30.-31.8.2023 Leanware ja OneClinic yhteisosastolla Terveys & Talous -päivillä

Leanware sekä terveydenhuollon logistiikan parissa työskentelevä OneClinic ovat mukana Terveys ja talous -päivillä, jotka järjestetään 30.–31. elokuuta Scandic Aulangolla, Hämeenlinnassa. Keskiviikkona 30.8. näyttelyosastolla 30 ja 31 kävijöillä on tilaisuus tutustua Leanwaren osaamiseen sekä terveydenhuollon logistiikkaa tehostavaan OneClinic Logistics -järjestelmään.

Yhteistyö on lähtöisin Leanwaren ja  OneClinicin yhteisprojektista Siun soten (Pohjois-Karjalan hyvinvointialue) kanssa, joka on johtanut innovatiivisen hoitotarvikkeiden logistiikkajärjestelmän kehittämiseen. Leanware toimi yhteistyökumppanina Siun sote -projektissa, jonka kokonaistoimituksesta OneClinic vastasi. Leanware esittelee osastolla myös logistiikkakeskuksen WMS-palveluita, joihin voi tutustua myös tarkemmin Tuomi Logistiikan projektissa. 

Tervetuloa tutustumaan keskiviikkona 30.8. OneClinic Logistics -järjestelmään näyttelyosastollemme ja keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa. Leanwaren toimitusjohtaja Ville Keskinen, OneClinicin toimitusjohtaja Veli-Matti Pietilä ja myynnistä vastaava Janne Regelin ovat paikan päällä kertomassa lisää siitä, miten voimme yhdessä tehostaa terveydenhuollon logistiikkaa.

Nähdään Terveys ja talous -päivillä!

Lisätietoa:
Ville Keskinen
Toimitusjohtaja, Leanware Oy
ville.keskinen@leanware.fi
+358505936587

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  14.3.2024 Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

  Webinaarissa keskitytään tavoitteelliseen ostoon ja hankintaan sekä siihen, mitkä tekijät ja työkalut tukevat ostamista ja hankintaa. Lue lisää

  Saldonhallinnasta tulokselliseen varastonhallintaan -opas on julkaistu!

  Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät. Lue lisää

  LeanwareSCM-ohjelmiston tuotekehitysuutisia

  LeanwareSCM-ohjelmisto on saatavilla SaaS-palveluna ja uudet ominaisuudet päivittyvät sinne jatkuvasti. Lue lisää