Varaa maksuton ohjelmistodemo

Leanwaren ohjelmistotuotteiden avulla saatte organisaationne toiminnan haltuun koko toimitusketjun osalta. Varaa meiltä 30 min demo, niin asiantuntijamme esittelevät, miten saat vietyä varastoinnin ja tuotannon tehokkuuden uudelle tasolle ohjelmistojemme avulla.

Oston ja hankinnan LeanwareSCM

LeanwareSCM on uuden sukupolven järjestelmä, joka vastaa monipuoliseen oston, hankinnan ja toimitus­ketjun hallinnan tarpeeseen. 

Tuotannonohjaus-järjestelmä LeanwareMES

LeanwareMES helpottaa arkea tiedon kulkiessa esteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. 

Varastonhallinnan ja tehtaan sisälogistiikan LeanwareWMS

LeanwareWMS on ERP:n varastotoimintoja älykkäämpi, ohjaavampi ja tehokkaampi varaston­hallinta­järjestelmä, jota johdetaan tiedolla – ei mutulla. 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  LeanwareMES-ohjelmiston esittelyvideo julkaistu

  Katso LeanwareMES-video, jossa esittelemme ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja niistä saatavia hyötyjä, kun tieto kulkee eteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. Lue lisää

  Järjestelmien väliset integraatiot – tehokasta tietojenvaihtoa ohjelmointirajapintojen avulla

  Ohjelmointirajapinnat, tunnetaan myös nimellä APIt (Application Programming Interface), ovat järjestelmien tapa kommunikoida keskenään. APIt välittävät tietoa ja käskyjä eri järjestelmien välillä ja huolehtivat tarvittavista datamuunnoksista. Lue lisää

  Tiedolla johtaminen strategian tukena

  Tiedolla johtaminen osana strategiaa tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että organisaatiossa pyritään luomaan päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa, jonka avulla organisaatiota johdetaan. Lue lisää