Leanware tukee TOOLSin kasvua

Pohjoismaiden johtava teollisuustuotteiden ja -komponenttien toimittaja TOOLS kehittää Suomen keskusvaraston toimintaa yhteistyössä Leanwaren kanssa.

Kotkan toimipisteelle parhaillaan asennettava WMS-varastonhallintajärjestelmä helpottaa ja tehostaa jatkossa niin tavaran vastaanottoa, käsittelyä kuin toimitusta. Samalla varaston kuutiotehokkuutta nostetaan neljän alusta-automaatin tarjoaman tilan säästön turvin.

– Liiketoimintamme kova kasvu niin tilaus- kuin rivimäärissä edellyttää meiltä entistä tehokkaampaa tilankäyttöä ja toimintaa. Leanwaren käyttäjäystävällinen järjestelmä oli meille sopivin ratkaisu, joka tukee kasvuamme nyt ja tulevaisuudessa, kertoo TOOLSin logistiikkapäällikkö Semi Hurtta.

Hurtan mukaan yhteistyö Leanwaren kanssa on edennyt hyvin esiselvityksistä aina parhaillaan käynnissä olevaan toimitusvaiheeseen. Koko varaston yhteistä hanketta on pohjustettu huolellisen valmistautumisen avulla.

– Yhteistyö kokeneen ja kotimaisen järjestelmätoimittajan kanssa on ollut toimivaa ja odotukset hankkeen onnistumisen kannalta ovat korkealla. Kehityshanketta on tuettu myös aktiivisen muutosjohtamisen avulla, ja esimerkiksi työntekijöille on järjestetty mahdollisuus kouluttautua rakennettavien järjestelmien käyttöön hyvissä ajoin, kertoo Hurtta.

– TOOLSin aktiivinen ja ennakoiva ote järjestelmän käyttöönotossa on innostanut koko varaston väen kehityshankkeen taakse. On hienoa tehdä yhteistyötä motivoituneen porukan kanssa! Yhteistyö TOOLSin kanssa vahvistaa entisestään Leanwaren kovaa osaamista teknisen tukkukaupan logistiikan ohjaamisessa ja varastonhallinnassa, kertoo Leanwaren Sales Manager Janne Roihu.

Lisätietoja: Janne Roihu, Sales Manager, Leanware Oy, 050 567 9544

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Tiedote: Kasvatustieteiden maisteri, Guidin toimitusjohtaja Johanna Pystynen Leanwaren hallitukseen

  Leanwaren hallituksessa uutena jäsenenä on aloittanut Johanna Pystynen. Lue lisää

  OneClinic toimitti ensimmäisen logistiikkajärjestelmän
  tulevalle hyvinvointialueelle – onnistuneesti!

  Hyvinvointialueet aloittavat työnsä vasta ensi vuoden alussa, mutta Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja… Lue lisää

  Toimitusketjun digitalisointi kiihtyy – uudistunut ohjelmisto vastaamaan käyttäjien tarpeeseen

  Toimitusketjun hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijatalo Leanware on julkaissut markkinoille uuden LeanwareSCM ohjelmiston vastaamaan johdon, oston,… Lue lisää