12.4.2023 Vältä kallis ylivarastointi -webinaari

Toimitusketjujen haasteet ovat olleet viime vuosina aktiivisesti esillä yritysten arjessa globaalien tilanteiden vuoksi. Nyt ollaan siirtymässä vähitellen uuteen normaaliin ja varastojen sekä oston ja hankinnan tilanteita on syytä tarkastaa myös tuottavuuden näkökulmasta. Webinaarissa käsitellään ylivarastoinnin analysointia sekä sen vaikutusta saatavuuteen. Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä ylivarastointi tarkoittaa ja miksi sitä kannattaa mitata?
 • Miten vähentää ylivarastointia ilman, että saatavuus kärsii?
 • Mitä tapahtuu, jos ylivarastointia ei tunnisteta tai siitä ei päästä eroon?

Webinaarissa kerrotaan myös, miten Leanwaren ohjelmistot ja palvelut auttavat ylivarastoinnin mittaamisessa ja vähentämisessä saatavuuden kärsimättä.

Webinaari on tarkoitettu materiaalivarastojen, tukkukaupan sekä ostovarastojen liikkeenjohdolle ja oston ja hankinnan parissa työskenteleville. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään keskiviikkona 12.4.2023 klo 8.15 – 8.55

Äänessä ovat konsultit Tomi-Pekka Juha sekä Antti Kaunisto, joilla on vahva osaaminen oston ja hankintojen kehittämisestä sekä varastoinnin prosesseista.

Tervetuloa kuulolle!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  Toimitusketjun kilpailukyky -tapahtuma 16.5.2024

  Menestystä niittänyt Kilpailukyky-tapahtuma rantautuu jälleen Tampereen messu- ja urheilukeskukseen 16.5.2024 tuoden yhteen sisälogistiikan asiantuntijoita ympäri Suomen. Päivä koostuu aamulla toteutettavista yritysvierailuista ja iltapäivän seminaarista, jossa tutustumme syvällisesti toimitusketjun maailmaan käytännön esimerkkien ja keskusteluiden avulla. Lue lisää
  data-analytiikka

  Toimitusketjun data-analytiikka

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa 

  Elisa ostaa Leanware Oy:n vahvistamaan Elisa IndustrIQ -liiketoimintaa. Lue lisää

  11.4.2024 Toimitusketjun data-analytiikka

  Webinaarissa käsitellään data-analytiikkaa toimitusketjun näkökulmasta sekä erittäin ajankohtaista tekoälyaihetta. Lue lisää