Satama­­­­logistiikan huippu­­­­osaajat pal­ve­luk­ses­sanne

Satamassa liikkuu paljon materiaalia ja tietoa, mutta pullon­kaulojen etsiminen ja toiminnan uudistaminen voi olla haastavaa. Konsultointi­palvelumme auttaa kirkastamaan tilanne­kuvaa ja löytää oikeat ratkaisut asiakkaalle.

Kokenutta asiantuntija­­­palvelua satama­­y­mpäristöön

Satama­­operaattoreiden konsultointi­­palvelumme ydin on satama­­prosessien tehostaminen. Saat käyttöösi 10 vuotta kokemusta ja Suomen johtavan asiantuntijan. Useiden asiakkuuksien myötä olemme vertailu­­kehittäneet alan parhaita käytäntöjä asiakkaidemme käyttöön. Konsulteillamme on aina ajantasainen tieto siitä, mitä satama­operaattorit tekevät.

Käytännön­­läheinen lähestymis­tapa on konsultointimme kulmakivi. Kartoitamme toiminnan nykytilan, tunnistamme tehostamis­­­potentiaalit ja teemme yhteenvedon muutostarpeesta. Saat konkreettisen ehdotuksen siitä, miten toimintaa kannattaa muuttaa sekä miten voit kehittää prosesseja ja välineitä. Lopulta saat selkeät kehitys­­askeleet sekä tukea, jotta toimintasi kehittyy oikeaan suuntaan – kohti tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä.

Annamme asiakkaallemme laadukkaan näkemyksen, joka perustuu aina kattavaan kokemukseen ja dataan. Voimme laajentaa konsultointia tarpeidesi mukaan, syvemmälle kehitys­­polkuihin ja konkreettisiin toimenpiteisiin.

Satamatkin digitalisoituvat, avuksi Digital Harbour

Konsultoinnista hyötyy erityisesti murros­­tilanteissa

Toiminnan täytyy kehittyä jatkuvasti, jotta kilpailu­­kyky säilyy. Oman toimialan parhaimmistollekin voi syntyä putkinäkö, johon ulkopuolisen asiantunteva näkökulma tuo lisäarvoa. Teemme konsultointimme tyytyväisyys­­takuulla, joten panostus on asiakkaalle aina riskitön.

Olemme kehittäneet konsultointi­palvelumme satama­operaattoreille, erityisesti haaste- ja murrostilanteisiin. Tilanteita voi olla kahdenlaisia:

  • Haasteet uhkaavat liiketoimintaa, liike­­toiminnalliset tavoitteet ovat karanneet ja toiminnalta puuttuu suunta.
  • Positiiviset haasteet ovat tuoneet eteen kasvun paikan. Uudet asiakkuudet sekä materiaal­i­virrat tai toiminnan uudistaminen vaativat selkeyttämistä ja tehostamista.
Satama logistiikka pyörii automaation ja langattomien yhteyksien avulla

Ota yhteyttä