14.2.2023 Vastuullisuus toimitusketjuissa -webinaari

Toimitusketjujen vastuullisuuden kehittäminen

Yritysten toimitusketjujen vastuullisuuden kehittämisvaatimukset korostuvat jatkuvasti enemmän ja enemmän. Muutos kohti selkeästi määriteltyä vastuullista toimintaa on kansainvälisellä tasolla kasvava ilmiö. Webinaarissa käsitellään toimitusketjujen vastuullisuutta ESG-tekijöiden vaikutuksen kautta. Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä osa-alueita kuuluu ympäristövastuun alle?
 • Entä sosiaalisen vastuun ja hallintovastuun?
 • Miten voitte kehittää toimitusketjujenne prosessien vastuullisuutta hankinnassa, tuotannossa ja logistiikassa?

Webinaarissa kerrotaan myös, miten Leanwaren asiantuntijat voivat olla apunanne muutoksessa tai tarpeiden tunnistamisessa.

Webinaari on tarkoitettu hankinnan, tuotannon ja logistiikan vastuullisuudesta kiinnostuneille henkilöille. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään tiistaina 14.2.2023 klo 8.15 – 8.55

Äänessä ovat konsultit Antti Kaunisto ja Pekka Saarelainen, joilla on vahva osaaminen prosessien kehittämisestä sekä toimitusketjujen vastuullisuudesta.

Tervetuloa kuulolle!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  Aamiaisista illanviettoihin – tapahtumat luovat yhteisöllisyyttä

  Leanwaressa uskotaan joukkuepeliin – kirjaimellisesti. Välillä reippaillaan frisbeegolfin parissa ja toisena hetkenä puetaan koko joukko… Lue lisää

  Tuotejäljitettävyys ja sen toteuttaminen

  Olennainen osa MES-järjestelmää on töiden kuittaaminen aloitetuksi ja lopetetuksi, joten tilausten ja tuoteyksiköiden valmistusprosessin jäjitettävyys muodostuu käytännössä automaattisesti. Lue lisää

  14.2.2023 Vastuullisuus toimitusketjuissa -webinaari

  Yritysten toiminnan kestävyysnäkökulmat korostuvat jatkuvasti enemmän ja enemmän. Muutos kohti selkeästi määriteltyä vastuullista toimintaa on kansainvälisellä tasolla kasvava ilmiö. Webinaarissa käsitellään toimitusketjujen vastuullisuutta ESG-tekijöiden vaikutuksen kautta. Lue lisää