Joulutervehdys

Lahjoitimme tänä jouluna jo totuttuun tapaan asiakasjoululahjoihin varatun summan hyväntekeväisyyteen. Leanwaren tiimi halusi kohteiden olevan sydäntälämmittävä ja päädyimme lahjoittamaan summan puoliksi Hyvä joulumieli -keräykseen sekä Sylva ry:lle.

Hyvä joulumieli -keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhteistyössä Ylen kanssa. Keräys järjestetään nyt 26. kerran, ja vuosien varrella vähävaraisille lapsiperheille on jaettu yhteensä 337 500 lahjakorttia.

Sylva ry tarjoaa tukea ja tarjoaa toimintaa syöpäsairaiden lasten perheille, nuorille ja nuorille aikuisille valtakunnallisesti.

Tänä vuonna näiden lisäksi lahjoitimme myös henkilöstön joululahjoihin varatut varat hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteeksemme tähän yhteyteen valikoitui SPR:n keräys Ukrainan kriisin uhreille.

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta! ✨

Toivottaa Leanwaren väki 🤶🏻🎅🏻

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  13.6.2023 Hankinnan ja oston tuloksellinen johtaminen -webinaari

  Webinaarissa Janne Haverinen ja Juha Kahelin kertovat hankinnan ja oston tuloksellisesta johtamisesta sekä siitä, mitkä työkalut, mittaristot ja mallit tukevat ostamista ja hankintaa. Lue lisää

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 15 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää

  LeanwareMES-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareMES-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 9 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareMES-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää