GENELECin tuotannon materiaali­virtoja ohjataan LeanwareWMS:llä

Iisalmelainen maailman johtava tarkkailukaiutinjärjestelmien kehittäjä ja valmistava Genelec on kasvanut tasaisesti viimeiset vuodet. Nykyään kaiuttimia viedään yli 100 maahan. Genelec on investoinut Iisalmen tehtaaseen merkittävästi. Tammikuussa 2020 vietetään uuden tehtaan laajennuksen avajaisia.

Genelec valitsi Leanwaren kumppanikseen tuotannon materiaalilogistiikan kehittämiseen vuonna 2018. Yhteistyö käynnistyi materiaalilogistiikan prosessien kehittämisellä, jota seurasi varastohallintajärjestelmän (WMS) käyttöönotto. LeanwareWMS:llä ohjataan koko tehtaan materiaalivirtoja vastaanotosta lähettämöön. Tehtaan laajennukseen sijoitettavat alusta-automaatit tulevat olemaan myös LeanwareWMS:n ohjauksessa.

“Olemme erittäin ylpeitä kumppanuudesta Genelecin kaltaisen suomalaisen yhtiön kanssa. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja on hienoa seurata yhtiön kehittymistä myös tulevina vuosina”, iloitsee Leanware myyntijohtaja Miikka Aira.

“Kartoitimme eri kumppanivaihtoehtoja ja lopulta Leanwaren näkemys ja osaaminen tuotannon digitalisaatiosta sekä varastohallintajärjestelmä vakuuttivat meidät. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin tähän asti.”, toteaa Genelecin logistiikkapäällikkö Minna Hukkanen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Tiedote: Kasvatustieteiden maisteri, Guidin toimitusjohtaja Johanna Pystynen Leanwaren hallitukseen

  Leanwaren hallituksessa uutena jäsenenä on aloittanut Johanna Pystynen. Lue lisää

  OneClinic toimitti ensimmäisen logistiikkajärjestelmän
  tulevalle hyvinvointialueelle – onnistuneesti!

  Hyvinvointialueet aloittavat työnsä vasta ensi vuoden alussa, mutta Siun sote – Pohjois-Karjalan sosiaali- ja… Lue lisää

  Toimitusketjun digitalisointi kiihtyy – uudistunut ohjelmisto vastaamaan käyttäjien tarpeeseen

  Toimitusketjun hallinnan ohjelmisto- ja asiantuntijatalo Leanware on julkaissut markkinoille uuden LeanwareSCM ohjelmiston vastaamaan johdon, oston,… Lue lisää