3.10.2019 Lisää tehoa kauppaketjujen keskusvarastotoimituksiin

5.9.2019

 

Kaupan alan pienten ja keskisuurten yritysten on pystyttävä toimittamaan tuotteensa kaupan hyllyille yhtä tehokkaasti kuin suurtenkin tavarantoimittajien. Kilpailutilanne edellyttää jokaiselta tehokasta toimintaa.

Leanwarelle esitetyt kysymykset ja kokemuksemme kentältä osoittavat, että toimitukset ketjujen keskusvarastoihin asettavat omat haasteensa ja vaatimuksensa varastonhallinnalle. Usein erityisesti ERPillä ja perinteisillä manuaalisilla prosesseilla toimivat varastot saattavat kokea toimitusvaatimusten aiheuttavan päänvaivaa tai ainakin ylimääräistä työtä erityisesti toimitusten yhdistelyssä ja merkinnässä.

Me Leanwarella tunnemme toimintakentän. Järjestämme pienille ja keskisuurille tavarantoimittajille suunnatun tapahtuman, jossa tutustutaan toimitusvaatimuksiin ja ratkaisuihin ensin Airam Electric Oy Ab:n varastolla ja toimitusprosessissa, ja sen jälkeen Inex Partners Oy:n logistiikkakeskuksen vastaanotossa.

OHJELMA

12.00-13.30 Vierailu Airam Electric Oy Ab (Sementtitehtaankatu 6, Kerava)
13.30-14.00 Siirtyminen omilla kyydeillä Airamilta Inex Partners Oy:lle
14.00-15.00 Päiväkahvit ja johdantoesitykset

 • Tervetuloa
 • Inexin logistiikkakeskusten esittely | Mikko Kymäläinen, Logistiikkapäällikkö, Inex Partners Oy
  • Inexin logistiikkakeskukset Sipoossa luovat ennenäkemätöntä tehokkuutta logistiikkaan. Niiden mittakaava on valtava: logistiikkakeskuksiin saapuu tavaraa yhteensä 1050 autollista päivässä. Logistiikkapäällikkö Mikko Kymäläinen kuvaa Inexin logistiikkatoimintojen skaalan sekä viitekehyksen, mistä tehokkuus muodostuu ja minkä onnistumisesta tavarantoimittajat muodostavat omalla toiminnallaan merkittävän osan
 • Inexin odotukset tavarantoimittajille | Jussi-Pekka Naukkarinen, Kehityspäällikkö, Inex Partners Oy
  • Automaatio ja tehokkuustaso Inexin logistiikkakeskuksissa edellyttää tavarantoimittajiltakin erityistä panostusta toimituksiin. Mitä odotuksia Inexillä on ja miksi? Kehityspäällikkö Jussi-Pekka Naukkarinen käy läpi tarvittavan sanomaliikenteen, kolli- ja lavamerkinnät sekä tarpeet pakkaamiselle.
 • Leanwaren tuki ja ratkaisut tavarantoimittajille | Petteri Rekimies, Konsultti, Jani Jokiranta, WMS Pääarkkitehti, sekä Joni Ihalainen, WMS Tuotepäällikkö, Leanware Oy
  • Kokemus erilaisista varastoprosessivariaatioista on merkittävä etu suunniteltaessa optimaalisinta prosessia juuri omaan varastoon. Tarve korostuu, kun toimitetaan keskusliikkeille ja muille isoille asiakkaille, joilla usein on erityisiä odotuksia toimituksille. Leanwaren konsultti Petteri Rekimies yhdessä LeanwareWMS-tuotteen pääarkkitehti Jani Jokirannan kanssa kuvaavat tyypillisimmät pk-varaston prosessit, joilla myös keskusliiketarpeet tyydytetään. Tuotepäällikkö Joni Ihalainen kokoaa lisäksi muistilistan, mitä jokaisen tulee varastossaan varmistaa.
 • Nostot tulevaisuudesta | Mikko Kymäläinen & Mira Sohlman, Business Director, Commerce, Leanware Oy

15.00-16.00 Vierailu Inex Partners Oy (Keuksuontie 3, Sipoo)

ILMOITTAUDU  HUOM! Tapahtuma on jo varattu täyteen, mutta varasijoille voi vielä ilmoittautua. 

Pidätämme oikeuden perua ilmoittautujan osallistumisen, jos hänen edustamansa yrityksen liiketoiminta on kilpailevaa seminaarin järjestäjien kanssa. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen päättyy 27.9.2019.

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen