12.4.2023 Vältä kallis ylivarastointi -webinaari

Toimitusketjujen haasteet ovat olleet viime vuosina aktiivisesti esillä yritysten arjessa globaalien tilanteiden vuoksi. Nyt ollaan siirtymässä vähitellen uuteen normaaliin ja varastojen sekä oston ja hankinnan tilanteita on syytä tarkastaa myös tuottavuuden näkökulmasta. Webinaarissa käsitellään ylivarastoinnin analysointia sekä sen vaikutusta saatavuuteen. Webinaarissa saat vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

 • Mitä ylivarastointi tarkoittaa ja miksi sitä kannattaa mitata?
 • Miten vähentää ylivarastointia ilman, että saatavuus kärsii?
 • Mitä tapahtuu, jos ylivarastointia ei tunnisteta tai siitä ei päästä eroon?

Webinaarissa kerrotaan myös, miten Leanwaren ohjelmistot ja palvelut auttavat ylivarastoinnin mittaamisessa ja vähentämisessä saatavuuden kärsimättä.

Webinaari on tarkoitettu materiaalivarastojen, tukkukaupan sekä ostovarastojen liikkeenjohdolle ja oston ja hankinnan parissa työskenteleville. Kesto 40 min.

Webinaari pidetään keskiviikkona 12.4.2023 klo 8.15 – 8.55

Äänessä ovat konsultit Tomi-Pekka Juha sekä Antti Kaunisto, joilla on vahva osaaminen oston ja hankintojen kehittämisestä sekä varastoinnin prosesseista.

Tervetuloa kuulolle!

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  Tapahtumat

  LeanwareMES-ohjelmiston esittelyvideo julkaistu

  Katso LeanwareMES-video, jossa esittelemme ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja niistä saatavia hyötyjä, kun tieto kulkee eteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. Lue lisää

  Järjestelmien väliset integraatiot – tehokasta tietojenvaihtoa ohjelmointirajapintojen avulla

  Ohjelmointirajapinnat, tunnetaan myös nimellä APIt (Application Programming Interface), ovat järjestelmien tapa kommunikoida keskenään. APIt välittävät tietoa ja käskyjä eri järjestelmien välillä ja huolehtivat tarvittavista datamuunnoksista. Lue lisää

  Tiedolla johtaminen strategian tukena

  Tiedolla johtaminen osana strategiaa tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että organisaatiossa pyritään luomaan päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa, jonka avulla organisaatiota johdetaan. Lue lisää