Leanware ja Metso Flow Control yhteistyöhön

Metso Flow Control

Venttiili-, pumppu- ja prosessiautomaatioliiketoiminnan saralla vaikuttava Metso Flow Control Oy kirittää tuotantoaan ja logistiikkaansa Leanwaren MES-järjestelmän voimin.

Syksyllä Helsingin toimipisteelle asennettava valmistuksen digitaalinen ohjausjärjestelmä kehittää linjan kilpailukykyä karsimalla valmistuksen virheitä ja lyhentämällä läpimenoaikaa. Leanware valikoitui yhteistyökumppaniksi vahvan kokemuksensa sekä vakuuttavan esiselvityksen pohjalta.

– Projektin tavoitteena on lisätä tuottavuutta ja varmistaa tiedonsiirtoa. Leanwaren osaaminen on kovalla tasolla ja heillä on laajalti kokemusta eri teollisuuden aloilta. Uskon, että saamme heiltä hyvin näkemyksiä tuotannon ja logistiikan edelleen kehittämiseksi, kertoo Metso Flow Controlin ostojohtaja Riku Niemi.

Ratkaisun avulla työntekijät näkevät suoraan tableteilta tuotannon reaaliaikaisen tilanteen ja omat työtehtävänsä.

– Tuotannon digitalisointi ja reaaliaikainen visualisointi tukee tuottavuuden kehitystä yksilötasolta läpi koko laitoksen. Leanwaren vastaava järjestelmä on käytössä myös Metso Mineralsilla, ja olemme innoissamme, että voimme nyt tuoda MES-järjestelmän edut Metso Flow Controlin hyödyksi, kertoo Leanwaren Head of Sales Ville Keskinen.

Metso Flow Control Oy on osa maailman johtavaa kaivos- ja kivenmurskausalan sekä virtauksensäätö-liiketoiminnan teollisuusyritys Metsoa. Leanwaren MES-järjestelmän asennus aloitetaan Helsingin toimipisteellä syksyllä 2016 ja otetaan käyttöön vuoden 2017 alusta.

Lisätietoja:
Ville Keskinen, Head of Sales, Leanware Oy, 050 593 6587

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Tiedote: Kasvatustieteiden maisteri, Guidin toimitusjohtaja Johanna Pystynen Leanwaren hallitukseen

  Leanwaren hallituksessa uutena jäsenenä on aloittanut Johanna Pystynen. Lue lisää

  OneClinic toimitti ensimmäisen logistiikkajärjestelmän
  tulevalle hyvinvointialueelle – onnistuneesti!

  Hyvinvointialueet aloittavat työnsä vasta ensi vuoden alussa, mutta Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja… Lue lisää

  Toimitusketjun digitalisointi kiihtyy – uudistunut ohjelmisto vastaamaan käyttäjien tarpeeseen

  Toimitusketjun hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijatalo Leanware on julkaissut markkinoille uuden LeanwareSCM ohjelmiston vastaamaan johdon, oston,… Lue lisää