Toimitusketjun digitalisointi kiihtyy – uudistunut ohjelmisto vastaamaan käyttäjien tarpeeseen

Toimitusketjun hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijatalo Leanware on julkaissut markkinoille uuden LeanwareSCM ohjelmiston vastaamaan johdon, oston, tuotannon, talouden, myynnin ja logistiikan vaativiin nykyajan tarpeisiin. Sadat nykyiset asiakkaamme ovat kertoneet millaisen ohjelmiston he haluaisivat sujuvoittamaan oston päivittäistä työntekoa ja -ohjausta.

Ohjelmisto mullistaa ostamisen ja varastojen ohjaamisen helppouden

– Olemme huomanneet 20 vuoden aikana ja 200 asiakkaan kumppanina, että oston ohjaus sekä toimitusketjun hallinta kaipaa kipeästi hyvää ohjelmistoa, joka mahdollistaa hyvät ostamisen prosessit, jossa jokainen vaihe on eritelty selkeästi, tuotepäällikkö Janne Haverinen toteaa.

Aiemmin osto on laahannut muutosten perässä, ja työaika on kulunut akuuttien ongelmien selvittämiseen. LeanwareSCM antaa ostolle mahdollisuuden ennakoida tilanteita, perustuen opittuihin faktoihin ja sääntöihin. Tavoitteellinen ohjausmalli on tulevaisuuden voimavara, joka tuo oston osaksi liiketoimintaa. Koko oston työ tulee muuttumaan, sillä onnistumiset tulevat entistä enemmän näkyviin.

Prosessien digitalisointi mahdollistaa yrityksille merkittävän kilpailuedun ja vie toiminnan seuraavalle tasolle. ERPiin kytketyn SCM-ohjelmiston avulla yritys saa täyden hyödyn irti toiminnanohjausjärjestelmiin säilötyistä tietomassoista ja parantavat näin ollen kilpailukykyään.

Yksi käyttöjärjestelmä mahdollistaa käyttäjälle kaiken tarpeellisen

Yhden käyttöliittymän takaa käyttäjä voi hyödyntää sekä ohjauksen, analysoinnin ja raportoinnin työkaluja että seurata oston tavoitteita ja mittareita. Tavoitteellinen työkalu visualisoi vaikeaselkoisen datan modernien tekniikoiden avulla ymmärrettäväksi kokonaisuudeksi.

– Laaja asiakastutkimuksemme käyttäjien tarpeista on ohjannut käyttöliittymän tekoa ja sen visuaalisuutta. Asiakaspalautteen perusteella uusi ohjelmisto on käyttäjäystävällinen, looginen ja helppokäyttöinen, mutta ennen kaikkea se muuttaa oston tavoitteelliseksi ja strategiseksi voimavaraksi, kuvailee Haverinen.

Tutustu LeanwareSCM ohjelmistoon.

Lisätietoja:

Petri Karjalainen, Head of Sales
petri.karjalainen@leanware.fi, +358 40 559 5197


Leanware Oy on kilpailukyvyn kehittämisen asiantuntija- ja ohjelmistotalo. Tehostamme asiakkaidemme toimintaa leanaamalla prosesseja sekä toimittamalla operatiivista toimintaa ohjaavia älykkäitä ohjelmistoratkaisuita. Yli 200 asiakastamme hyödyntävät ohjelmistojamme tuotannon, toimitusketjun ja sisälogistiikan digitalisointiin sekä datan analysointiin ja tiedolla johtamiseen. Leanwarelle työskentelee yli 100 asiantuntijaa, ja liikevaihto vuonna 2021 on 12M€.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 11 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  Tuomi saa Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustuksen: joustavasti, tehokkaasti ja laadukkaasti toimiva yritys palkitaan sisälogistiikan kehittämisestä  

  Pirkanmaalaiselle yhteishankinta- ja logistiikkayhtiö Tuomi Logistiikka Oy:lle myönnetään Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustus. Tunnustus myönnetään esimerkillisestä työstä sisälogistiikan kehittämisessä niin laadun, tehokkuuden kuin joustavuudenkin näkökulmista.   Lue lisää

  Elisan ja Leanwaren yrityskauppa vahvistui, Leanware Oy:n uudeksi nimeksi Elisa IndustrIQ Finland Oy

  Elisan ja Leanwaren yrityskauppa vahvistui, Leanware Oy:n uudeksi nimeksi Elisa IndustrIQ Finland Oy Lue lisää