Digital Works – asiakas­­­kohtaista palvelua

Kaikkiin tilanteisiin ei löydy valmista ratkaisua, tai valmis ei ole riittävän hyvä. Me palvelemme asiakkaita silloin, kun tarvitaan taitavaa ja näkemyksellistä ohjelmisto-osaamista. Monipuolisia Digital Works -palveluitamme ovat ohjelmisto­kehitys, arkkitehtuuri­­suunnittelu, projekti­johtaminen sekä asiakas­­järjestelmien jatkuvat palvelut.

”Opiskelijat ovat olleet erittäin tyytyväisiä uuteen Alva-järjestelmään ja kehuneet sitä helppokäyttöiseksi ja hyvin toteutetuksi. Yliopiston näkökulmasta taas on erinomaista, että Alva palvelee hyvin opettajien tarpeita. Järjestelmä on tarpeen mukaan käytettävissä myös muissa yksiköissä ja siinä on otettu erinomaisesti huomioon myös saavutettavuus.”

– Sanna Juntunen, Asiantuntija, Tampereen yliopisto

Kilpailijoiden edelle

Autamme sinua luomaan näkemyksellisiä digitaalisia ratkaisuja kilpailuedun saavuttamiseksi. Tunnistamme kokemuksellamme tehostamisen ja automatisoinnin mahdollisuudet. Elinkaaripalvelumme varmistavat, että saavutettu kilpailuetu myös säilyy, sillä kehitämme toimintaa ja ratkaisua määrätietoisesti kanssasi.

Me tuemme soveltuvimpien teknologioiden valinnassa ja olemme kumppanina tehokkaiden ratkaisujen suunnittelussa. Sujuvat palvelumallimme selkeyttävät monimutkaisetkin asiat ja auttavat pitämään yhteistyön laadukkaana. Ymmärrämme hyvin koodin lisäksi myös ihmistä, mikä on avain onnistuneisiin toteutuksiin.

Palvelumme

Digitalisoinnin asiantuntijana osaamme valita työkalupakista sinulle sopivat välineet. Saat kumppanin aina suunnittelusta projektinhallintaan ja ohjelmistokehitykseen – kaiken sovitettuna tarpeisiisi.

Nollia ja ykkösiä, Digital Factory toiminnassa

Ohjelmisto­kehitys

Tuoreet teknologiat, vahva osaaminen ja sujuva kumppanuus.

Integraatiot

Kokonaisuus ratkaisee. Me integroimme järjestelmiä ja laitteita yli 20 vuoden kokemuksella.

Pilvialustat

Ketterää kustannustehokkuutta ja skaalautumiskykyä.

Web-kehitys

Modernia joustavuutta päätelaiteriippumattomasti.

Ylläpito ja monitorointi

Järjestelmä pysyy tuoreena ja nopeana suunnitelmallisella ylläpidolla ja elinkaaren hallinnalla. Uusia ominaisuuksia rakennetaan tarpeiden muuttuessa.

Analytiikka

Tiedon kuuluu olla helposti tulkittavaa, jotta päätökset perustuvat oikeaan tilannekuvaan ja trendeihin. Me tuomme tiedon käytettäväksenne.

Arkkitehtuuri

Järjestelmäkokonaisuus voidaan rakentaa monin tavoin. Osaamme auttaa laadukkaan arkkitehtuurimallin suunnittelussa ja valinnassa järkiperustein.

Projektin­hallinta

Satojen projektien kokemus näkyy ja tuntuu. Me tiedämme sudenkuopat ja osaamme ohjata asiakkaan niiden ohi. Onnistumme, kun asiakas onnistuu.

Digitaalinen maailma, Digital works

Palvelemme tarpeeseen

Samankaltaiset toimet johtavat samoihin tuloksiin. Kilpailuetua saavuttaakseen täytyy tehdä jotain paremmin kuin muut. Digital Works -palvelumme antavat tähän oivan mahdollisuuden.

Parempi ei myöskään tarkoita vaikeampaa, vaan helpompaa: kun toiminta on laadukasta ja tehokasta, on työskentelykin mielekästä ja selkeää. Moderneilla ja sujuvilla ratkaisuilla on suora vaikutus myös asiakaskokemukseen.

Reaaliaikaisella tiedolla ja havainnollisella mittaristolla voidaan päivittäistä toimintaa ohjata ketterästi. Tunnuslukujen trendiseurantaa ja pidemmän aikavälin kehitystoimia varten luodaan omat digitaaliset näkymänsä, jotka tukevat johtoa tehtävissään.

Tuemme sinua myös lähtötilan kartoituksessa ja suunnitelman muodostamisessa tavoitteidenne saavuttamiseksi.

Lue asiakkaidemme onnistumistarinoita

Ota yhteyttä

Harri Julmala, Business Director, Digital Works, Leanware
Harri Julmala

Tutustu näkemyksiimme