24.8.2023 Kokonaisarkkitehtuurista liiketoimintaetua ja kustannussäästöä -webinaari

Webinaarissa Leanwaren Chief Product Officer Pekka Saarelainen kertoo kokonaisarkkitehtuurin hyödyistä liiketoiminnassa sekä kuinka saada sen avulla kustannussäästöä.

Kokonaistarkkitehtuuri KA (Enterprise architecture EA) ei ole vain suurien yritysten yksinoikeus vaan myös pienemmissä yrityksissä voidaan oppeja hyödyntää ja saada merkittäviä etuja liiketoimintaan yksinkertaisemmassa muodossa. Suurten menestyvien yritysten joukossa on vähän yrityksiä jotka eivät KA työhön panosta, joten hyödyt ovat ilmeisiä. Aloitus on perehtymisen jälkeen mahdollista pieninkin askelein. Miten kokonaisarkkitehtuuri helpottaa ohjelmistohankkeita ja tukee liiketoimintaa. Webinaarissa käsitellään mm. kuinka kokonaisarkkitehtuurin avulla saa:
  • Selkeyttä yrityksen tekemiseen
  • Mahdollistaa tiedolla johdetun liiketoiminnan
  • Kustannustehokkaan IT:n

Webinaari on suunnattu erityisesti yritysjohdolle sekä IT-toimintojen, oston, logistiikan ja tuotannon parissa työskenteleville. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään torstaina 24.8.2023 klo 8.15 – 8.55

Ei haittaa vaikka et ehtisi linjoille, sillä kaikille webinaariin osallistuneille lähetetään tallenne webinaarista myös jälkikäteen.

Tervetuloa kuulolle!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  LeanwareMES-ohjelmiston esittelyvideo julkaistu

  Katso LeanwareMES-video, jossa esittelemme ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja niistä saatavia hyötyjä, kun tieto kulkee eteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. Lue lisää

  Järjestelmien väliset integraatiot – tehokasta tietojenvaihtoa ohjelmointirajapintojen avulla

  Ohjelmointirajapinnat, tunnetaan myös nimellä APIt (Application Programming Interface), ovat järjestelmien tapa kommunikoida keskenään. APIt välittävät tietoa ja käskyjä eri järjestelmien välillä ja huolehtivat tarvittavista datamuunnoksista. Lue lisää

  Tiedolla johtaminen strategian tukena

  Tiedolla johtaminen osana strategiaa tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että organisaatiossa pyritään luomaan päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa, jonka avulla organisaatiota johdetaan. Lue lisää