LeanwareSCM-ohjelmiston käyttöönotto jopa vuorokaudessa

Uuden ohjelmiston käyttöönottoprojektiin on syytä varata riittävästi aikaa, jopa kuukausia. Kuulostaako tutulta? Useimmiten käyttöönottoprojekteissa yksi aikaa vievimmistä osuuksista on uuden ohjelmiston integroiminen jo käytössä oleviin muihin ohjelmistoihin. Integraatiovaihe voi kestää viikkoja tai jopa kuukausia.

Oston ja hankinnan ohjelmisto LeanwareSCM:n integraatio on nyt mahdollista tehdä jopa yhden päivän aikana. Leanwaren toteuttaman laajennusosan eli LeanwareSCM-konnektorin avulla ohjelmiston integrointi käytössä olevaan Microsoft Business Central -toiminnanohjausjärjestelmään onnistuu ketterästi ja nopeasti.

– Nopea, varma ja vakioitu integraatio mahdollistaa asiakkaan keskittymisen uuden ohjelmiston käytön opetteluun sekä hyödyntämiseen. Tarve integrointivaiheen nopeuttamiselle tuli suoraan asiakasrajapinnasta. Käytännössä koko LeanwareSCM-ohjelmisto saadaan käyttöönotettua saman päivän aikana, kertoo Leanwaren järjestelmäkonsultti Juhamatti Rissa.

Vakioitu ja varma LeanwareSCM-konnektorilaajennus

LeanwareSCM-järjestelmä vastaa monipuoliseen oston, hankinnan ja toimitusketjun hallinnan tarpeeseen. Moderni ja tehokas järjestelmä auttaa ostamisessa, varastoinnin suunnittelussa, säästää kuljetuskustannuksissa sekä tuo toimitusketjun hallinnan osaksi liiketoimintaa. Konnektorilaajennus varmistaa Microsoft Business Centralia ERP-järjestelmänään käyttäville asiakkaille, ettei yllätyksiä integraation suhteen tule, vaan LeanwareSCM-ohjelmiston hyödyt saadaan ketterästi käyttöön.

– Konnektorilaajennuksen hyödyntäminen vaatii asiakkaalta vain laajennuksen asentamista sekä konfiguroimista, jonka jälkeen integraatio on toiminnassa. Koska konnektorin toiminnallisuudet ovat vakioitu, sen toimivuus on varmaa, lupaa Leanwaren integraatiovastaava Jussi Salakka, joka on koordinoinut konnektorin toteutuksen sekä ensimmäisen käyttöönoton.

Vastaavia konnektoreja kehityksessä myös muihin järjestelmiin

LeanwareSCM-konnektorilaajennus on toteuttu tässä ensimmäisessä vaiheessa Microsoft Business Centralia ERP-järjestelmänään pilvipalveluna käyttäville yrityksille. Mikäli samaa ERP-järjestelmää käytetään paikallisesti, niin konnektorin käyttömahdollisuudet tarkastellaan tapauskohtaisesti. Ensimmäisten ja hyvin onnistuneiden kokemusten perusteella konnektorimahdollisuuksia kehitetään myös muihin ERP-järjestelmiin.

Kiinnostuitko LeanwareSCM-ohjelmistosta?

Ota yhteyttä

Tom Karlsson

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Aamiaisista illanviettoihin – tapahtumat luovat yhteisöllisyyttä

  Leanwaressa uskotaan joukkuepeliin – kirjaimellisesti. Välillä reippaillaan frisbeegolfin parissa ja toisena hetkenä puetaan koko joukko… Lue lisää

  Tuotejäljitettävyys ja sen toteuttaminen

  Olennainen osa MES-järjestelmää on töiden kuittaaminen aloitetuksi ja lopetetuksi, joten tilausten ja tuoteyksiköiden valmistusprosessin jäjitettävyys muodostuu käytännössä automaattisesti. Lue lisää

  14.2.2023 Vastuullisuus toimitusketjuissa -webinaari

  Yritysten toiminnan kestävyysnäkökulmat korostuvat jatkuvasti enemmän ja enemmän. Muutos kohti selkeästi määriteltyä vastuullista toimintaa on kansainvälisellä tasolla kasvava ilmiö. Webinaarissa käsitellään toimitusketjujen vastuullisuutta ESG-tekijöiden vaikutuksen kautta. Lue lisää