Viisi ratkaisuideaa työvoimapulaan -opas on julkaistu!

Työvoimapulasta kärsii yhä useampi yritys ja yrityksillä onkin kasvava pula työvoimasta. Kulkiessamme asiakkaissamme kuulemme samankaltaisia tarinoita liittyen työvoimapulaan. Leanwaren Viisi ratkaisuideaa työvoimapulaan -oppaasta, saat ideoita siihen, mitä turha työ teidän organisaatiossanne voi olla, mistä se johtuu ja ensisijaisesti siihen, mikä tähän on ratkaisuna.

Opas on rakennettu konsulttien Seppo Pyykön sekä Antti Kauniston ICT-työkalut osaratkaisuna logistiikan työvoimapulaan -webinaarin pohjalta. Aihena ovat mm. logistiikan tehokkuus ja sen mittaaminen, tapoja nostaa tehokkuutta eri prosessivaiheissa, automaatio osana ratkaisua sekä logistiikan eriyttäminen teollisuudessa.

Lataa ilmainen opas >>

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  7.3.2024 WMS-klubitapaaminen ja yritysvierailu

  WMS-klubi on Leanwaren fasilitoima asiantuntijaverkosto asiakkaille, jonka kautta pääsee verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia sisälogistiikan kollegoiden kanssa. Lue lisää

  14.3.2024 Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

  Webinaarissa keskitytään tavoitteellisen ostamisen tekemiseen sekä ABC-luokittelun merkitykseen ostossa. Lue lisää

  Saldonhallinnasta tulokselliseen varastonhallintaan -opas on julkaistu!

  Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät. Lue lisää