SLO hakee Leanwaren avulla sisäistä tehokkuutta uusiin palveluihin

Suomen johtava sähkö- ja teletarvikkeiden toimittaja SLO uudistaa varastonhallintajärjestelmänsä teollisuuden ja logistiikan ohjelmistotalo Leanwaren kanssa. SLO hakee investoinnilla parannusta sisälogistiikan tehokkuuteen ja kannattavuuteen.

SLO:n osto- ja logistiikkajohtaja Esa Huttusen mukaan kilpailuetua on yhä vaikeampi saavuttaa pelkillä perustoiminnoilla. Siksi SLO:n korvaa nykyisen järjestelmänsä Leanware WMS -varastonhallintaratkaisulla, joka mahdollistaa mm. logistiikkakeskuksessa tuotettavien lisäarvopalvelujen saumattoman ohjauksen.

– Leanwarella on kyky ymmärtää sekä logistiikkaa että teknologiaa. Yhdessä pystymme kehittämään ja tuottamaan asiakkaille heidän liiketoimintaansa tukevia yksilöllisiä palveluja, Huttunen sanoo.

Uusi järjestelmä kytkeytyy SLO:n olemassa olevaan toiminnanohjausjärjestelmään ja ohjaa Vantaan logistiikkakeskuksen kaikkia varastotoimintoja ja -automaatiota. Konsultoinnin ja järjestelmätoimituksen ohella Leanware vastaa järjestelmän ylläpidosta ja jatkokehityksestä.

– Logistiikka kehittyy jatkossakin joka vuosi. Valitsimme kumppanin, joka pystyy tuottamaan meille pitkän tähtäimen kilpailuetua logistiikan eri alueille ja viemään hankkeet kunnialla maaliin sovitussa aikataulussa, Huttunen perustelee.


SLO Oy on Suomen johtava sähkö-, tele- ja automaatiotuotteiden toimittaja. Yritys palvelee yrityksiä ja julkista hallintoa 36 toimipisteessä Suomessa. SLO:n liikevaihto on 372 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 460. SLO kuuluu Sonepar-konserniin, joka on 16 miljardin euron liikevaihdolla ja 36 000 työntekijän määrällä maailman johtava sähkötarviketukkualan yritys. www.slo.fi 

Leanware Oy on Tamperelainen teollisuuden ja logistiikan tietojärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo. Yritys työllistää noin 75 henkilöä ja vuoden 2012 liikevaihto on 5,2 Meur, josta kasvua edellisvuoteen 60 %. Edellisellä tilikaudella 25 uutta työntekijää rekrytoinut kasvuyritys palkittiin tammikuussa Vuoden Työnantaja 2012 -kunniamaininnalla. Kasvu on kannattavaa ja luottoluokitus AAA. www.leanware.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa 

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Lue lisää

  11.4.2024 Toimitusketjun data-analytiikka

  Webinaarissa käsitellään data-analytiikkaa toimitusketjun näkökulmasta sekä erittäin ajankohtaista tekoälyaihetta. Lue lisää

  7.3.2024 WMS-klubitapaaminen ja yritysvierailu

  WMS-klubi on Leanwaren fasilitoima asiantuntijaverkosto asiakkaille, jonka kautta pääsee verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia sisälogistiikan kollegoiden kanssa. Lue lisää