12.4.2023 Vältä kallis ylivarastointi -webinaari

Toimitusketjujen haasteet ovat olleet viime vuosina aktiivisesti esillä yritysten arjessa globaalien tilanteiden vuoksi. Nyt ollaan siirtymässä vähitellen uuteen normaaliin ja varastojen sekä oston ja hankinnan tilanteita on syytä tarkastaa myös tuottavuuden näkökulmasta. Webinaarissa käsitellään ylivarastoinnin analysointia sekä sen vaikutusta saatavuuteen. Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä ylivarastointi tarkoittaa ja miksi sitä kannattaa mitata?
 • Miten vähentää ylivarastointia ilman, että saatavuus kärsii?
 • Mitä tapahtuu, jos ylivarastointia ei tunnisteta tai siitä ei päästä eroon?

Webinaarissa kerrotaan myös, miten Leanwaren ohjelmistot ja palvelut auttavat ylivarastoinnin mittaamisessa ja vähentämisessä saatavuuden kärsimättä.

Webinaari on tarkoitettu materiaalivarastojen, tukkukaupan sekä ostovarastojen liikkeenjohdolle ja oston ja hankinnan parissa työskenteleville. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään keskiviikkona 12.4.2023 klo 8.15 – 8.55

Äänessä ovat konsultit Tomi-Pekka Juha sekä Antti Kaunisto, joilla on vahva osaaminen oston ja hankintojen kehittämisestä sekä varastoinnin prosesseista.

Tervetuloa kuulolle!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  13.6.2023 Hankinnan ja oston tuloksellinen johtaminen -webinaari

  Webinaarissa Janne Haverinen ja Juha Kahelin kertovat hankinnan ja oston tuloksellisesta johtamisesta sekä siitä, mitkä työkalut, mittaristot ja mallit tukevat ostamista ja hankintaa. Lue lisää

  ICT-työkalut osaratkaisuna logistiikan työvoimapulaan

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusi versio julkaistu

  LeanwareWMS-ohjelmiston uusin päivitys eli Master Release 15 on julkaistu. Julkaisemme LeanwareWMS-järjestelmän päivitykset kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Lue lisää