14.3.2024 Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

Tavoitteellinen ostaminen ja ABC-luokittelun hyödyntäminen

Webinaarissa keskitytään tavoitteelliseen ostamiseen sekä ABC-luokittelun merkitykseen ostossa. Kuulet esimerkin tavoitteellisen oston mallista sekä miten hyödyntää ABC-luokittelua ostossa ja varastojen ohjauksessa. Webinaarissa käsitellään erityisesti nimikkeellisten tuotteiden ostoa. Saat vastauksen mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Miten hyödyntää ABC-logiikkaa käytännössä ostossa?
 • Mitä hyötyjä ABC-luokittelu tuo ostoon?
 • Miten tavoitteiden asetanta toimii?

Webinaarissa vastataan yllä esitettyihin kysymyksiin ja se on suunnattu erityisesti teknisen tukkukaupan, maahantuonnin ja valmistavan teollisuuden johtotehtävissä työskenteleville. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään torstaina 14.3.2023 klo 8.15 – 8.55

Äänessä on SCM-tuotepäällikkö Janne Haverinen, joka tuntee oston ja hankinnan haasteet sekä kehitysmahdollisuudet kuin omat taskunsa!

Tervetuloa kuulolle!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

  Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Lue lisää
  data-analytiikka

  Toimitusketjun data-analytiikka

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa 

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Lue lisää

  11.4.2024 Toimitusketjun data-analytiikka

  Webinaarissa käsitellään data-analytiikkaa toimitusketjun näkökulmasta sekä erittäin ajankohtaista tekoälyaihetta. Lue lisää