Toimitusketjujen tiedolla johtaminen -webinaarisarja

Yrityksen toimitusketjusta kertyy paljon dataa, mutta toisaalta juuri olennainen data saattaa puuttua. Miten data saadaan valjastettua hyötykäyttöön? Entä jalostettua jopa kilpailueduksi? Leanwaren ja Creatidon yhteisessä webinaarisarjassa pureudutaan näihin tiedolla johtamisen tarjoamiin mahdollisuuksiin aina strategiselta tasolta käytännön toimintamalleihin erityisesti toimitusketjujen näkökulmasta.

Leanware & Creatido

 • OSA 1: Tehosta toimintaa – johda tiedolla
  • torstai 30.3. klo 8.15-8.55
 • OSA 2: Toimitusketjudatasta lisäarvoa toimitusketjun ohjaukseen
  • tiistai 11.4. klo 8.15-8.55
 • OSA 3: Datalähtöinen liiketoiminta
  • tiistai 25.4. klo 8.15-8.55

Alla lisätietoa tulevien webinaarien sisällöistä sekä ilmoittautumislinkit. Webinaarimme ovat maksuttomia. Tervetuloa!

OSA 1: Tehosta toimintaa – johda tiedolla 30.3.

Matka tiedolla ohjautuvaksi organisaatioksi alkaa strategiselta tasolta, joka edellyttää systemaattista kehittämisotetta. Jotta tiedolla johtamisen strateginen kehittäminen onnistuu, tulee tietää nykytilanne, tavoitteet sekä vahvuudet ja kehittämiskohteet.  Tästä käynnistyy datan hyötykäyttö ja toiminnan tehostaminen tiedon avulla. Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa keskitytään tiedolla johtamisen aloittamiseen kypsyysanalyysin sekä tiedolla johtamisen strategian näkökulmista. Saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä tiedolla johtaminen käytännössä tarkoittaa ja mitä hyötä siitä on?
 • Kuinka tunnistaa oman organisaation nykytaso ja kyvykkyydet?
 • Miten hyödyntää kypsyysanalyysiä ja strategiaa tiedolla johtamisen käynnistämisessä?

Webinaarissa kerromme myös, miten Leanwaren ja Creatidon asiantuntijat voivat olla apunanne käynnistysvaiheessa. Webinaari on tarkoitettu erityisesti teollisuuden, logistiikan ja kaupan alan yritysten liikkeenjohdolle. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään torstaina 30.3. klo 8.15 – 8.55

Äänessä ovat Leanwaren ja Creatidon toimitusjohtajat Ville Keskinen ja Jani Listenmaa, joten sisällöissä yhdistyy vahva tiedolla johtamisen osaaminen toimialakohtaisiin näkökulmiin.

Ville Keskinen
CEO
Leanware Oy

Jani Listenmaa
CEO
Creatido Oy

OSA 2: Toimitusketjudatasta lisäarvoa toimitusketjun ohjaukseen 11.4.

Webinaarissa esittelemme miten toimitusketjudata saadan tuottamaan lisäarvoa toimitusketjun ohjauksessa. Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia asioita:

 • Tiedolla johtamisen periaatteet ja johtamismallit
 • Miten dataa voidaan alkaa tuottamaan ja keräämään
 • Esimerkkejä toimitusketjusta kerätyn datan hyödyntämisestä

Webinaari on tarkoitettu erityisesti teollisuuden, logistiikan ja kaupan alan yritysten liikkeenjohdolle sekä toimitusketjujen kehittämisen parissa työskenteleville. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään tiistaina 11.4. klo 8.15 – 8.55

Äänessä ovat Leanwaren Chief Product Officer Pekka Saarelainen ja Creatidon Co-Founder Juuse Montonen, joten sisällöissä yhdistyy vahva tiedolla johtamisen osaaminen toimialakohtaisiin näkökulmiin.

Pekka Saarelainen
Chief Product Officer
Leanware Oy

Juuse Montonen
Co-founder
Creatido Oy

OSA 3: Datalähtöinen liiketoiminta 25.4.

Webinaarissa esittelemme, kuinka hyödyntää dataa ja kehittää liiketoimintaa sen pohjalta. Webinaarissa käsitellään mm. seuraavia asioita:

 • Miten valjastaa data yrityksen kilpailukyvyksi?
 • Miten päästä alkuun datan hyödyntämisessä?
 • Miten tunnistaa tarpeet ja mahdollisuudet datan hyödyntämisessä?

Webinaari on tarkoitettu erityisesti teollisuuden, logistiikan ja kaupan alan yritysten liikkeenjohdolle sekä toimitusketjujen kehittämisen parissa työskenteleville. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään tiistaina 25.4. klo 8.15 – 8.55

Äänessä on Leanwaren ohjelmistokonsultoinnin liiketoimintajohtaja Harri Julmala. Webinaarin sisällöissä yhdistyy vahva tiedolla johtamisen osaaminen toimialakohtaisiin näkökulmiin.

Harri Julmala, Business Director, Digital Works, Leanware

Harri Julmala
Business Director, Digital Works
Leanware Oy

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  LeanwareMES-ohjelmiston esittelyvideo julkaistu

  Katso LeanwareMES-video, jossa esittelemme ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja niistä saatavia hyötyjä, kun tieto kulkee eteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. Lue lisää

  Järjestelmien väliset integraatiot – tehokasta tietojenvaihtoa ohjelmointirajapintojen avulla

  Ohjelmointirajapinnat, tunnetaan myös nimellä APIt (Application Programming Interface), ovat järjestelmien tapa kommunikoida keskenään. APIt välittävät tietoa ja käskyjä eri järjestelmien välillä ja huolehtivat tarvittavista datamuunnoksista. Lue lisää

  Tiedolla johtaminen strategian tukena

  Tiedolla johtaminen osana strategiaa tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että organisaatiossa pyritään luomaan päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa, jonka avulla organisaatiota johdetaan. Lue lisää