26.-28.9.2023 Alihankinta-messut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Mistä tiedät, mitä tehtaassanne tapahtuu? Onko tavoitteenanne tuottavuuden tai kustannustehokkuuden parantaminen?

Tiedolla johdettua toimitusketjun ohjausta

Leanwaren messuosastolla E 519 esittelemme tuote- ja ratkaisukokonaisuutta, jolla digitalisoimme asiakkaan koko tuotannon ja toimitusketjun hyödyntäen tiedolla johtamista. Messuosastollamme pääset näkemään ja kokemaan tuotannon nykyaikaisimmat työkalut sekä keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa juuri teidän tarpeisiinne parhaista ratkaisuista – saavuta tavoitteet ja helpota työarkea.

Hyödynnä Alihankinta-messujen messutarjous!

Digitaalinen tehdas -prestudy 4 950 € (ovh. 6 980 €). Tarjous voimassa 1.9.-30.9.2023.

Asiantuntijamme auttavat tunnistamaan oston, varaston ja tuotannon kehityskohteet ja pullonkaulat, määrittämään toimenpide-ehdotukset ja luomaan niistä roadmapin huomioiden liiketoiminnan tavoitteet yli 400 konsultoinnin kokemuksella. Leanwaren asiantuntijat muodostavat yhdessä asiakasyrityksen kanssa konkreettisen pohjan ja suunnan kehitysprojektille.

Ämpärillinen dataa!

Onko datan kanssa haasteita? Tee etukäteen Datan hyödyntämisen pika-analyysi ja tule messuosastolle sparrailemaan yrityksesi nykytilasta, tavoitteista ja haasteista. Kotiin viemisiksi saat ämpärillisen dataa!

Datan hyödyntämisen pika-analyysiin>>

Alihankinta-messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.-28.9.2023 järjestettävät Alihankinta-messut ovat teollisuuden ammattilaisten kohtaamispaikka. Alihankinta-messut tarjoavat kokijoilleen teollisuuden alan uusimmat innovaatiot, ajankohtaisimmat aiheet ja rikastuttavimmat kohtaamiset. Muista rekisteröityä vierailijaksi ennakkoon!

Poikkea suoraan messuosastollemme E519 tai varaa ennakkoon demoaika. Tapaamisiin messuilla!

 


Demoajan voit varata ennakkoon ottamalla yhteyttä Petriin!

Petri Kiikkinen
Chief Sales and Marketing Officer
Leanware Oy
petri.kiikkinen@leanware.fi

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

  LeanwareMES-ohjelmiston esittelyvideo julkaistu

  Katso LeanwareMES-video, jossa esittelemme ohjelmiston tärkeimpiä ominaisuuksia ja niistä saatavia hyötyjä, kun tieto kulkee eteettä tuotannon johdolta tuotannon tekijöille ja koneille sekä takaisin. Lue lisää

  Järjestelmien väliset integraatiot – tehokasta tietojenvaihtoa ohjelmointirajapintojen avulla

  Ohjelmointirajapinnat, tunnetaan myös nimellä APIt (Application Programming Interface), ovat järjestelmien tapa kommunikoida keskenään. APIt välittävät tietoa ja käskyjä eri järjestelmien välillä ja huolehtivat tarvittavista datamuunnoksista. Lue lisää

  Tiedolla johtaminen strategian tukena

  Tiedolla johtaminen osana strategiaa tarkoittaa lyhykäisyydessään sitä, että organisaatiossa pyritään luomaan päätöksenteon tueksi luotettavaa tietoa, jonka avulla organisaatiota johdetaan. Lue lisää