Varaa maksuton ohjelmistodemo

Leanwaren ohjelmistotuotteiden avulla saatte organisaationne toiminnan haltuun koko toimitusketjun osalta. Varaa meiltä 30 min demo, niin asiantuntijamme esittelevät, miten saat vietyä varastoinnin ja tuotannon tehokkuuden uudelle tasolle ohjelmistojemme avulla.

Oston ja hankinnan LeanwareSCM

LeanwareSCM on uuden sukupolven järjestelmä, joka vastaa monipuoliseen oston, hankinnan ja toimitus­ketjun hallinnan tarpeeseen. 

Tuotannonohjaus-järjestelmä LeanwareMES

LeanwareMES helpottaa arkea tiedon kulkiessa esteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. 

Varastonhallinnan ja tehtaan sisälogistiikan LeanwareWMS

LeanwareWMS on ERP:n varastotoimintoja älykkäämpi, ohjaavampi ja tehokkaampi varaston­hallinta­järjestelmä, jota johdetaan tiedolla – ei mutulla. 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  14.3.2024 Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

  Webinaarissa keskitytään tavoitteelliseen ostoon ja hankintaan sekä siihen, mitkä tekijät ja työkalut tukevat ostamista ja hankintaa. Lue lisää

  Saldonhallinnasta tulokselliseen varastonhallintaan -opas on julkaistu!

  Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät. Lue lisää

  LeanwareSCM-ohjelmiston tuotekehitysuutisia

  LeanwareSCM-ohjelmisto on saatavilla SaaS-palveluna ja uudet ominaisuudet päivittyvät sinne jatkuvasti. Lue lisää