Satama­­logistiikan huippu­­osaajat pal­ve­luk­ses­sanne

Satamassa liikkuu paljon materiaalia ja tietoa. Pullonkaulojen etsiminen ja toiminnan uudistaminen voi olla haastavaa. Konsultointipalvelumme auttaa kirkastamaan tilannekuvaa ja löytää oikeat ratkaisut asiakkaalle.

Kokenutta asiantuntija­­palvelua satama­y­mpäristöön

Satamaoperaattoreiden konsultointipalvelumme ydin on satamaprosessien tehostaminen. Saat käyttöösi 10 vuotta kokemusta ja Suomen johtavan asiantuntijan. Useiden asiakkuuksien myötä olemme vertailukehittäneet alan parhaita käytäntöjä asiakkaidemme käyttöön. Konsulteillamme on aina ajantasainen tieto siitä, mitä satamaoperaattorit tekevät.

Käytännönläheinen lähestymistapa on konsultointimme kulmakivi. Kartoitamme toiminnan nykytilan, tunnistamme tehostamis­potentiaalit ja teemme yhteenvedon muutostarpeesta. Saat konkreettisen ehdotuksen miten toimintaa kannattaa muuttaa sekä miten voit kehittää prosesseja ja välineitä. Näin saat selkeät kehitysstepit sekä tukea, toimintasi kehittyy oikeaan suuntaan – kohti tehokkuutta sekä läpinäkyvyyttä.

Annamme asiakkaalle laadukkaan näkemyksen, joka perustuu aina kattavaan kokemukseen ja dataan. Voimme laajentaa konsultointia tarpeidesi mukaan, syvemmälle kehityspolkuihin ja konkreettisiin toimenpiteisiin.

Konsultoinnista hyötyy erityisesti murros­tilanteissa

Toiminnan täytyy kehittyä jatkuvasti, jotta kilpailukyky säilyy. Oman toimialan parhaimmistollekin voi syntyä putkinäkö, johon ulkopuolisen asiantunteva näkökulma tuo lisäarvoa. Teemme konsultointimme tyytyväisyystakuulla, joten panostus on asiakkaalle aina riskitön.

Olemme kehittäneet konsultointipalvelumme satamaoperaattoreille, erityisesti haaste- ja murrostilanteisiin. Tilanteita voi olla kahdenlaisia:

  • Haasteet uhkaavat liiketoimintaa, liike­toiminnalliset tavoitteet ovat karanneet ja toiminnalta puuttuu suunta.
  • Positiiviset haasteet ovat tuoneet eteen kasvun paikan. Uudet asiakkuudet sekä materiaalivirrat tai toiminnan uudistaminen vaativat selkeyttämistä ja tehostamista.

Ota yhteyttä

Aleksi Korkea-Aho