Leanware ja Isku yhteistyöhön

Huonekaluvalmistaja Isku keskittää jatkossa kaiken tuotantonsa Lahden tehtaalle. Leanwaren MES-tuotannonohjausjärjestelmä on keskeisessä asemassa muutoksen mahdollistajana. Uudet tuotantolinjat asettavat uusia vaatimuksia järjestelmäympäristölle: tuotantolaitteiden automaatio-aste on korkea, joten järjestelmistä on tultava tuotantolaitteiden vaatimat tiedot täsmälleen oikein. Uudella järjestelmäympäristöllä halutaan kehittää tilaus-toimitus prosessin läpinäkyvyyttä sekä tehokkuutta ja sitä myöten parantaa asiakaspalvelun laatua.

”Leanwaren järjestelmä otetaan käyttöön Iskun tehtaalla uutena tuotannonohjausjärjestelmänä vuonna 2016. Säästö näkyy esimerkiksi siinä, että meillä on nyt 100 trukkia siirtelemässä tavaroita paikasta toiseen. Vuoden lopussa niitä on enää viisi”, Iskun tuotantojohtaja Mika Tyrväinen sanoo tiedotteessa.

”Yhteistyöllä Iskun kanssa toteutamme Leanwaren strategiaa olla lisäämässä asiakkaidemme kilpailukykyä digitalisoimalla tuotantoa ja logistiikkaa. Iskun 2020 hanke on yksi laajimmista suomalaisista investoinneista tänä vuonna ja sen keskeisenä osana on hakea tehokkuutta tuotannon digitalisoinnilla. On todella hienoa olla mahdollistamassa Iskun uutta strategiaa.”, toteaa Leanwaren toimitusjohtaja Janne Viinikkala.

Lisätietoja:

Mika Tyrväinen, tuotantojohtaja, Isku, 044 792 3177
Janne Viinikkala, CEO, Leanware Oy, 050 558 0865

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Tiedote: Kasvatustieteiden maisteri, Guidin toimitusjohtaja Johanna Pystynen Leanwaren hallitukseen

  Leanwaren hallituksessa uutena jäsenenä on aloittanut Johanna Pystynen. Lue lisää

  OneClinic toimitti ensimmäisen logistiikkajärjestelmän
  tulevalle hyvinvointialueelle – onnistuneesti!

  Hyvinvointialueet aloittavat työnsä vasta ensi vuoden alussa, mutta Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja… Lue lisää

  Toimitusketjun digitalisointi kiihtyy – uudistunut ohjelmisto vastaamaan käyttäjien tarpeeseen

  Toimitusketjun hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijatalo Leanware on julkaissut markkinoille uuden LeanwareSCM ohjelmiston vastaamaan johdon, oston,… Lue lisää