GENELECin tuotannon materiaali­virtoja ohjataan LeanwareWMS:llä

Iisalmelainen maailman johtava tarkkailukaiutinjärjestelmien kehittäjä ja valmistava Genelec on kasvanut tasaisesti viimeiset vuodet. Nykyään kaiuttimia viedään yli 100 maahan. Genelec on investoinut Iisalmen tehtaaseen merkittävästi. Tammikuussa 2020 vietetään uuden tehtaan laajennuksen avajaisia.

Genelec valitsi Leanwaren kumppanikseen tuotannon materiaalilogistiikan kehittämiseen vuonna 2018. Yhteistyö käynnistyi materiaalilogistiikan prosessien kehittämisellä, jota seurasi varastohallintajärjestelmän (WMS) käyttöönotto. LeanwareWMS:llä ohjataan koko tehtaan materiaalivirtoja vastaanotosta lähettämöön. Tehtaan laajennukseen sijoitettavat alusta-automaatit tulevat olemaan myös LeanwareWMS:n ohjauksessa.

“Olemme erittäin ylpeitä kumppanuudesta Genelecin kaltaisen suomalaisen yhtiön kanssa. Projekti on ollut mielenkiintoinen ja on hienoa seurata yhtiön kehittymistä myös tulevina vuosina”, iloitsee Leanware myyntijohtaja Miikka Aira.

“Kartoitimme eri kumppanivaihtoehtoja ja lopulta Leanwaren näkemys ja osaaminen tuotannon digitalisaatiosta sekä varastohallintajärjestelmä vakuuttivat meidät. Yhteistyö on toiminut erittäin hyvin tähän asti.”, toteaa Genelecin logistiikkapäällikkö Minna Hukkanen.

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Ajankohtaista

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa 

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Lue lisää

  11.4.2024 Toimitusketjun data-analytiikka

  Webinaarissa käsitellään data-analytiikkaa toimitusketjun näkökulmasta sekä erittäin ajankohtaista tekoälyaihetta. Lue lisää

  7.3.2024 WMS-klubitapaaminen ja yritysvierailu

  WMS-klubi on Leanwaren fasilitoima asiantuntijaverkosto asiakkaille, jonka kautta pääsee verkostoitumaan ja vaihtamaan ajatuksia sisälogistiikan kollegoiden kanssa. Lue lisää