Leanware on virallisesti yksi Suomen parhaimmista työpaikoista

Leanware sijoittui Great place to work – Suomen parhaat työpaikat listauksessa sijalle 27. Sijoitus napsahti suoraan ensimmäisellä yrityksellä. Listasijoitusta oli tänä vuonna yleisessä sarjassa tavoittelemassa yhteensä 90 yritystä.

– Sijoittuminen 30. parhaan joukkoon oli upea ja kannustava yllätys. Lähdimme mukaan, koska halusimme benchmarkata avoimesti, miten sijoitumme nyt ja missä meidän pitää vielä petrata tullaksemme yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista, toimitusjohtaja Janne Viinikkala kertoo.

Samanhenkisyys vahvistaa yhteenkuuluvuutta

Leanwarella vannotaan mutkattoman kumppanuuden nimeen. Yrityksen henkeen kuuluu, että jokainen työntekijä vastaa oman työnsä jäljestä suoraan asiakkaalle ilman jäykkää hierarkiaa tai pönötystä. Vahva yhteishenki ja luottamus näkyvät paitsi laadukkaampana työn jälkenä, myös siinä, millä asenteella asioita tehdään.

– Vaativassa ja usein hektisessä asiantuntijatyössä on tärkeä pystyä luottamaan ihmisten yhteistyöhalukkuuteen ja siihen, että työt tulevat tehdyksi hyvällä fiiliksellä. Hyvässä porukassa onnistumiset tuntuvat sitäkin paremmalta ja niitä myös juhlistetaan sen mukaisesti, Project and Account Manager Mika Valkonen kertoo.

Työhyvinvointi siivittää kasvua

GPTW-instituutin mukaan Suomen parhaat työpaikat 2014 -listalla olevat organisaatiot loivat Suomeen viime vuonna yli 500 uutta työpaikkaa ja kasvoivat taantumasta huolimatta liikevaihdolla mitattuna keskimäärin lähes 18 prosenttia. Parhailla työpaikoilla on vetovoimaisuutensa varaa vuoksi valita kulttuuriinsa sopivimmat työntekijät – ja pitää heidät talossa. Great Place to Work -auditoinnissa kävi ilmi, että täydet 100 % työntekijöistä oli sitä mieltä, että Leanwarelle palkataan ihmisiä, jotka sopivat yritykseen hyvin.

– Rekrytointiseulamme on tiukka, koska haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä pitkään ja tuntevat kuuluvansa porukkaan heti ensimmäisestä työpäivästä alkaen. Heidän ansiostaan olemme myös pystyneet kasvamaan tasaisesti. On mahtava nähdä, että olemme tässä onnistuneet, Viinikkala toteaa.

Leanwarella työ hyvinvoinnin eteen jatkuu entistä määrätietoisempana ja edistymistä mitataan jälleen ensi vuoden tuloksissa. Aikaisemmin yritys on palkittu mm. Vuoden työnantaja 2012 -kunniamaininnalla.

Suomen parhaat työpaikat -listalle ylsi tänä vuonna 36 prosenttia kilpailuun osallistuneista 138 organisaatiosta.


 Great Place to Work® Institute on 45 maassa toimiva tutkimus- ja konsulttiyhtiö, jonka tavoitteena on rakentaa parempaa yhteiskuntaa auttamalla yrityksiä kehittymään paremmiksi työpaikoiksi. Vuonna 1991 perustettu yritys käyttää kehittämiään Trust Index© -henkilöstökyselyä sekä Culture Audit© -johtamiskäytäntöselvitystä mm. Euroopan parhaat työpaikat -listan sekä maakohtaisten listojen laadinnassa. Vuosittain GPW Institute tutkii yli 5 500 organisaatiota maailmanlaajuisesti ja sen Trust Index© -henkilöstökyselyyn vastaa yli 2 000 000 eri organisaatioiden työntekijää.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  7.3.2024 WMS-klubitapaaminen ja yritysvierailu

  WMS-klubi on Leanwaren fasilitoima asiantuntijaverkosto asiakkaille, jonka kautta pääsee verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia sisälogistiikan kollegoiden kanssa. Lue lisää

  14.3.2024 Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

  Webinaarissa keskitytään tavoitteellisen ostamisen tekemiseen sekä ABC-luokittelun merkitykseen ostossa. Lue lisää

  Saldonhallinnasta tulokselliseen varastonhallintaan -opas on julkaistu!

  Oppaan luettuasi ymmärrät, miten WMS-järjestelmät tyypillisesti eroavat ERP-järjestelmistä ja mahdollistavat tehokkaamman ja virheettömämmän logistiikan sekä tyytyväisemmät asiakkaat ja työntekijät. Lue lisää