Näin kehität sisälogistiikkaa -webinaarisarja

14.5.2020

Tuottaako varastonhallinta ylimääräistä päänvaivaa? Kipuiletko tilausmäärien kasvun kanssa? Onko varastossasi haasteena kasvava nimikemäärä, saldotarkkuus tai toimitusvarmuus? Logistiikka ei saa muodostua pullonkaulaksi liiketoiminnan kasvaessa. Tehokas logistiikka on avain menestykseen.

Leanwaren rivit ovat kasvaneet ja saimme jälleen huippuammattilaisen joukkueeseemme. Antti Kaunisto toimi Fysiolinen logistiikka- ja tuotantojohtajana & HSEQ (Health, Safety, Environment, & Quality) päällikkönä, ja omaa yhteensä 16 vuoden kokemuksen sisälogistiikan kehittämisestä. Antti siirtyi Leanwaren konsultiksi alkuvuodesta 2020.

Antti kokoaa käytännönläheiset opit hyödynnettäväksi logistiikkaa harjoittavan yritysten päätöksenteossa. Webinaarisarjassa on luvassa asiaa maalaisjärjellä kerrottuna ja niiden oikeilla nimillä. Ilmoittaudu mukaan kuulolle!

Rekisteröitymisesi jälkeen saat kuittauksen sähköpostiisi, josta voit tehdä muistutuksen kalenteriisi. Mikäli et löydä vahvistusviestiä, niin tarkistathan myös roskapostilaatikkosi. Mahdollisissa lisäkysymyksissä voi ottaa yhteyttä: annaleena.somppi[at]leanware.fi.


OSA 1: Varaston tehokkuutta laskevat virheet 26.5. klo 8.15-8.45

Petri Karjalainen haastattelee Antti Kaunistoa: Tehottoman varaston tuhoavat vaikutukset yrityksen kannattavuuteen.

Ilmoittaudu webinaariin


OSA 2: Prosessi- ja layoutmuutokset, muutto, digitalisaatio 27.5. klo 8.15-8.45

Tavoitteena on huipputehokas varasto: uudet prosessit, pelisäännöt ja layout. Miten edetä?

Ilmoittaudu webinaariin


OSA 3: Sisälogistiikan tehot euroina 3.6. klo 8.15-8.45

Etsitään varastoon karanneita euroja. Missä eurot tyypillisesti piileskelevät, ja miten ne saadaan houkuteltua prosessipiiloistaan esiin.

Ilmoittaudu webinaariin


OSA 4: Logistiikkaa ERP:llä vai WMS:llä? 4.6. klo 8.15-8.45

Antti Kaunisto ja Janne Viinikkala käyvät skenaariovertailun sisälogistiikan tehostamisvaihtoehdoista. Vaihtoehtojen vaikutus kokonaiskustannuksiin projektin alusta seuraavan kolmen vuoden aikana.

Ilmoittaudu webinaariin

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen