14.2.2023 Vastuullisuus toimitusketjuissa -webinaari

Toimitusketjujen vastuullisuuden kehittäminen

Yritysten toimitusketjujen vastuullisuuden kehittämisvaatimukset korostuvat jatkuvasti enemmän ja enemmän. Muutos kohti selkeästi määriteltyä vastuullista toimintaa on kansainvälisellä tasolla kasvava ilmiö. Webinaarissa käsitellään toimitusketjujen vastuullisuutta ESG-tekijöiden vaikutuksen kautta. Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä osa-alueita kuuluu ympäristövastuun alle?
 • Entä sosiaalisen vastuun ja hallintovastuun?
 • Miten voitte kehittää toimitusketjujenne prosessien vastuullisuutta hankinnassa, tuotannossa ja logistiikassa?

Webinaarissa kerrotaan myös, miten Leanwaren asiantuntijat voivat olla apunanne muutoksessa tai tarpeiden tunnistamisessa.

Webinaari on tarkoitettu hankinnan, tuotannon ja logistiikan vastuullisuudesta kiinnostuneille henkilöille. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään tiistaina 14.2.2023 klo 8.15 – 8.55

Äänessä ovat konsultit Antti Kaunisto ja Pekka Saarelainen, joilla on vahva osaaminen prosessien kehittämisestä sekä toimitusketjujen vastuullisuudesta.

Tervetuloa kuulolle!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  LeanwareMES-ohjelmiston esittelyvideo julkaistu

  Katso LeanwareMES-video, jossa esittelemme ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja niistä saatavia hyötyjä, kun tieto kulkee eteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. Lue lisää

  Järjestelmien väliset integraatiot – tehokasta tietojenvaihtoa ohjelmointirajapintojen avulla

  Ohjelmointirajapinnat, tunnetaan myös nimellä APIt (Application Programming Interface), ovat järjestelmien tapa kommunikoida keskenään. APIt välittävät tietoa ja käskyjä eri järjestelmien välillä ja huolehtivat tarvittavista datamuunnoksista. Lue lisää

  Tiedolla johtaminen strategian tukena

  Tiedolla johtaminen osana strategiaa tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että organisaatiossa pyritään luomaan päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa, jonka avulla organisaatiota johdetaan. Lue lisää