Leanware on Vuoden Logistiikka­yritys 2015

Leanware palkittiin Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Helsingin Finlandia-talolla 5.2. järjestämässä logistiikkaseminaarissa vuoden 2015 logistiikkayrityksenä.

Tunnustuksen ottivat vastaan Leanwaren VP, Customer Relations Anssi Tikka ja Sales Manager Janne Roihu.

Leanware sai palkintovaliokunnalta kiitosta mm. asiakkailleen tuottamasta merkittävästä toiminnan tehostumisesta, innovatiivisuudestaan ja yrityskulttuuristaan sekä rohkeasta lähestymistavastaan asiakasprojekteihin. Valiokunta toteaa Leanwaresta:

 • Tuotteilla saavutettu tehostamispotentiaali on ollut poikkeuksetta merkittävä ja yrityksen tuotteita on kehitetty edelleen soveltumaan myös pienemmille yrityksille ja tuotannon logistiikan ohjaukseen.
 • Hyvä esimerkki akateemisesta kasvuyrittäjyydestä, joka on uudenlaisia ratkaisuja rakentamalla saavuttanut asemansa markkinoilla.
 • Lähestymistavassa asiakasprojekteihin ominaista on olemassa olevien prosessien kyseenalaistaminen ja haastaminen, joka samalla asettaa Leanwaren omallekin toiminnalle kunnianhimoisia haasteita.
 • Yritys on tunnettu hyvästä johtamisesta ja yhdessä tekemiseen perustuvasta yrityskulttuurista.

”Hienoa, että LOGY palkitsee ohjelmistoyrityksen jo toisena vuonna peräkkäin. Haluamme nähdä tämän merkkinä siitä, että tietojärjestelmien keskeinen rooli toimitusketjujen hallinnassa ja kehittämisessä tunnustetaan logistiikan ammattilaisten keskuudessa. Kehitystyö ei Leanwaren näkemyksen mukaan kuitenkaan lähde ohjelmistoista vaan operatiivisten tietojärjestelmien rooli on mahdollistaa ja tukea toimintatapojen kehittämistä. Me Leanwaressa uskomme, että kaupan alan ja teollisuuden yrityksillä on kaikki edellytykset menestyä Suomessa, JOS yrityksen johto on valmis muuttamaan ja kehittämään vakiintuneita toimintatapojaan,” toteaa Anssi Tikka.


Leanware on rautainen joukko ohjelmistoalan asiantuntijoita. Meille on tärkeää tuntea asiakkaidemme prosessit ja kehittää niitä yhdessä asiakkaiden kanssa. Kehitämme tietojärjestelmiä, jotka tehostavat asiakkaidemme operatiivista työtä. Toisin sanoen teemme yrityksellesi parempaa tulosta. Kustannustehokkuus, parempi laatu ja tuottavuus ovat asiakkaillemme tärkeitä asioita.

Vuosien aikana olemme voittaneet useiden toimialojensa johtavien yritysten ja edelläkävijöiden luottamuksen. Kasvutarinamme perustuu rautaiseen ammattitaitoon ja kykyymme nähdä asioita uudella tavalla.

Työllistämme noin 80 henkilöä ja vuoden 2014 liikevaihto oli 5,6 Meur. Kasvu on kannattavaa ja luottoluokitus AAA. www.leanware.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 17 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 11 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  Tuomi saa Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustuksen: joustavasti, tehokkaasti ja laadukkaasti toimiva yritys palkitaan sisälogistiikan kehittämisestä  

  Pirkanmaalaiselle yhteishankinta- ja logistiikkayhtiö Tuomi Logistiikka Oy:lle myönnetään Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustus. Tunnustus myönnetään esimerkillisestä työstä sisälogistiikan kehittämisessä niin laadun, tehokkuuden kuin joustavuudenkin näkökulmista.   Lue lisää