Leanware tukee TOOLSin kasvua

Pohjoismaiden johtava teollisuustuotteiden ja -komponenttien toimittaja TOOLS kehittää Suomen keskusvaraston toimintaa yhteistyössä Leanwaren kanssa.

Kotkan toimipisteelle parhaillaan asennettava WMS-varastonhallintajärjestelmä helpottaa ja tehostaa jatkossa niin tavaran vastaanottoa, käsittelyä kuin toimitusta. Samalla varaston kuutiotehokkuutta nostetaan neljän alusta-automaatin tarjoaman tilan säästön turvin.

– Liiketoimintamme kova kasvu niin tilaus- kuin rivimäärissä edellyttää meiltä entistä tehokkaampaa tilankäyttöä ja toimintaa. Leanwaren käyttäjäystävällinen järjestelmä oli meille sopivin ratkaisu, joka tukee kasvuamme nyt ja tulevaisuudessa, kertoo TOOLSin logistiikkapäällikkö Semi Hurtta.

Hurtan mukaan yhteistyö Leanwaren kanssa on edennyt hyvin esiselvityksistä aina parhaillaan käynnissä olevaan toimitusvaiheeseen. Koko varaston yhteistä hanketta on pohjustettu huolellisen valmistautumisen avulla.

– Yhteistyö kokeneen ja kotimaisen järjestelmätoimittajan kanssa on ollut toimivaa ja odotukset hankkeen onnistumisen kannalta ovat korkealla. Kehityshanketta on tuettu myös aktiivisen muutosjohtamisen avulla, ja esimerkiksi työntekijöille on järjestetty mahdollisuus kouluttautua rakennettavien järjestelmien käyttöön hyvissä ajoin, kertoo Hurtta.

– TOOLSin aktiivinen ja ennakoiva ote järjestelmän käyttöönotossa on innostanut koko varaston väen kehityshankkeen taakse. On hienoa tehdä yhteistyötä motivoituneen porukan kanssa! Yhteistyö TOOLSin kanssa vahvistaa entisestään Leanwaren kovaa osaamista teknisen tukkukaupan logistiikan ohjaamisessa ja varastonhallinnassa, kertoo Leanwaren Sales Manager Janne Roihu.

Lisätietoja: Janne Roihu, Sales Manager, Leanware Oy, 050 567 9544

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 17 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 11 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  Tuomi saa Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustuksen: joustavasti, tehokkaasti ja laadukkaasti toimiva yritys palkitaan sisälogistiikan kehittämisestä  

  Pirkanmaalaiselle yhteishankinta- ja logistiikkayhtiö Tuomi Logistiikka Oy:lle myönnetään Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustus. Tunnustus myönnetään esimerkillisestä työstä sisälogistiikan kehittämisessä niin laadun, tehokkuuden kuin joustavuudenkin näkökulmista.   Lue lisää