”Epävakaan maailmantalouden aikaan erittäin hieno asia on se, että Leanware on kannattava kasvuyritys.”

Leanware on ensimmäinen työpaikkani valmistumisen jälkeen ja olen viihtynyt täällä jo lähes seitsemän vuotta. Diplomityöpaikkani signaalinkäsittelyn laitoksella oli loppumassa ja olin juuri valmistunut TTY:ltä. Selailin työpaikkailmoituksia ja pistin hakemukseni muutamaan ohjelmistoalan firmaan, joista Leanware oli yksi. Ilmoituksessa haettiin joviaalia tyyppiä pienehköön porukkaan mukaan ja tämä kuulosti mielestäni hyvältä.

Olen tällä hetkellä mukana Leanware MES-projekteissa eli työskentelen valmistuksenohjausjärjestelmien parissa. Vuosien varrella ehdin koluta läpi monenlaisia projekteja aina varastonhallintajärjestelmistä satamasoftiin. Tullessani Leanwarelle meitä oli 20 työntekijää, joten yksittäisen työntekijän vastuu korostui ja pääsi pakostikin tekemään ohjelmistoprojektin kaikkia vaiheita. Tästä on pyritty pitämään kiinni myös firman kasvaessa. Edelleen jokainen ohjelmistoasiantuntija toimii asiakasrajapinnassa ja on mukana järjestelmän määrittelystä käyttöönottoon asti.

Leanwaren suuri vahvuus on tämä porukka. Tänne on valikoitunut harvinaisen fiksuja ja hauskoja tyyppejä, joiden kanssa on ilo työskennellä. Arvostan myös työn monimuotoisuutta ja uusia, viihtyisiä työtiloja kätevästi keskustassa. Itselle on korostunut viime aikoina myös se, että Leanware joustaa ja tukee äitiyslomalla ja sen jälkeen.