9.5.2018 Tehokas varasto kuuluu kaikille -tapahtuma

16.4.2018

Keskiviikko 9.5.2018 klo 12.00-15.30
Paikka: Leanwaren toimitilat (Åkerlundinkatu 11, Tampere) + yritysvierailukohteet
Kenelle: Tapahtuma soveltuu erityisesti PK-yrityksille, jotka miettivät varaston kustannustehokkuutta ja laatua, sekä tilankäytön tehostamista.

Tule kuulemaan, kun Fysioline Oy:n Antti Kaunisto, Kauppahuone Harju Oy:n Ilkka Kannisto ja Tevella Oy:n Jari Niemi kertovat, miksi he lähtivät Leanwaren kanssa varastoinnin kehityshankkeeseen, miten hanke eteni, ja mitä sillä saavutettiin. Paneelikeskustelun jälkeen sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä varastovierailulle joko Fysiolinelle tai Kauppahuone Harjulle.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.


Fysioline Oy on kuntoutus, liikunta- ja terveystuotteiden maahantuontiin, valmistukseen ja tukkukauppaan erikoistunut yritys, jossa LeanwareWMS-varastonhallintajärjestelmä ja alusta-automaatio ovat tuoneet ratkaisun kahden ison varaston yhdistymisen ja yli 80 000 rivin vuosivolyymin hallintaan. https://leanware.fi/fi/case/wms-varastonhallintajarjestelma-fysioline/

 

Kauppahuone Harju Oy on teknisen alan tukkuri ja maahantuoja, jonka laajasta valikoimasta löytyy työkaluja, koneita ja tarvikkeita kotiin, puutarhaan ja vapaa-ajan harrastuksiin. Kauppahuone Harjun LeanwareWMS-varastonhallintajärjestelmän käyttöönotto tehtiin maaliskuun 2018 lopulla, joten nyt on ainutlaatuinen tilaisuus tulla kuulemaan, miksi hankkeeseen päädyttiin, kuinka projekti sujui, miten työ on muuttunut ja varastointi kehittynyt uunituoreen käyttöönoton myötä. https://leanware.fi/fi/case/kauppahuone-harju/

 

Tevella Oy kehittää ja markkinoi leikkimisen ja oppimisen välineitä sekä ergonomisia kalusteita päiväkodeille ja kouluille. Uusiin toimitiloihin muuton yhteydessä tarkasteltiin kriittisesti sisälogistiikan prosesseja kokonaisvaltaisesti vastaanotosta, hyllytykseen, keräilyyn, pakkaukseen ja lähetykseen. Leanware tarjosi ratkaisun Varastoinnin tehokkuuden esiselvityksen avulla, jonka myötä Tevella Oy päätyi varaston kehityshankkeeseen ja lopulta tuplasi varaston kokonaistehokkuuden. https://leanware.fi/fi/case/varastoinnin-tehokkuuden-esiselvitys-tevella/

https://leanware.fi/fi/case/kokonaistehokkuus-kaksinkertaiseen-kasvuun-tevella/


Ohjelma

Rajattu osallistujamäärä vierailukohteissa. Valittu vierailukohde vahvistetaan ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta.

  • 11.45 -12.00 Saapuminen ja ilmoittautuminen
  • 12.00 -13.00 Paneelissa Leanwaren toimistolla kuulet Jari Niemen (Tevella Oy), Antti Kauniston (Fysioline Oy) ja Ilkka Kanniston (Kauppahuone Harju Oy) syyt lähteä mukaan varaston kehityshankkeisiin
  • 13-13.30 Siirtyminen yrityksiin
  • 13.30 -15.30 Varastovierailu. Voit ilmoittaa ilmoittautumisesi yhteydessä toiveesi varastovierailukohteesta, ja pyrimme jakamaan vierailut toiveiden mukaisesti.

 

Pidätämme oikeuden perua ilmoittautujan osallistumisen, jos hänen edustamansa yrityksen liiketoiminta on kilpailevaa seminaarin järjestäjien kanssa. Tilaisuus on maksuton.


Leanware Oy on sisälogistiikan konsultointi- ja ohjelmistotalo. Olemme toteuttaneet yli 150 varastokonsultointia, joiden keskeisin löydös on aina toimintamallien leanaus ja tehostaminen. Olemme tutkineet parhaat prosessit ja tunnemme varastoautomaation erittäin hyvin. Leanware on varastonhallintajärjestelmien (WMS) markkinajohtaja Suomessa.

Blogi sähköpostiin?

Liity Leanwaren uutiskirjeen postituslistalle. Tilaamalla uutiskirjeen saat uusimmat blogikirjoitukset sekä tietoa Leanwaren tapahtumista ja ajankohtaisista asioista suoraan sähköpostiisi.

* Pakollinen