Leanware ja Metso Flow Control yhteistyöhön

Metso Flow Control

Venttiili-, pumppu- ja prosessiautomaatioliiketoiminnan saralla vaikuttava Metso Flow Control Oy kirittää tuotantoaan ja logistiikkaansa Leanwaren MES-järjestelmän voimin.

Syksyllä Helsingin toimipisteelle asennettava valmistuksen digitaalinen ohjausjärjestelmä kehittää linjan kilpailukykyä karsimalla valmistuksen virheitä ja lyhentämällä läpimenoaikaa. Leanware valikoitui yhteistyökumppaniksi vahvan kokemuksensa sekä vakuuttavan esiselvityksen pohjalta.

– Projektin tavoitteena on lisätä tuottavuutta ja varmistaa tiedonsiirtoa. Leanwaren osaaminen on kovalla tasolla ja heillä on laajalti kokemusta eri teollisuuden aloilta. Uskon, että saamme heiltä hyvin näkemyksiä tuotannon ja logistiikan edelleen kehittämiseksi, kertoo Metso Flow Controlin ostojohtaja Riku Niemi.

Ratkaisun avulla työntekijät näkevät suoraan tableteilta tuotannon reaaliaikaisen tilanteen ja omat työtehtävänsä.

– Tuotannon digitalisointi ja reaaliaikainen visualisointi tukee tuottavuuden kehitystä yksilötasolta läpi koko laitoksen. Leanwaren vastaava järjestelmä on käytössä myös Metso Mineralsilla, ja olemme innoissamme, että voimme nyt tuoda MES-järjestelmän edut Metso Flow Controlin hyödyksi, kertoo Leanwaren Head of Sales Ville Keskinen.

Metso Flow Control Oy on osa maailman johtavaa kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys Metsoa. Leanwaren MES-järjestelmän asennus aloitetaan Helsingin toimipisteellä syksyllä 2016 ja otetaan käyttöön vuoden 2017 alusta.

Lisätietoja:
Ville Keskinen, Head of Sales, Leanware Oy, 050 593 6587

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 17 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 11 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  Tuomi saa Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustuksen: joustavasti, tehokkaasti ja laadukkaasti toimiva yritys palkitaan sisälogistiikan kehittämisestä  

  Pirkanmaalaiselle yhteishankinta- ja logistiikkayhtiö Tuomi Logistiikka Oy:lle myönnetään Leanwaren Huippuvarasto 2024 -tunnustus. Tunnustus myönnetään esimerkillisestä työstä sisälogistiikan kehittämisessä niin laadun, tehokkuuden kuin joustavuudenkin näkökulmista.   Lue lisää