SAVE THE DATE: 3.10.2019 Tehoa ketjujen keskusvarastotoimituksiin

17.6.2019

Kaupan alan pienten ja keskisuurten yritysten on pystyttävä toimittamaan tuotteensa kaupan hyllyille yhtä tehokkaasti kuin suurtenkin tavarantoimittajien. Kilpailutilanne edellyttää jokaiselta tehokasta toimintaa.

Leanwarelle esitetyt kysymykset ja kokemuksemme kentältä osoittavat, että toimitukset ketjujen keskusvarastoihin asettavat omat haasteensa ja vaatimuksensa varastonhallinnalle. Usein erityisesti ERPillä ja perinteisillä manuaalisilla prosesseilla toimivat varastot saattavat kokea toimitusvaatimusten aiheuttavan päänvaivaa tai ainakin ylimääräistä työtä erityisesti toimitusten yhdistelyssä ja merkinnässä.

Me Leanwarella tunnemme toimintakentän. Järjestämme pienille ja keskisuurille tavarantoimittajille suunnatun tapahtuman, jossa tutustutaan toimitusvaatimuksiin ja ratkaisuihin ensin Airam Electric Oy Ab:n varastolla ja toimitusprosessissa, ja sen jälkeen Inex Partners Oy:n logistiikkakeskuksen vastaanotossa. Merkitse siis päivä ylös kalenteriin, nähdään lokakuussa!

Alustava ohjelma

  • 12.00-13.30 Vierailu Airam Electric Oy Ab (Sementtitehtaankatu 6, Kerava)
  • 13.30-14.00 Siirtyminen Airamilta Inex Partners Oy:lle
  • 14.00-15.00 Päiväkahvit ja johdantoesitykset
  • 15.00-16.00 Vierailu Inex Partners Oy (Keuksuontie 3, Sipoo)

ILMOITTAUDU

Pidätämme oikeuden perua ilmoittautujan osallistumisen, jos hänen edustamansa yrityksen liiketoiminta on kilpailevaa seminaarin järjestäjien kanssa. Tilaisuus on maksuton. Ilmoittautuminen päättyy 27.9.2019.

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen