digitaalinen maailma, Digital works

Palvelemme tarpeeseen

Jos teet niin kuin kaikki muut, tulokset mukailevat muita. Digital Worksin avulla pääset askeleen edemmäs digitaalista toimintaa ja kirit etumatkaa kilpailijoihisi.

Digitaalisilla palveluilla on suora vaikutus myös asiakaskokemukseen, sillä analysoinnin ja raportoinnin laatu sekä toiminnan tehokkuus ja läpinäkyvyys hyödyttää kaikkia.

Reaaliaikainen data mahdollistaa toiminnan muuttamisen ketterästi. Ongelmat pystytään tunnistamaan nopeasti sekä niihin osataan puuttua tehokkaasti. Toiminnan digitalisointi tekee toiminnasta taloudellisempaa ja tehokkaampaa.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita

Ota yhteyttä

Aleksi Korkea-Aho

Tutustu näkemyksiimme