27.-29.9.2022 Alihankinta-messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

KUTSU: Tervetuloa tutustumaan Leanwaren ratkaisuihin Alihankinta-messuilla 

Onko tehtaassanne haasteena tuottavuuden lisääminen? Entä olisiko teillä tarve kehittää kustannustehokkuutta? Haluaistteko pystyä vastaamaan joustavammin asiakkaiden nopeisiin muutostarpeisiin?

Leanwaren Alihankinta-messujen ohjelmassa mm.:

 • Leanwaren messuosastolla E 519 esittelemme Digitaalinen tehdas -kokonaisuutta, jolla digitalisoimme asiakkaan tuotannon ja toimitusketjun. Ratkaisumme sisältää koko valmistusketjun digitalisoinnin ja tähtää tiedolla johtamiseen.
 • Johdetaanko yrityksessänne tiedolla vai mutulla?
  • Reaaliaikaisella tiedolla ja havainnollisella mittaristolla voidaan päivittäistä toimintaa ohjata ketterästi. Tervetuloa messuständillemme E 519 tapaamaan tiedolla johtamisen asiantuntijoitamme ja keskustelemaan, miten myös teidän yrityksessänne kehitettäisiin tiedolla johtamista.
  • Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen jo ennakkoon >>

Tehoa tuotannon läpinäkyvyydellä

Digitaalinen tehdas -ratkaisun avulla toimitusketju digitalisoidaan aina varastonohjauksesta ostamiseen sekä tuotannonohjaukseen asti. Tehtaassa voidaan tehdä merkittäviä tuottavuusloikkia jopa ilman koneinvestointeja, kun materiaalit eivät lopu kesken ja työt sekä materiaalit virtaavat tasaisesti.

Tuottava työaika lisääntyy, kun materiaaleja ei tarvitse etsiä. Tehokkaalla ostamisella ostetaan oikea-aikaisesti ja vältetään turha ylivarastointi. Digitaalinen tehdas on joustavampi asiakkaiden nopeisiin muutoksiin.

Rekisteröidy Alihankinta-messujen kävijäksi maksutta

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27-29.9.2022 järjestettävät Alihankinta-messut ovat teollisuuden ammattilaisten kohtaamispaikka. Kyseessä on Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma sekä Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma. Kokonaisuus kattaa kokijoilleen teollisuuden alan uusimmat innovaatiot, ajankohtaisimmat aiheet ja rikastuttavimmat kohtaamiset.

Rekisteröitymällä kävijäksi jo ennakkoon säästät aikaa ja vaivaa. Saat ilmoittautumisestasi sähköpostiisi vahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta.

Tapaamisiin messuilla!

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Aamiaisista illanviettoihin – tapahtumat luovat yhteisöllisyyttä

  Leanwaressa uskotaan joukkuepeliin – kirjaimellisesti. Välillä reippaillaan frisbeegolfin parissa ja toisena hetkenä puetaan koko joukko… Lue lisää

  Tuotejäljitettävyys ja sen toteuttaminen

  Olennainen osa MES-järjestelmää on töiden kuittaaminen aloitetuksi ja lopetetuksi, joten tilausten ja tuoteyksiköiden valmistusprosessin jäjitettävyys muodostuu käytännössä automaattisesti. Lue lisää

  14.2.2023 Vastuullisuus toimitusketjuissa -webinaari

  Yritysten toiminnan kestävyysnäkökulmat korostuvat jatkuvasti enemmän ja enemmän. Muutos kohti selkeästi määriteltyä vastuullista toimintaa on kansainvälisellä tasolla kasvava ilmiö. Webinaarissa käsitellään toimitusketjujen vastuullisuutta ESG-tekijöiden vaikutuksen kautta. Lue lisää