29.4.2020 Kilpailukyky-tapahtuma

12.2.2020

 

Jo neljännen kerran järjestämme suuren suosion saaneen Kilpailukyky-tapahtumamme! Tapahtumassa käsittelemme tuotannon digitalisaatiota sekä kaupan logistiikan tehokkuutta ja laadun parantamista. Luvassa on yritysvierailuita sekä useita case-esimerkkejä ja yrityspuheenvuoroja, joista saat ajatuksia, konkreettisia vinkkejä ja ideoita oman toiminnan kehittämiseen. Antoisa ja informatiivinen päivä on mukava päättää rentoon cocktail-tilaisuuteen verkostoitumisen merkeissä.

Aika: Keskiviikko 29.4.2020 klo 08.30-17.00 sekä 17.00 -> cocktail-tilaisuus + verkostoituminen
Paikka: Tampereen Messukeskus + yritysvierailukohteet
Kenelle: Kaupan ja teollisuuden niin suurille kuin PK-sektorin yrityksille, jotka etsivät keinoja tuottavuuden ja laadun parantamiseen.

Tulevien viikkojen aikana tarkentuu ohjelma ja ilmoittautuminen aukeaa.


Leanware Oy on tamperelainen asiantuntija- ja ohjelmistokumppanisi tuotannon ja sisälogistiikan digitalisointiin. Yli 250 varaston ja yli 60 tuotantolaitoksen kokemuksella tunnistamme ”leanimmät” ja tehokkaimmat prosessit, ja mahdollistamme merkittävän tuottavuusloikan. Leanware on varastonhallintajärjestelmien markkinajohtaja Suomessa!

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen