Uusi leanware­lainen, sinäkö siinä?

Etsimme jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään joukkoomme niin ohjelmisto­konkareita kuin juniori­ohjelmisto­kehittäjiäkin sekä konsultointi­tiimiimme tuotannon, toimitusketjun ja sisä­logistiikan huippu­ammattilaisia. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla, mutta työtuolisi voit parkkeerata mihin tahansa, sillä joustava etä­työskentely on meille arkipäivää.

Oletko sinä seuraava Liikerimme?

Avoinna olevat paikat

Katso työpaikat

Matti Salminen: ”Täällä riittää aina töitä”

”Mulla oli jo paljon kokemusta toimialasta ja eri kokoisista taloista. Täällä puhalletaan yhteen hiileen ja tilanteisiin reagoinnit ovat nopeampia.”

Matti Salminen
Senior Software Developer

Lue lisää

Tapio Muikku: ”Työkulttuuri on kohdallaan”

”Leanwarella tapahtuu hienoja asioita ja täällä on turvallinen olo. Sanoisin, että vahvuus on se, että työntekijöitä kuunnellaan sekä ollaan sopivan kokoinen ja ketterä organisaatio.”

Tapio Muikku
Digital Works -yksikön ohjelmistokehittäjä ja -arkkitehti

Lue lisää

Harrasteprojekteista euroja ja lisää intoa työhön

”Olen tehnyt yhteensä kolme harrasteprojektia Leanware-urani aikana. Motivaattorini projekteihin ei ole ollut niinkään projektit itsessään, vaan oppia niiden kautta jotain uutta ja pitää osaamista yllä.”

Ilkka
Senior Developer

Lue lisää

Junior Software Specialistin kokemuksia

Koodi on koodia kaikkialla, mutta itseisarvo on se, mitä sillä saadaan aikaan. Se työn merkityksellisyys on itselleni kyllä tärkeä juttu.

Santtu Salonen
Junior Software Specialist

Lue lisää

Työskentely Leanwarella

Lue lisää Leanwaresta yrityksenä

Leanware