7.3.2024 WMS-klubitapaaminen ja yritysvierailu

Vuoden ensimmäinen WMS-klubi kokoontuu

WMS-klubi on Leanwaren fasilitoima asiantuntijaverkosto asiakkaille, jonka kautta pääsee verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia sisälogistiikan kollegoiden kanssa. Klubin ideana on jakaa vinkkejä, ratkaista ongelmia ja kehittää varastotoimintaa yhteisöllisesti. Yhteinen tavoitteemme on saada jokaiselle mahdollisimman kilpailukykyiset huippuvarastot!

WMS-klubikokoontumiseen sisältyy yritysvierailu asiakasyrityksen luona, jossa pääsemme näkemään yrityksen toimintamalleja sekä Leanwaren järjestelmien käyttöä paikan päällä. Vierailun jälkeen kokoonnutaan lounaalle verkostoitumaan sekä ideoimaan Keräyksen kehitys -workshopin parissa, jossa lyödään viisaat päät yhteen ja keskustellaan työtavoista ja WMS-järjestelmän käyttötapauksista eri varastointiympäristöissä. Tavoitteena on, että löydämme yhdessä parhaat ja tehokkaimmat tavat toimia.

Saat lisätietoa WMS-klubista sekä pääset ilmoittautumaan ottamalla yhteyttä omaan asiakasvastaavaasi.

Ota yhteyttä! 

Leanwaren ratkaisut toimitusketjun hallintaan

               

             

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

  Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Lue lisää
  data-analytiikka

  Toimitusketjun data-analytiikka

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa 

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Lue lisää

  11.4.2024 Toimitusketjun data-analytiikka

  Webinaarissa käsitellään data-analytiikkaa toimitusketjun näkökulmasta sekä erittäin ajankohtaista tekoälyaihetta. Lue lisää