Suora LeanwareSCM-integraatio Microsoft Business Central -järjestelmään on nyt saatavilla!

Kehitämme jatkuvasti integraatiotarjontaamme ja tavoitteenamme on tehdä järjestelmäintegraatioista mahdollisimman helppoja sekä sujuvia asiakkaillemme.

Tämän vuoksi voimmekin ilolla kertoa, että Leanwarella on jatkossa virallinen Business Central -konnektori olemassa olevaan ERP-järjestelmään. Konnektorin avulla helpotetaan kaikkia tulevia Business Central -asennuksia LeanwareSCM:n osalta. Jatkossa LeanwareSCM-järjestelmän liittäminen Business Centraliin ei vaadi lainkaan räätälöintejä, vaan laajennus on välittömästi yhteensopiva kaikille.

Laajennus löytyy Microsoftin omasta Microsoft Business Central App Source -kauppapaikasta. App Source -ympäristöstä löytyy laaja valikoima erilaisia sovelluksia, jotka ovat integroitavissa lisäosina Microsoftin eri ohjelmiin. Integraation löytyminen Microsoftin omasta kauppapaikasta varmistaa, että Microsoft Business Central ja LeanwareSCM -järjestelmät ovat yhteensopivia toimimaan yhdessä, ja että käyttöönotto voidaan suorittaa helposti ja nopeasti.

 

Ota yhteyttä

Tom Karlsson

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

  Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Lue lisää
  data-analytiikka

  Toimitusketjun data-analytiikka

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa 

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Lue lisää

  11.4.2024 Toimitusketjun data-analytiikka

  Webinaarissa käsitellään data-analytiikkaa toimitusketjun näkökulmasta sekä erittäin ajankohtaista tekoälyaihetta. Lue lisää