Toimitusketjun kilpailukyky 4.0 -tapahtuma

Suosittu kilpailukyky-tapahtumamme tulee taas – pistä ajankohta 11.5. kalenteriin

Kilpailukyky-tapahtuma saa odotettua jatkoa toukokuussa, kun yli 100 yrityksen päättäjät kokoontuvat yhdessä tarkastelemaan kaupan ja teollisuuden toimitusketjun digitalisaation uusimpia tuulia. Toimitusketjun kilpailukyky 4.0 koostuu aamun yritysvierailuista sekä iltapäivän seminaarista, jossa sukellamme syvälle toimitusketjun maailmaan case-esimerkkien ja keskusteluiden muodossa. Illalla saamme vielä verkostoitua rennossa tunnelmassa cocktail-tilaisuuden merkeissä.

Aika Torstai 11.5.2023 klo 8.30-17 sekä 17-19 cocktail-tilaisuus ja verkostoituminen
Paikka Yritysvierailukohteet sekä seminaaritilaisuus Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa
Mitä? Kaupan ja teollisuuden asiantuntijatapahtuma, jonka pääteemoja ovat toimitusketjun tiedolla johtaminen, automaatio, tehokkuus sekä vastuullisuus.
Kenelle? Tapahtuma on suunnattu erityisesti toimitusketjun strategian ja suunnittelun, hankinnan, valmistuksen sekä sisälogistiikan parissa työskenteleville ammattilaisille.

Julkaisemme tällä sivulla päivän tarkan ohjelman sekä vierailukohteet. Lähetämme kutsulinkin tapahtumaamme kevään aikana.

 

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  Toimitusketjujen tiedolla johtaminen -webinaarisarja

  Yrityksen toiminnassa kertyy paljon dataa. Miten tämä data saadaan valjastettua hyötykäyttöön? Entä jalostettua jopa kilpailueduksi? Leanwaren ja Creatidon yhteisessä webinaarisarjassa pureudutaan näihin tiedolla johtamisen tarjoamiin mahdollisuuksiin aina strategiselta tasolta käytännön toimintamalleihin erityisesti toimitusketjujen näkökulmasta. Lue lisää

  4.4.2023 Tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus -webinaari

  Webinaarissa käsitellään tuotannonsuunnittelua ja hienokuomitusta kappaletavaravalmistuksessa. Miksi onnistunut tuotannonsuunnittelu on liiketoiminnan kannalta tärkeää, millaisia vaihtoehtoja suunnitteluun on ja mitä eri vaihtoehdot vaativat ja antavat. Lisäksi käsitellään suunnitteluun käytettäviä tietojärjestelmiä: kuten ERP, APS, SCM ja MES. Lue lisää

  Tuotannonsuunnittelu ja -hienokuormitus: Melkein oikein vai tarkalleen väärin?

  Tuotannon hienokuormituksen tarve ja toteutustapa vaihtelevat erilaisissa valmistavissa tehtaissa toisistaan. Osittain vaihtelua selittää eri ympäristöjen vaihtelevat tarpeet, osittain tavat, tottumukset ja käytössä olevat työkalut. Mitä asioita hienokuormitusta kehitettäessä on syytä huomioida? Lue lisää