Tiedote: Leanwaren toimitusjohtaja vaihtuu, ensi vuonna haetaan merkittävää kasvua

Halu vauhdittaa Suomea digitalisaation edelläkävijäksi saa perustajan vaihtamaan toimitusjohtajan työn myyntiin. Leanware tähtää edelleen kasvuun, tavoitteena on vahvistaa markkinajohtajuutta avaintoimialoilla.

Leanwaren toimitusjohtajaksi nousee Janne Viinikkalan paikalle kuusi vuotta yrityksen johtotehtävissä työskennellyt teollisuuden palveluiden liiketoimintajohtaja Ville Keskinen. Toimitusjohtajan rooli on Keskiselle kolmas positio Leanwaressa. Keskinen aloittaa toimitusjohtajana maaliskuussa 2020.

”Tässä voittavat nyt kaikki. Haluan palvella meidän mahtavaa henkilökuntaa ja olla kehittämissä meistä entistäkin vetovoimaisempaa työpaikkaa niin henkilöstön kuin asiakkaiden näkökulmasta. Henkilökohtaisesti Leanware on ollut minulle hieno kasvun matka. Janne pääsee aivan eturintamaan palvelemaan suomalaista kauppaa ja teollisuutta. Olemme edelleen kasvuyritys, liikevaihdon kasvutavoite vuodelle 2020 on 20 prosenttia.”

Toimitusjohtajan veri vetää myynnin eturiviin

Leanwaren perustaja, toimitusjohtaja Janne Viinikkala siirtyy vaiheittain myynnin eturiviin, omasta toiveestaan:

”Suomi digitalisoituu liian hitaasti. Tässä on meidän kirkas tehtävämme, jolle haluan antaa kaikkeni. Meillä on periaatteena, että jokaiselle on tärkeää löytää se paikka, jossa sisäinen palo on vahvin ja jossa pystyt olemaan eniten hyödyksi yritykselle ja asiakkaille. Nyt se osui minun kohdalleni.”

Viinikkala peräänkuuluttaa työn merkityksellisyyttä, joka luo hyvinvointia niin yrityksen kuin yksilöiden tasolla.

”Olen parhaimmillani kentällä auttamassa asiakkaita ja niin saan myös tehtyä eniten kokonaisuuden hyväksi. Työn merkityksellisyys on kaikki kaikessa. On oikea aika siirtää toimitusjohtajan kapula eteenpäin.”

Leanware käynnistää rekryn maanantaina 2. joulukuuta uuden teollisuuden liiketoimintajohtajan position täyttämiseksi.

Lisätiedot ja yhteys:

Leanware Oy
Janne Viinikkala, CEO, +358 50 558 0865, janne.viinikkala@leanware.fi
Ville Keskinen, Business Director, Industry, +358 50 593 6587, ville.keskinen@leanware.fi


Leanware Oy on tamperelainen kaupanalan, teollisuuden ja logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Leanwaren ydinosaamista on rakentaa tehokkaampi prosessi liiketoimintaa tukevilla tietojärjestelmillä, kuten varastonhallinta- ja logistiikkaratkaisuille. Yritys työllistää noin 100 henkeä ja vuoden 2019 liikevaihto on 9,5 M€. www.leanware.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  14.3.2024 Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

  Webinaarissa keskitytään tavoitteelliseen ostoon ja hankintaan sekä siihen, mitkä tekijät ja työkalut tukevat ostamista ja hankintaa. Lue lisää

  Saldonhallinnasta tulokselliseen varastonhallintaan -opas on julkaistu!

  Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät. Lue lisää

  LeanwareSCM-ohjelmiston tuotekehitysuutisia

  LeanwareSCM-ohjelmisto on saatavilla SaaS-palveluna ja uudet ominaisuudet päivittyvät sinne jatkuvasti. Lue lisää