Tiedote: Kasvatustieteiden maisteri, Guidin toimitusjohtaja Johanna Pystynen Leanwaren hallitukseen

Leanwaren hallituksessa uutena jäsenenä on aloittanut Johanna Pystynen. Pystynen on innovatiivinen, dynaaminen ja modernin HR:n huippuammattilainen, joka on tehnyt arvostetun uran Vincit Oy:n henkilöstöjohtajana. Hän on tiiminsä kanssa saavuttanut useita kotimaisia sekä ulkomaisia palkintoja ja tullut tunnetuksi mm. kokonaan uuden lähestymistavan kehittämisestä henkilöstöjohtamiseen sekä rohkeudesta kyseenlaistaa perinteistä ajattelua suomalaisessa työelämässä. Pystynen toimii nykyisin Guidin toimitusjohtajana.

”Lähdin erittäin mielelläni mukaan Leanwaren hallitukseen. Yhtiössä on vahvaa osaamista ja selkeä halukkuus edelleen kasvaa ja kehittyä. Leanwaren johtamiskulttuurissa korostuu ihmisten merkitys organisaation menestykselle, joten ajattelu on hyvin linjassa omien arvojeni kanssa”, toteaa Pystynen.

“Olemme erittäin iloisia Johannan tulosta Leanwaren hallitukseen. Hänen osaaminen ja kokemus linkittyy vahvasti arvoihimme, jotka ovat joukkuepeli, ammattiylpeys ja tasapaino. Meille on merkityksellistä onnistua yhdessä, olla toimialamme parhaita ja pitää työ- ja vapaa-aika tasapainossa. Haluamme edelleen vahvistaa arvojemme mukaista toimintaa ja siinä Johannan vahva ja näkemyksellinen osaaminen tukee toimintaamme erinomaisesti”, toteaa Leanwaren toimitusjohtaja Ville Keskinen.

Hallituksessa jatkavat Korona Investin toimitusjohtaja Pasi Lehtinen, hallitusammattilainen Risto Lehtimäki, TPI Control Oy:n toimitusjohtaja Teemu Toroi sekä Leanwaren perustaja ja Senior Advisor Janne Viinikkala.

Hallitusta johtaa LUT-kauppakorkeakoulun teollisuusprofessori Mika Ruokonen.

Lisätietoja: toimitusjohtaja Ville Keskinen, Leanware Oy, p. 0505936587, ville.keskinen@leanware.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Toimitusketjujen tiedolla johtaminen -webinaarisarja

  Yrityksen toiminnassa kertyy paljon dataa. Miten tämä data saadaan valjastettua hyötykäyttöön? Entä jalostettua jopa kilpailueduksi? Leanwaren ja Creatidon yhteisessä webinaarisarjassa pureudutaan näihin tiedolla johtamisen tarjoamiin mahdollisuuksiin aina strategiselta tasolta käytännön toimintamalleihin erityisesti toimitusketjujen näkökulmasta. Lue lisää

  4.4.2023 Tuotannonsuunnittelu ja hienokuormitus -webinaari

  Webinaarissa käsitellään tuotannonsuunnittelua ja hienokuomitusta kappaletavaravalmistuksessa. Miksi onnistunut tuotannonsuunnittelu on liiketoiminnan kannalta tärkeää, millaisia vaihtoehtoja suunnitteluun on ja mitä eri vaihtoehdot vaativat ja antavat. Lisäksi käsitellään suunnitteluun käytettäviä tietojärjestelmiä: kuten ERP, APS, SCM ja MES. Lue lisää

  ”Täällä riittää aina töitä”

  Senior Software Developer Matti Salmiselle on tärkeää, että töitä riittää sopivasti ja ympärillä on hyvä tiimi. Silloin töissä viihtyy. Lue lisää