Joulutervehdys

Lahjoitimme tänä jouluna jo totuttuun tapaan asiakasjoululahjoihin varatun summan hyväntekeväisyyteen. Leanwaren tiimi halusi kohteiden olevan sydäntälämmittävä ja päädyimme lahjoittamaan summan puoliksi Hyvä joulumieli -keräykseen sekä Sylva ry:lle.

Hyvä joulumieli -keräyksen järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Suomen Punainen Risti yhteistyössä Ylen kanssa. Keräys järjestetään nyt 26. kerran, ja vuosien varrella vähävaraisille lapsiperheille on jaettu yhteensä 337 500 lahjakorttia.

Sylva ry tarjoaa tukea ja tarjoaa toimintaa syöpäsairaiden lasten perheille, nuorille ja nuorille aikuisille valtakunnallisesti.

Tänä vuonna näiden lisäksi lahjoitimme myös henkilöstön joululahjoihin varatut varat hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteeksemme tähän yhteyteen valikoitui SPR:n keräys Ukrainan kriisin uhreille.

Toivotamme asiakkaillemme rauhallista joulua sekä menestyksekästä uutta vuotta! ✨

Toivottaa Leanwaren väki 🤶🏻🎅🏻

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Aamiaisista illanviettoihin – tapahtumat luovat yhteisöllisyyttä

  Leanwaressa uskotaan joukkuepeliin – kirjaimellisesti. Välillä reippaillaan frisbeegolfin parissa ja toisena hetkenä puetaan koko joukko… Lue lisää

  14.2.2023 Vastuullisuus toimitusketjuissa -webinaari

  Yritysten toiminnan kestävyysnäkökulmat korostuvat jatkuvasti enemmän ja enemmän. Muutos kohti selkeästi määriteltyä vastuullista toimintaa on kansainvälisellä tasolla kasvava ilmiö. Webinaarissa käsitellään toimitusketjujen vastuullisuutta ESG-tekijöiden vaikutuksen kautta. Lue lisää

  LeanwareSCM-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareSCM-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 5 on julkaistu. Ohjelmisto on saatavilla SaaS-palveluna ja uudet ominaisuudet päivittyvät sinne jatkuvasti. Lue lisää