Nimitystiedote: Leanware Oy:n joukko kasvoi alan kokeneella konkarilla

Mira Sohlman on aloittanut Leanware Oy:n Business Directorina. Sohlman siirtyi tehtävään Solteq Oyj:stä, jossa hän toimi useissa johtotehtävissä erityisesti kaupan alan yritysten toiminnanohjausjärjestelmien parissa.

Leanware on Suomen johtava sisälogistiikan järjestelmätoimittaja. Sohlman vastaa Leanwaren kaupan- sekä logistiikka-alan asiakkaiden tietojärjestelmien liiketoiminnoista. Hän on myös yrityksen johtoryhmän jäsen.

– Leanwaren tietojärjestelmäratkaisut tehostavat asiakkaidemme toimintaa ja prosesseja. Tiimimme koostuu joukosta kovanluokan ammattilaisia, joiden kanssa rakennan palveluillemme kasvua sekä samalla huolehdin liiketoimintamme kannattavuudesta. Kehitämme LeanwareWMS:ää eli varastonhallintajärjestelmää (Warehouse Management System) vastaamaan yhä vaativampia asiakastarpeita, Sohlman kertoo.

Sohlman on aiemmin tehnyt pitkän uran Solteq Oyj:ssä, jossa hän työskenteli 20 vuoden ajan pääasiassa kaupan alan tietojärjestelmien parissa. Hän toimi myös Solteqin johtoryhmässä vastuualueenaan yrityksen toiminnanohjausjärjestelmät eli ERP-liiketoiminta (Enterprise Resource Planning).

– Digitalisaatio sekä kasvavat asiakasvaatimukset edellyttävät yrityksiltä entistä tarkempaa tietoa siitä, mitä varastoissa ja toimitusketjussa tapahtuu. ERP antaa yrityksille läpinäkyvyyden eri toimintoihin käytännössä päivä- ja tuntitasolla. Tänä päivänä kuluttajat kuitenkin vaativat yrityksiltä reaaliaikaista läpinäkyvyyttä ja nopeampaa palvelua entistä laadukkaammin. Näihin vaatimuksiin vastaamme Leanwaren ratkaisuilla, Sohlman sanoo.

– ERP-järjestelmiin verrattuna ratkaisuillamme ulotutaan minuutti- ja sekuntitason läpinäkyvyyteen, jolloin ero tehokkuuden kasvamisessa ja kustannussäästöissä on suuri. Nykypäivän isot tietojärjestelmät, kuten ERP-järjestelmät, laajenevat koko ajan yhä kauemmas ketteristä, parhaista ratkaisuista, jonka vuoksi kilpailukykyä hakevat yritykset tarvitsevat niihin integroitavia, toimintaa ja laatua tehostavia ratkaisuja. Juuri niitä me Leanwarella tarjoamme, Sohlman jatkaa.

Sohlman on aloittanut työt Leanwarella hyvissä tunnelmissa.

– Olen sydänjuuriani myöten innoissani Leanwaren valtavasta potentiaalista. Leanwaren yhtenä valttikorttina on omat tuotteet, kuten LeanwareWMS, jota kehitetään Tampereella. Omat tuotteet eivät ole itsestäänselvyys nykypäivän it-maailmassa, sillä suuri osa järjestelmätoimittajien ratkaisutarjonnasta on peräisin muualta maailmasta. Lähden rakentamaan Leanwaresta entistä kovempaa tekijää tietojärjestelmätoimittajien joukossa, Sohlman lupaa.

Vapaa-ajallaan Sohlman harrastaa muun muassa lenkkeilyä, uintia, maalausta ja piirtämistä. Lisäksi hän mökkeilee ahkerasti miehensä ja lastensa kanssa.

– Minulla on kolme alle 12-vuotiasta lasta, joten vauhtia riittää kotonakin, Sohlman naurahtaa.

Lisätietoja: Business Director Mira Sohlman, Leanware Oy, 040 844 4323, mira.sohlman@leanware.fi

Leanware Oy on tamperelainen kaupanalan, teollisuuden ja logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Leanwaren ydinosaamista on rakentaa tehokkaampi prosessi liiketoimintaa tukevilla tietojärjestelmillä, kuten varastonhallinta- ja logistiikkaratkaisuille. Yritys työllistää noin 100 henkeä ja vuoden 2016 liikevaihto on 7,5 M€.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Toimitusketjujen tiedolla johtaminen -webinaarisarja

  Yrityksen toiminnassa kertyy paljon dataa. Miten tämä data saadaan valjastettua hyötykäyttöön? Entä jalostettua jopa kilpailueduksi? Leanwaren ja Creatidon yhteisessä webinaarisarjassa pureudutaan näihin tiedolla johtamisen tarjoamiin mahdollisuuksiin aina strategiselta tasolta käytännön toimintamalleihin erityisesti toimitusketjujen näkökulmasta. Lue lisää

  4.4.2023 Tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus -webinaari

  Webinaarissa käsitellään tuotannonsuunnittelua ja hienokuomitusta kappaletavaravalmistuksessa. Miksi onnistunut tuotannonsuunnittelu on liiketoiminnan kannalta tärkeää, millaisia vaihtoehtoja suunnitteluun on ja mitä eri vaihtoehdot vaativat ja antavat. Lisäksi käsitellään suunnitteluun käytettäviä tietojärjestelmiä: kuten ERP, APS, SCM ja MES. Lue lisää

  ”Täällä riittää aina töitä”

  Senior Software Developer Matti Salmiselle on tärkeää, että töitä riittää sopivasti ja ympärillä on hyvä tiimi. Silloin töissä viihtyy. Lue lisää